maksa osamaksulla

Käyttäjien kokemuksia - Fabello


Fabello-satulatuolin käyttökokemuksia
Männikön päiväkodissa

Tuoli on jalkahoitajan satulatuoli, joka on korkeimmassa asennossa hyvä tietokonepöydän ja aikuisten ruokapöydän ääressä. Ala-asennossa pystyn työskentelemään lastenpöytien ääressä, eikä selkä koukistu väärään asentoon. Liikkuminen onnistuu pöytien välillä ja ruokien jakaminen käy hyvin tarjoiluvaunun vierellä. Lasten pukeminen helpottuu ja etenkin kenkien laitossa säästyy selkä sekä polvet. Olen hyvin tyytyväinen tuoliin työssäni. Minulle suositteli työterveyslääkäri tällaista tuolia töihin ja huomaan ettei se ollut huono suositus!

Työpaikkani on Sonkajärven kunnan Männikön päiväkoti, Sukevalla.

 

Marja Liisa Eskelinen
Lastenhoitaja, (35 vuotta työuraa takana)

 

---

ZAS DATA

Kiva työtuoli varsinkin huoltotehtäville. Pystymme nopeasti siirtymään eri työpisteiden välillä tuolista nousematta, pyörät ja pieni koko ovat iso plussa. Leveämpi satula voisi mahdollisesti olla mukavampi takapuolelle. Yllättävää oli kyllä se, että selkä ei väsy kuten normaaleissa toimistotuoleissa. Todella hyvä hinta-laatu-suhde!

Conny, Martin ja Sami
ZAS DATA, ATK-huolto Kemiönsaarella
zas.fi

 

 

---

Olen pienikokoinen nainen ja teen istumatyötä. Selkävikani takia olen hankkinut kotiini etätyöpäiviä ja omia kotitoimistohommiani varten satulatuolin.

Fabello-satulatuoli on kooltaan minulle sopiva, siro ja hyvä istua. Korkeuden ja kallistuksen säätöjen ansiosta se sopii hyvin erilaisissa työpisteissä käytettäväksi, myös tavallista kirjoituspöytää hieman korkeamman kirjoituslipaston kanssa. Pienenä ja ketteränä tuolina se on hyvä valinta kotiinkin.

Satulatuoli on mielestäni edullinen investointi, kun vertaa sen hintaa ja satulatuolin käytön ansiosta säästyneitä fysioterapiakäyntejä.
Etä- ja pätkätyöläisenä suosittelen muillekin omaan työtuoliin sijoittamista, ettei tarvitse aina istua siinä toimiston huonoimmassa ja loppuunistututussa, mitoiltaan usein sopimattomassa työtuolissa. Oma tuoli kulkee mukana työpaikalta toiselle, tai sitä voi käyttää kotona etätyöpäivinä.

Anne-Mari Tiainen
pätkätyöläinen

 

 

---

Minulla on ollut selkävaivoja niin kauan kuin muistan ja tuttuni suositteli satulatuolin hankkimista.

Suunnittelin ostoa varmaan pari vuotta ja kun sattumalta törmäsin sopivan hintaiseen tuoliin tein ostopäätöksen todella nopeasti - ja nyt harmittaa ainoastaan se, että tuolin hommaamiseen meni näinkin pitkä aika.

Fabellon sopivan pehmeä, nahkainen istuinosa tuntuu ihanalta, ryhti on kuin kuninkaallisen ja tuoli mahtuu hienosti pöydän alle kun sitä ei käytä.

Olen suunnattoman iloinen ja tyytyväinen tähän tuotteeseen!

Lara
Savonlinna

 

 

(Julkaistu käyttäjien luvalla)


© Suomen Satulatuolikeskus, 2017 | myynti (at) satulatuolikeskus.fi | SITE DESIGN