maksa osamaksulla

Salli-pöydät

Saat meiltä tuolien lisäksi myös Salli-pöydät. Autamme sinua kokoamaan itsellesi toimivan ja ergonomisen työpisteen.

Cornellin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan vaihtelu istuma- ja seisomatyön välillä työpäivän aikana parantaa terveyttä ja tuottavuutta. Henkilöillä, jotka seisovat osan työajastaan istumisen sijaan, on havaittu vähemmän selkärangan lyhentymistä.

Sähkösäätöinen työpöytä antaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet eri työskentelyasentoihin. Voit työskennellä seisten, tavallisella toimistotuolilla tai satulatuolilla istuen.

Salli-työasemalla korjaat asentosi ja rentoutat hartiasi. Kun ryhtisi paranee, tervehdytät lisäksi alaselkääsi. Työskennellessäsi Salli-työasemalla tehostat jalkojesi verenkiertoa ja syvennät hengitystäsi, kun istumapaine on pienempi. Voit istua väsymättä pitkänkin päivän! Satulatuolilla työskentelyyn säädetty pöytä on kätevällä tasolla myös seisomatyöskentelyyn. Parannat mahdollisuuttasi liikkua ja kurottaa sekä laajennat aktiivista työskentelytilaasi. Investoi Salli-kalusteisiin - investointi maksaa itsensä takaisin lisääntyneenä työtehokkuutena!

Autamme sinua kokoamaan Salli-työaseman tarpeidesi mukaan. Pöytiä on tarjolla pieneen kotitoimistoon sekä myös enemmän tilaa tarvitseville. Ota epäröimättä yhteyttä - kokoamme Sinulle toimivan työpisteen.


Salli Compact
Salli Office
Salli AutoSmart© Suomen Satulatuolikeskus, 2017 | myynti (at) satulatuolikeskus.fi | SITE DESIGN