maksa osamaksulla

Maksutavat

Yksityisasiakkaille toimitamme tuotteet postiennakolla tai osamaksusopimuksella lähimpään Matkahuollon toimipsiteeseen, Siwaan tai Valintataloon.

Yritysasiakkaille toimitamme tuotteet Matkahuoltoon tai ilmoitettuun toimitusosoitteeseen ja laskutamme erikseen. Laskutustapoja ovat: verkkolasku, pdf-email ja paperilasku.Klarna-lasku

Osta nyt, maksa myöhemmin! Kun valitset maksutavaksi Klarnan laskun, asiointisi on turvallista ja helppoa.

Klarna laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Klarna laskulla et tarvitse ostamiseen maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia. Tilaaminen onnistuu kätevästi henkilötiedoillasi. Saat ostamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Klarna laskulla saat maksuaikaa 14 päivää tuotteen lähetyspäivästä. Voit tarkastella ja hallinnoida laskun tietoja kirjautumalla Klarnan sivuille. Saatuasi Klarna laskun voit päättää haluatko maksaa ostoksesi erissä. Päätöksen luoton myöntämisestä tekee aina Klarna.

Tuotteella on normaali kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus käyttäessäsi Klarna laskua.

Lue lisää: www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/lasku/miten-klarnan-lasku-toimii

 

 

 

Mikä on Klarna?

Klarna on Euroopassa toimiva ostamisen maksuratkaisuja tarjoava yritys, joka on perustettu vuonna 2005 Ruotsissa. Klarnan tavoitteena on ollut tarjota helppoja, nopeita ja turvallisia tapoja ostaa verkosta. Niinpä saat tilaamasi tavarat kotiin jo ennen kuin olet niitä edes maksanut. Et myöskään tarvitse luottokorttia.

Klarnan maksuratkaisut ovat todella suosittuja. Jo yli 6000 verkkokauppaa ja 3 miljoonaa kuluttajaa luottavat Klarnan maksupalveluihin.

Lue lisää Klarnasta osoitteessa www.klarna.fi

 

 


© Suomen Satulatuolikeskus, 2017 | myynti (at) satulatuolikeskus.fi | SITE DESIGN