maksa osamaksulla

Satulatuolin ergonomia


Vaivaton selkä on yksi hyvinvointisi tärkeimmistä asioista

Selkäsi hyvinvointi vaikuttaa koko kehosi ja mielesi hyvinvointiin. On helpompaa ennaltaehkäistä kuin hoitaa jo olemassaolevia selkävaivoja. Satulatuolilla istut luonnollisen ryhdikkäästi, eikä istuma-asento rasita hartioitasi tai alaselkääsi. Kun selkäsi on oikeassa asennossa, keuhkoille ja suolistolle jää tilaa toimia. Saat koko päivän tarpeeksi happea ja työskentelet energisemmin. Hyvä ryhti on osa terveyttäsi, siksi siihen kannattaa panostaa.

Työskentely satulatuolissa edesauttaa hyvinvointiasi

Satulatuolin ergonominen istuma-asento perustuu lantion etuviistoon kulmaan ja luuston tarjoamaan tukeen, jossa istuinluut kannattelevat kehoa.

Satulatuolissa istuessasi sekä jalkasi että kätesi pääsevät liikkumaan vapaasti. Satulatuolissa nivelesi voivat hyvin ja hartiaseutusi pysyy rentona. Verenkiertosi toimii normaalisti reisissä, lantiossa ja pakaroiden alueella. Satulatuoli-istunnassa koko vartalosi nestekierto toimii hyvin, eikä istuma-asento puuduta jalkojasi. Työskentely satulatuolissa vähentää myös iskiaskipuja.

 

Satulatuolikeskus tarjoaa toimivan ratkaisun eri työtehtäviin ja erilaisiin tiloihin. Satulatuoleja käytetään konepajoista kampaamoihin. Satulatuoli voisi sopia sinunkin työhösi. Lue tuotekuvauksistamme satulatuolin soveltuvuudesta omiin tehtäviisi.


Ohessa on esimerkkejä eri työnkuvista:

» Työskenteletkö terveydenhuollossa? Silloin kannattaa valita helposti puhdistettava ja liikuteltava satulatuoli. Terveydenhuollon tarpeisiin sopivat mainiosti esimerkiksi
Ponychair, Salli, Carlo, Fabello

» Kun arvostat liiketoiminnassasi tyyliä, huomioi tuolisi valinnassa ergonomian lisäksi toimistosi visuaalinen ilme. Meiltä voit tilata ilmeeseesi sopivat satulatuolit. Muun muassa Ponychairista ja Sallista löytyy kymmeniä eri sävyjä

» Onko työskentelytilasi tilava vai ahdas? Tuoleissamme on erikokoisia jalkaristikoita, joistaosa soveltuu erittäin ahtaisiin tiloihin. Siroimmat mallimme ovat Fabello ja Ponychair.

Kaikissa istumatöissä satulatuoli on terveyden ja työn tehokkuuden kannalta paras ratkaisu. Moni seisomatyöläinenkin voisi istua, jos käytössä olisi satulatuoli, koska satulatuoli-istunta perustuu puoliseisovaan asentoon.

 

Mitä jos hankkisit satulatuolit koko yritykseesi?

Työnantajana haluat hoitaa yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla, eikö vain? Arvostat työntekijöidesi hyvinvointia ja tiedät sen merkityksen koko yrityksesi tulokselle. Vaihda perinteiset työistuimet satulatuoleihin. Satulatuolissa työntekijäsi työskentelevät tehokkaammin ja pidempään kuin perinteisellä toimistoistuimella.

Tutustu valikoimaamme, soita meille ja pyydä apua toimialasi erityistarpeisiin. Kun investoit työhyvinvointiin, investoit koko yritykseesi. Toimitamme satulatuoleja myös julkishallinnon organisaatioille ja yksityishenkilöille.
© Suomen Satulatuolikeskus, 2017 | myynti (at) satulatuolikeskus.fi | SITE DESIGN