maksa osamaksulla

Toimitus- ja tilausehdot

Näin tilaat verkkokaupastamme

Tilaaminen palvelusta ei vaadi rekisteröitymistä.

Tuotteen hinta on palvelussa tilaushetkellä oleva hinta. Lisäämme tuotteen hintaan valitun toimitustavan mukaiset postituskulut.

Toimituskulut 15 € / kpl, kun noudat tilauksen matkahuollosta. Yritysasiakkaille perilletoimitus 18,00 € / kpl. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Tuotteiden toimitusaika on tavallisesti 1-7 arkipäivää. Jos kyseessä on erikoismalli tai -väri, toimitusaika voi olla pidempi. Siinä tapauksessa il moitamme toimitusajan erikseen.

Jos olet alle 18-vuotias, pyydäthän huoltajasi suostumuksen ennen tilaamista. Varaamme oikeuden olla myymättä tuotteitamme alle 18-vuotiaille.


Palautusoikeus

Kuluttaja-asiakkailla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä ilmoittamalla peruutuksesta suullisesti tai kirjallisesti neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa siitä, kun on vastaanottanut tuotteen. Tuotteen voi palauttaa veloituksetta Matkahuollon asiakaspalautuksena.

Tilausta palautettaessa, asiakkaan tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu(at)satulatuolikeskus.fi tai puhelimitse numeroon 010 470 9610.© Suomen Satulatuolikeskus, 2017 | myynti (at) satulatuolikeskus.fi | SITE DESIGN