Ale!

Classico + Stoo Ripple -tuotepaketti

399,00  (321,77  alv 0 %)

Pyydä tarjous

Classico-sähköpöytä ja Stoo® Ripple -aktiivituoli

  • Pöytä on näppärän pieni, säädettävä ja tukeva.
  • Aktiivituoli pitää virkeänä ja se sopii niin aikuisille kuin lapsille.
  • Upea ja värikäs kokonaisuus kotiin tai toimistoon.

Hauska tuotepaketti, jolla saat väriä ja ergonomiaa työpisteeseen! Classico-sähköpöytä ja Stoo® Ripple -aktiivituoli mahdollistavat monipuolisen työskentelyn pienessäkin tilassa.

Classico-sähköpöytä on erittäin tukeva, sillä sen lattiavaste on jämäkkää metallia. Niinpä se ei kellahda helposti, vaikka onkin kompakti kooltaan. Kannen syvyys on 60 cm (perinteisesti ne ovat 80 cm) ja sen ansiosta pöytä se sopii näppärästi moneen paikkaan. Pöydän korkeuden saat säädettyä sinulle optimaaliseen korkeuteen portaattoman säädön ansiosta. Pöytä toimitetaan osissa ja mukana tulee hyvä kokoamisohje. Huomioithan, että pöytälevyn kiinnittämistä varten tarvitaan akkuruuvinväännin ja mitta.

Stoo® Ripple on tyylikäs aktiivituoli, joka sopii niin lapselle kuin aikuisellekin. Se soveltuu käytettäväksi toimistossa, kotona, koulussa tai vaikkapa asiakaspalvelutiskillä. Tasaisesti kaartuvan kuperan pohjan ansiosta tuoli keinuu kehon liikkeiden mukana samalla aktivoiden keskivartalon syviä lihaksia. Liukumaton pohja estää tuolin karkaamisen alta. Tuolin tarjoama liike auttaa keskittymisessä ja pitää yllä kehon vireystilaa sekä aineenvaihduntaa.

Tuolin korkeutta säädetään istuimen alta, tuolia kiertävästä renkaasta. Korkeudensäätö onnistuu näppärästi mistä tahansa suunnasta laittamalla käsi istuimen alle. Istuin on jakkaramallinen, joten tuolia voidaan käyttää jakkaratyyppisesti istumalla sen päällä ja tuolia voidaan käyttää myös seisomisen tukena, jolloin tuoli vedetään viistottain takamuksen alle.

Lue lisää Stoo Ripple -aktiivituolista

Lisätiedot

Pöydän korkeuden säätö

60–125 cm, 1 moottori

Pöydän nostokyky

80 kg

Pöydän kansi

valkoinen, leveys 75 cm, syvyys 60 cm, paksuus 25 mm

Stoo Ripple -värit

Keltainen, Punainen, Vihreä

Tuolin mitat

korkeus 43–63 cm, istuinpehmusteen halkaisija 28,5 cm

Tuolin säädöt

Portaaton korkeudensäätö

Tuolin verhoilu

Eva Pad

Takuu

Pöytä 2 vuotta, tuoli 2 vuotta

Muuta

Pöytä toimitetaan osissa. Mukana tulee hyvä kasausohje. Pöytälevyn kiinnittämistä varten tarvitaan akkuruuvinväännin ja mitta.

Tuotetunnus (SKU): classico-ripple Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi