yksimoottorinen älykäs pikkupöytä

GetUpDesk Duo I Smart

468,00 484,00  (377,42  alv 0 %)

Poista

GetUpDesk Duo I Smart – kompakti moottoroitu pöytä

GetUpDesk Duo I Smart on näppärä ja edullinen sähköpöytä. Pöydässä on tyylikäs valkoinen kansi ja kevytlinjainen harmaa runko. Pöytälevyn kokovaihtoehtoja on kaksi, 120 x 70 cm ja 140 x 70 cm. Tämä pöytä sopiikin erinomaisesti pieneen toimistoon tai vaikkapa kotiin. Pöydän yksimoottorinen sähkörunko mahdollistaa ergonomisen työskentelyasennon niin istuessa kuin seistessäkin. Korkeuden säätö on onnistuu helposti ja vaivattomasti. Törmäyssuoja tuo turvallisuutta ja estää korkeudensäädön, jos esim. pöydän alla on este. Valitse valikoimastamme mieluisa satulatuoli, niin optimoit työskentelyasennon ergonomisuuden.

GetUpDesk-sovellus

Voit halutessasi ladata kännykkääsi sovelluksen, joka toimii bluetoothin avulla. Sovelluksesta löytyy pöydän korkeudensäädön ominaisuudet, kolme muistipaikkaa ja se näyttää pöydän korkeuden. Sovellus laskee seisten tehdyn työn keston, sähköpöydän käyttäjän kalorikulutuksen ja muistuttaa työskentelyasennon vaihtamisesta. Sovellukseen voi määrittää myös tavoitellut ajanjaksot, jolloin töitä tehdään seisten. Sovellus on ladattavissa Google Playstä ja App Storesta.

Huom! Tuote on koottava (mukana kasausohje, pöytälevyn kiinnitystä varten tarvitaan akkuruuvinväännin).

Lisätiedot

GetUpDesk Duo koot

120 x 70 cm, 140 x 70 cm

Korkeus

68 -118 mm

Korkeussäädin

yksimoottorinen portaaton korkeudensäätö

Pöytälevyn väri

Valkoinen

Pöytälevyn paksuus

22 mm, materiaalina melamiini

Rungon väri

Harmaa

Maksimikuormitus

80 kg

Takuu

5 vuotta

Muuta

Google Playstä ja App Storesta ladattava sovellus

Portaaton korkeuden säätö

Sähköpöydän etu piilee siinä, että portaattomalla korkeudensäädöllä työskentelykorkeus saadaan käyttäjälle juuri sopivaksi. Vaivaton korkeudensäätö mahdollistaa myös työskentelyasennon vaihtelut päivän mittaan istuvasta seisovaan.

GetUpDesk-sovellus

GetUpDesk-sovellus on puhelimeen ladattava ilmainen sovellus, jolla saat pöydän älyominaisuudet käyttöösi. Sovellukseen on mahdollista tallentaa sinulle sopivat työskentelykorkeudet (3 muistipaikkaa) ja se seuraa aktiivisuuttasi päivän aikana sekä ilmoittaa, jos on syytä nousta seisomaan.

Vario-sähköpöytä ergonomia satulatuolin kanssa

Sähköpöytä ja satulatuoli ovat toisillensa parhaat kumppanit

Sähköpöydän ergonomiset hyödyt ovat huipussaan, kun istuma-asento on myös ergonominen. Ryhdikäs istuma-asento yhdistettynä istujan mittaan sopivaan työskentelykorkeuteen vie työergonomian entistä pidemmälle tehostaen työskentelyä ja edistäen hyvinvointia.

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi