Ale!

tuolin kuin tuolin päälle

Humantool

159,00  99,00  (79,84  alv 0 %)

 
Poista

Kotimainen Humantool tekee työtuolilla istumisesta ergonomista!

Varastovärit edulliseen poistohintaan 99€ sis. alv. 24%

Humantool-tasapainoistuimella on monelaisia terveysvaikutuksia: keskivartalon lihakset vahvistuvat, aineenvaihdunta ja verenkierto paranevat, vartalo kiinteytyy ja vahvistuu. Istuimen pallomainen rakenne mahdollistaa keinuvat liikeradat sekä tasapainoilun istuimella, jolloin työn lomassa tulee myös liikuttua! Tasapainoilu istuimella synnyttää erittäin monipuolisia liikesarjoja kaikkiin suuntiin ja eri lihasryhmille. Tasapainoisumen avulla selkä asettuu automaattisesti hyvään pystyasentoon.

Humantool toimii kaikenlaisten verhoiltujen työtuolien kanssa. Asennuksia ei tarvita, tyyny asetetaan tuolin päälle ja se on valmis käyttöön. Humantool tasapainotuoli on täysin suomalainen keksintö.

Humantool-istuin on saatavissa kulutusta kestävällä ja likaa hylkivällä teknisellä kankaalla tai villakankaalla. Värivaihtoehtoja on useita!

Lisätiedot

Humantool-värit

Musta kangas, Harmaa kangas, Sininen kangas, Turkoosi kangas, Roosa, Punainen kangas, Musta villa, Harmaa villa, Vaal. harmaa villa, Sininen villa, Keltainen villa, Punainen villa

Tuotetunnus (SKU): humantool Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi