Tilaa nyt, saat StandUp Easy Cork -seisontamaton kaupan päälle! Arvo 119€.

perinteikäs ja kestävä

Salli Classic

705,00 725,00  (568,55  alv 0 %)

Tilaa nyt – saat seisontamaton kaupan päälle (arvo 119€)!

Istuimen käyttö ja korkeus (kaasujousen pituus)

Pyydä tarjous

Salli Classic – klassikko jo syntyessään fi

  • Klassinen satulatuoli monelle eri vartalorakenteelle
  • Napakka pehmuste
  • Tehty kestämään

Kotimainen avainlipputuote, jolla on 10 vuoden takuu. Ehkä jopa kaikkien aikojen kestävin ja tunnetuin satulatuoli. Yksinkertaisuudessaan laadukas suunnannäyttäjä ja äärimmäisen kestävä. Tämä tuoli kestää isältä pojalle. Salli Classicille ominaista on kestävä teräsrunkoinen istuin, jonka muotoilua on kehitetty vuosien saatossa. Istuimen kallistuksen ja tuolin korkeuden voi säätää portaattomasti. Istuinpehmuste on sopivan napakka, mutta pehmeyttä löytyy juuri sopivista kohdista.

Istuinosa sopii monelle eri vartalotyypille. Laadun kruunaavat isot englantilaiset erikoispyörät. Neljänneksen suuremmat pyörät rullaavat huomattavasti paremmin kuin tavalliset pyörät.

Tuoli on saatavissa useissa eri nahka- ja keinonahkaväreissä. Tuolin runkovaihtoehdoissa on myös hierova Salli Base -jalka. Salli Base -runko on uutuustuote. Sen jalkaristikossa on pienet nystyrät, joilla voidaan hieroa jalkapohjan akupisteitä ja näin edistää jalkojen verenkiertoa sekä parantaa vireyttä. Rakenna itsellesi mieluisa kokonaisuus!

Salli Classiciin on saatavissa myös useita eri lisävarusteita kuten sairaalakäyttöön hyvin soveltuva jalkasäätö ja Elbow Rest -kyynärtuki.

 

Mikä on kaasujousi ja miten se valitaan tuolin käytön mukaan?

Kaasujousella säädellään istumakorkeutta. Tuoleihimme on valittavissa S, M tai tai L -mittainen kaasujousi, joka sisältyy tuolin hintaan. Lisäksi saatavilla on ekstrapitkä (XL) kaasujousi, jonka lisähinta on 55 € (sis. alv). Käyttäjän pituus ja työpisteen korkeus vaikuttavat siihen, kuinka pitkä kaasujousi tuoliin tulee valita. Oletuksena satulatuoleissa on aina keskipitkä (M) kaasujousi, joka sopii useimmille käyttäjille ja käytettäväksi perinteisen noin 75 cm korkean työpöydän kanssa.
Näin valitset sopivan mittaisen kaasujousen:

Katso kaasujousien tarkat mitat.

 

Tarvitsetko apua kaasujousen valintaan? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme! 

Mitä eroa on perus- ja erikoispyörillä?

Tuolin hintaan sisältyy sarja vakiopyöriä, joiden tiedot näet tuotteen teknisistä tiedoista.

Valikoimassamme on myös useita muita pyörävaihtoehtoja. Voit esimerkiksi varustella satulatuolisi isoilla 75mm pyörillä! Paljon kiitosta saaneet isot pyörät ovat erinomainen lisä etenkin, jos tuolilla liikutaan paljon. Ne rullaavat pehmeästi ja lähes äänettömästi kaikilla yleisimmillä lattiapinnoilla. Muut pyörävaihtoehdot ja liukutallat löydät lisävarusteet-sivulta.

Tuotteiden toimitusajat ja -maksut

Tuotteidemme keskimääräinen toimitusaika on noin 3-7 vrk. Tilattavien erikoismallien/värien toimitusajat on ilmoitettu erikseen.

Toimituksissa yhteistyökumppanimme on Matkahuolto. Toimitusvaihtoehdot ovat:

  • Matkahuoltoon 10 € sis. alv. 24 %
  • Lähellä-paketti 10 € sis. alv. 24 % (Matkahuollon noutopisteet kioskeissa ja kaupoissa)
  • Kotiinkuljetus / Perilletoimitus 10 € sis. alv. 24 %

Lue tarkemmat tilaus- ja toimitusehdot

Lisätiedot

Leveys

43 cm

Syvyys

37 cm

Ristikon halkaisija

54 cm

Säädöt

Istuimen kallistuksen säätö, Istuinkorkeuden portaaton säätö

Istuimen korkeus

Kaasujousi S: 46-60 cm, Kaasujousi M: 57-75cm, Kaasujousi L: 62-88cm

Salli-värit

Black (nahka), Coral (nahka), Ferrari Red (nahka), Plum (nahka), Wine (nahka), Mandarin (nahka), Cognac (nahka), Vintage Cognac (nahka), Saddle (nahka), Denim Blue (nahka), Navy Blue (nahka), Grass (nahka), Pine (nahka), Light Grey (nahka), Stone Grey (nahka), Dark Grey (nahka), White (nahka), Coconut (keinonahka), Ash (keinonahka), Hibiscus (keinonahka), Azurite (keinonahka), Black (keinonahka), Highland Strech Stone (kangas), Highland Stretch Slate (kangas), Serendipity (villakangas), Fate (villakangas), Mix (villakangas), Seek (villakangas), Piquet Red (erikoisnahka), Piquet Black (erikoisnahka), Black (ESD-keinonahka)

Runko

Kromi, Musta, Base metalli, Base musta, Pieni kromi, Pieni musta

Istuimen verhoilu

Keinonahka, Nahka

Pyörät

1 sarja, Guy Raymond, vapaasti rullaava

Painoraja

120 kg

Takuu

10 vuotta

Kuvaus

Klassinen muotoilu

Salli-satulatuoli on ehkä kaikkein tunnetuin satulatuoli. Sitä on valmistettu jo vuosikymmenien ajan ja sen muotoilua on edelleen kehitetty vuosien saatossa. Laakea klassinen istuin palvelee kaiken kokoisia ja mallisia käyttäjiä.

Laadukas viimeistely

Kotimaisen tuotekehittelyn ja työn tulos näkyy viimeistelyssä ja tuntuu käyttömukavuudessa. Tuolilla on jopa 10 vuoden takuu.

Monipuoliset säädöt

Portaaton istuimen kaltevuuden ja korkeuden säätö takaavat mukavan sekä yksilöllisen asennon.

Pehmeästi rullaavat pyörät

Perinteisiä toimistopyöriä suuremmat 65mm Guy Raymond -pyörät tekevät tuolilla rullailusta pehmeää ja miellyttävää.

Käyttäjät suosittelevat Salli Classicia:

”Toimistomme työtuolien valintaan vaikuttavat ensisijaisesti ergonomiset ominaisuudet, mutta myös visuaalinen ilme on huomioitava. Salli Classic –malli sopii erinomaisesti työtuoliksemme, koska toimistorutiinit edellyttävät päivittäin istumista. Salli Classic pitää ryhdin suorassa ja helpottaa erityisesti alaselkään kohdistuvaa rasitusta istumatyön aikana.

Mari Sonay Oy:stä kertoo: ” Sähköisen tietoliikenteen aikana informaation kulku on valtaisaa ja päätteen äärellä tulee istuttua suurin osa työpäivästä. Huomasin että niska- ja hartiaseudun kipuni vähentyivät sekä selkäni voi huomattavasti paremmin, kun koekäytin Salli Classicia. Salli Classic on kätevä pieneen toimistoon ja se on silmää miellyttävä vaihtoehto perinteiselle työtuolille. Ergonomisen työtuolin valinta on tärkeää, koska se lisää työhyvinvointia ja työtehokkuutta.”

MARI
Sonay Oy

(Julkaistu käyttäjien luvalla.)

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi