Salli Compact

550,00  (443,55  alv 0 %)

Poista

Kyynärtuet

Salli Compact – laadukas ja kompakti sähköpöytä

Sähköpöytä on satulatuolin paras kaveri! Salli Compact on nimensä mukaisesti kätevänkokoinen työpöytä. Suomessa valmistettu 3D-laminoitu MDF pöytälevy on vahvaa tekoa ja kestää kulutusta. Kooltaan pöydän kansi on vain 120 x 80 x 2,5 cm, joten pöytä mahtuu lähes tilaan kuin tilaan, niin kotona kuin toimistossakin.

Pöydässä oleva rohkeasti muotoiltu syvennys mahdollistaa ergonomisen työskentelyasennon, jossa kyynärvarret lepäävät pöydän päällä hartiat rentoina. Perinteisissä suorareunaisissa pöydissä rannekanavat joutuvat usein rasitukselle, koska kyynärvarret roikkuvat pöydän ulkopuolella. Syvennyksen kanssa käsivarret pysyvät tukevasti pöydän pinnalla ja linjassa vartalon kanssa.

Työskentelykorkeuden saa säädettyä käyttäjän mitoille sopivaksi portaattoman korkeuden säädön ansiosta. Pöytää voidaan liikutella lukittavien pyörien ansiosta. Pöydän hintaan sisältyvät valintasi mukaan Ergoroll tai Ergonipsu -kyynärtuet! Tuote on koottava (mukana kasausohje).

Lisätiedot

Pöytälevyn mitat

120 x 80 x 2,5 cm

Korkeus

66 – 118cm

Salli Compact -värit

Valkoinen, Vaaleanharmaa

Maksimikuormitus

40 kg

Salli pöytien lisävarusteet

Ergonipsu, Ergoroll

Takuu

2 vuotta

Laadukas kokonaisuus

Suomessa valmistettu 3D laminoitu pöytälevy kestää kulutusta ja muotoilunsa ansiosta Compact on toimiva kokonaisuus pieniin tai ahtaisiin tiloihin.

Salli Compact -ergonomia
Salli Compact -mahakolo

Mahakolo optimoi ergonomisen työskentelyasennon

Pöydän reunaan uurrettu mahakolo mahdollistaa sen, että kyynärvarret saadaan lepäämään pöytälevyn päälle lähelle vartaloa. Tämä ergonominen asento vähentää niskaan, kyynärvarsiin ja hartioihin kohdistuvaa rasitusta.

Muokkaa itsellesi sopiva kokonaisuus

Pöytälevyn värivaihtoehtoja on kaksi – tyylikäs harmaa ja klassinen valkoinen. Tämän lisäksi pöydän hintaan sisältyvät Ergononipsu tai Ergoroll -kyynärkäyttöön sopivat kyynärpehmusteet. Valitse käyttöösi sopivat kyynärpehmusteet näistä kahdesta vaihtoehdosta.

Salli Ergonipsu -kyynärpehmuste
Salli Ergoroll -kyynärpehmusteet
Salli Compact -sähköpöytä säädettävyys

Portaaton korkeuden säätö

Sähköpöydän etu piilee siinä, että portaattomalla korkeuden säädöllä pöydän korkeus saadaan käyttäjälle juuri sopivaksi. Portaaton korkeuden säätö mahdollistaa myös työskentelyasennon vaihtelut päivän mittaan istuvasta seisovaan.

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi