laadukas ja ergonominen sähköpöytä

Salli Office

860,00  (693,55  alv 0 %)

 
Poista

Kyynärtuet

Salli Office – laadukas ja monipuolinen sähköpöytä

Haluaisitko vaihtelua työskentelyasentoosi? Salli Office -työpöytä tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä seisten tai istuen. Koska työpöydän korkeus säätyy sähköisesti, voit istua tavallisella toimistotuolilla, satulatuolilla, baarijakkaralla tai seistä. Pöydässä on käsille ja hartioille tukea antava syvennys, joka vähentää käsivarsien, hartioiden ja rannekanavien rasitusta. Suomessa valmistettu 3D-laminoitu MDF pöytälevy on vahvaa tekoa ja kestää kulutusta.

Salli Office soveltuu perustyöpöydäksi toimistoon tai kotiin. Pöydällä on reilusti tilaa niin tietokoneelle kuin papereillekin. Työskentelykorkeuden saa säädettyä käyttäjän mitoille sopivaksi portaattoman korkeuden säädön ansiosta. Moottorissa on kolme muistipaikkaa, joihin voi tallentaa sopivat korkeudet. Pöydän hintaan sisältyvät valintasi mukaan Ergoroll tai Ergonipsu -kyynärtuet (Ergononipsu yhtenäinen, Ergoroll kaksiosainen)! Tuote on koottava (mukana kasausohje).

Lisätiedot

Pöytälevyn mitat

160 x 90 x 2,5 cm

Korkeus

70 – 120cm

Maksimikuormitus

75 kg

Office pöytälevyn värit

Valkoinen, Vaaleanharmaa

Rungon väri

Valkoinen, Harmaa

Salli pöytien lisävarusteet

Ergonipsu, Ergoroll

Takuu

2 vuotta

Tuotetunnus (SKU): salli-office Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Laadukas kokonaisuus

Suomessa valmistettu 3D laminoitu pöytälevy kestää kulutusta ja suurikokoinen 160 x 90cm pöytälevy tarjoaa tarpeeksi työskentelytilaa.

Salli Office -työpöytä
Salli Office -työpöytä

Mahakolo optimoi ergonomisen työskentelyasennon

Pöydän reunaan uurrettu mahakolo mahdollistaa sen, että kyynärvarret saadaan lepäämään pöytälevyn päälle lähelle vartaloa. Tämä ergonominen asento vähentää niskaan, kyynärvarsiin ja hartioihin kohdistuvaa rasitusta.

Muokkaa itsellesi sopiva kokonaisuus

Pöytälevyn värivaihtoehtoja on kaksi – tyylikäs harmaa ja klassinen valkoinen. Tämän lisäksi pöydän hintaan sisältyvät Ergononipsu tai Ergoroll -kyynärkäyttöön sopivat kyynärpehmusteet. Valitse käyttöösi sopivat kyynärpehmusteet näistä kahdesta vaihtoehdosta.

Salli Ergonipsu -kyynärpehmuste
Salli Ergoroll -kyynärpehmusteet
Salli Office -sähköpöytä säädöt

Portaaton korkeuden säätö

Sähköpöydän etu piilee siinä, että portaattomalla korkeuden säädöllä pöydän korkeus saadaan käyttäjälle juuri sopivaksi. Portaaton korkeuden säätö mahdollistaa myös työskentelyasennon vaihtelut päivän mittaan istuvasta seisovaan. Salli Officen korkeuden säädössä on kolme muistipaikkaa, jotka tekevät korkeuden säädöstä nopeaa ja vaivatonta.

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi