asiakaspalvelutiskille tai seisomatyöpisteelle

Sitool Swing

233,00  (187,90  alv 0 %)

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Pyydä tarjous

Sitool Swing – aktiivista istumista

  • Istuimen liike lähtee jalustan nivelestä
  • Helppo vetää takamuksen alle 
  • Portaaton korkeuden säätö

Sitool Swing on keinuva työtuoli / aktiivituoli, joka soveltuu käytettäväksi esimerkiksi asiakaspalvelu- ja kassapisteellä tai sähköpöydän kanssa. Istuin on helppo vetää takamuksen alle ja tuolin korkeus säätyy näppärästi istuimen alla olevasta painikkeesta. Istuin keinuu kehon liikkeiden mukana. Istuimen liike lähtee jalustassa olevasta nivelestä eli tuolin jalusta ei liiku, ainoastaan tuolin varsi ja istuin. Liike ylläpitää kehon vireystilaa ja pitää mielen virkeänä. Vakaa pohja estää tuolin karkaamisen istujan alta ja nivel palauttaa tuolin takaisin pystyasentoon. Istuimen korkeus säätyy portaattomasti istuimen alla olevasta painikkeesta. Tuolin verhoilu on väriltään musta ja se on kulutusta kestävää polyesterikangasta, jonka hankauksen kesto on peräti 50 000 Martindalea. Kankaan paloluokka on EN 1021-1.

Lisätiedot

Istuimen mitat

38 x 31 cm

Säädöt

Istuinkorkeuden portaaton säätö

Istuimen korkeus

61 – 86cm

Istuimen verhoilu

Kangas

Sitool-värit

Musta

Takuu

2 vuotta

Tuotetunnus (SKU): sitool-swing Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Erinomainen tuoli asiakaspalvelutiskille tai muuhun korkaan työpisteeseen

Sitool Swing soveltuu erinomaisesti käytettäväksi asiakaspalvelu- ja kassapisteellä tai  sähköpöydän kanssa. Istuin on näppärä vetää takamuksen alle ja istuimen korkeus säätyy portaattomasti.

Sitool Swing -aktiivituoli korkeaan työpisteeseen
Sitool Swing -aktiivituoli liikkuu

Aktiivinen istuin

Sitool Swing -tuolin liike lähtee jalustasta olevasta nivelestä. Istuin on helppo vetää takamuksen alle ja istuimen liike pitää yllä kehon vireystilaa.

Kulutusta kestävä verhoilu

Istuin on verhoiltu mustalla kulutusta kestävällä polyesterikankaalla. Kankaan hankauksen kesto on min. 50 000 Martindalea ja paloluokka EN 1021-1.

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi