Tokio-sähköpöytä

450,00  (362,90  alv 0 %)

Näppärä sähköpöytä pieneen tilaan

Kätevän kokoinen Tokio-nurkkapöytä on passeli sähköpöytä kotiin tai toimistoon. Pöydän voi asettaa nurkkaan, seinää vasten tai tehdä useammasta pöydästä apilamuodostelma vaikkapa avotoimistoon. Pöydässä on valkoinen kansi ja harmaa runko. Sähkörungon ansiosta pöydän korkeuden saa helposti asetettua käyttäjän mittoihin sopivaksi ja asentoa voi vaihtaa päivän mittaan istuvasta seisovaan. Kun pöydän korkeus on käyttäjälle juuri sopiva, on työskentelyasento mahdollisimman ryhdikäs ja ergonominen. Ergonominen asento puolestaan ehkäisee niska-, hartia- ja selkävaivoja. Tuote on koottava (mukana kasausohje).

Lisätiedot

Mitat

Pöytälevyn sivujen pituus 95 cm
Pöytälevyn paksuus 2,5 cm
Pöytälevyn syvyys 75 cm

Korkeus

66 – 118cm

Takuu

2 vuotta

Toimitusaika

noin 7 vrk

Tuotetunnus (SKU): tokio Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Sopii moneen erityyppiseen tilaan

Tokio-sähköpöytä sopii muotoilunsa ansiosta monentyyppiseen tilaan. Se voidaan asettaa nurkkaan, ahtaaseen tilaan tai neljä pöytää voidaan asettaa vastakkain.

Tokio-sähköpöytä
Tokio-sähköpöytä pyörät

Helppo liikutella

Tokio-pöydässä on lukkiutuvat pyörät, joiden avulla pöytää helppo liikutella.

Portaaton korkeuden säätö

Sähköpöydän etu piilee siinä, että portaattomalla korkeuden säädöllä pöydän korkeus saadaan käyttäjälle juuri sopivaksi. Portaaton korkeuden säätö mahdollistaa myös työskentelyasennon vaihtelut päivän mittaan istuvasta seisovaan.

Tokio-sähköpöytä säädettävyys

Käyttäjät suosittelevat Tokio-sähköpöytää:

”Halusimme pieneen asuntoomme ergonomisesti hyvän ja säädettävän työpisteen. Käytettävissä oleva tila oli kuitenkin hankalan mallinen ja ahdas. Ehdimme testata lukuisia eri vaihtoehtoja ja olimme melkein luopumassa toivosta ennen kuin löysimme Tokio-sähköpöydän. Tämä erittäin laadukas ja järkevästi mitoitettu pöytä oli kuin mittojen mukaan meille tehty! Suosittelemme!”

NORA & SAMI

(Julkaistu käyttäjien luvalla.)

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi

Saatat myös pitää...