Ale!

Vario-sähköpöytä & Roll-Ergonomic-satulatuoli

552,00 562,00  (445,16  alv 0 %)

 
Poista

Istuimen käyttö ja korkeus (kaasujousen pituus)

Lisävarusteet

Vario-sähköpöytä ja Roll-Ergonomic -satulatuoli – tee työpisteellesi ryhdikäs päivitys

Nyt saat laadukkaan sähköpöydän ja satulatuolin edulliseen pakettihintaan! Voit säästää jopa 205€, kun ostat satulatuolin ja sähköpöydän pakettina! Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan.

Vario-sähköpöydässä on tyylikäs valkoinen kansi ja harmaa runko. Voit valita kahdesta pöytälevyn kokovaihtoehdoista: 140 x 80cm ja 160 x 80cm. Pöydän sähkörunko mahdollistaa ergonomisen työskentelyasennon, niin istuessa kuin seistessäkin. Korkeuden säätö onnistuu helposti ja vaivattomasti molempia jalkoja ohjaavan tuplamoottorin ansiosta. Tuote on koottava (mukana kasausohje).

Optimoi ergonominen työskentelyasento suositulla Roll-Ergonomic -satulatuolilla. Roll-Ergonomic sopii monelle eri vartalotyypille ja on mukava sekä naisten että miesten käytössä. Istuin on takaa laakea jakaen painon tasaisesti. Istuimen etuosa eli nokka on puolestaan kapea ja matala, joten se ei levitä reisikulmaa tai paina haara-aluetta. Istuimen kallistuskulma on säädettävissä omalle selälle sopivaksi. Istuimen korkeus säätyy myös portaattomasti. Verhoilu on kulutusta kestävää ja hengittävää polyesteri-kangasta, jonka hankauksen kesto on yli 30 000 Martindalea. Valitse värivaihtoehdoista mieluisa sävy. Sävyt ovat vaaleanharmaa, turkoosi ja karpalo. Voit myös valita tuolin korkeuden kolmesta vaihtoehdosta: S, M tai L.

Mikä on kaasujousi ja miten se valitaan tuolin käytön mukaan?

Kaasujousella säädellään istumakorkeutta. Tuoleihimme on valittavissa S, M tai tai L -mittainen kaasujousi, joka sisältyy tuolin hintaan. Käyttäjän pituus ja työpisteen korkeus vaikuttavat siihen, kuinka pitkä kaasujousi tuoliin tulee valita. Oletuksena satulatuoleissa on aina keskipitkä (M) kaasujousi, joka sopii useimmille käyttäjille ja käytettäväksi perinteisen noin 75 cm korkean työpöydän kanssa.


Näin valitset sopivan mittaisen kaasujousen:

 

Tarvitsetko apua kaasujousen valintaan? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme! 

Mitä eroa on perus- ja erikoispyörillä?

Tuolin hintaan sisältyy sarja vakiopyöriä, joiden tiedot näet tuotteen teknisistä tiedoista.

Valikoimassamme on myös useita muita pyörävaihtoehtoja. Voit esimerkiksi varustella satulatuolisi isoilla 75mm pyörillä! Paljon kiitosta saaneet isot pyörät ovat erinomainen lisä etenkin, jos tuolilla liikutaan paljon. Ne rullaavat pehmeästi ja lähes äänettömästi kaikilla yleisimmillä lattiapinnoilla. Muut pyörävaihtoehdot ja liukutallat löydät lisävarusteet-sivulta.

Tuotteiden toimitusajat ja -maksut

Tuotteidemme keskimääräinen toimitusaika on noin 3-7 vrk. Tilattavien erikoismallien/värien toimitusajat on ilmoitettu erikseen.

Toimituksissa yhteistyökumppanimme on Matkahuolto. Toimitusvaihtoehdot ovat:

  • Matkahuoltoon 15 € sis. alv. 24 %
  • Lähellä-paketti 17 € sis. alv. 24 % (Matkahuollon noutopisteet kioskeissa ja kaupoissa)
  • Kotiinkuljetus / Perilletoimitus 18 € sis. alv. 24 %

Lue tarkemmat tilaus- ja toimitusehdot

Lisätiedot

Vario kokovaihtoehdot

140 x 80 cm, 160 x 80 cm

Korkeus

66 – 118cm

Pöytälevyn väri

Valkoinen

Maksimikuormitus

100 kg

Pöydän jalkojen leveyden säätövara

115-180 cm

Istuimen korkeus

Kaasujousi S: 46-60 cm, Kaasujousi M: 54-74 cm, Kaasujousi L: 63-86 cm

Painoraja

90 kg

Pyörät

1 sarja, 60 mm, vapaasti rullaava

Takuu

2 vuotta

Roll-Ergonomic kangas

Roll-E sopii monelle

Roll-Ergonomicissa on pehmeä, mutta kimmoisa istuin, jolle on mukava istahtaa. Monipuolisten säätöjen avulla löydät yksilöllisen istuma-asennon hetkessä.

Kevyen ja tyylikkään näköinen kokonaisuus

Valkoinen pöytälevy ja hopeanväriset kapeat jalat tekevät Vario-pöydästä modernin ja tyylikkään näköisen kokonaisuuden.

Vario-sähköpöytä
Vario-sähköpöytä säädettävyys

Portaaton korkeuden säätö

Sähköpöydän etu piilee siinä, että portaattomalla korkeuden säädöllä pöydän korkeus saadaan käyttäjälle juuri sopivaksi. Portaaton korkeuden säätö mahdollistaa myös työskentelyasennon vaihtelut päivän mittaan istuvasta seisovaan. Vario-sähköpöydän korkeus säätyy pehmeästi molempia jalkoja ohjaavan tuplamoottorin ansiosta.

Valitse käyttöön ja tilaan sopiva koko

Vario-sähköpöytä on saatavissa neljässä eri koossa. Pienin vaihtoehto sopii ahtaaseenkin tilaan, kun taas suurin koko tarjoaa runsaasti lasku- ja työskentelytilaa.

Vario-sähköpöytä
Vario-sähköpöytä ergonomia satulatuolin kanssa

Sähköpöytä ja satulatuoli ovat toisillensa parhaat kumppanit

Sähköpöydän ergonomiset hyödyt ovat huipussaan, kun istuma-asento on myös ergonominen. Ryhdikäs istuma-asento yhdistettynä istujan mittaan sopivaan työskentelykorkeuteen vie työergonomian entistä pidemmälle tehostaen työskentelyä ja edistäen hyvinvointia.

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi