Skip to main content

OUTLET-tuotteemme ovat poistossa tai lyhytaikaisessa käytössä olleita esittelytuoleja. Ne ovat tarkastettuja ja niillä on normaali takuu sekä palautusoikeus.

Outlet / käytetyt satulatuolit edullisesti

Onko etsinnässä käytetty satulatuoli? Outlet-tuotteemme ovat lyhytaikaisessa testikäytössä olleita satulatuoleja. Kaikki tuotteet ovat tarkastettuja ja niillä on normaali takuu sekä 14 vrk palautusoikeus. Voit siis huoletta ostaa käytetyn satulatuolin.

Suurimpaan osaan outlet-satulatuoleista on valittavissa S, M tai L -mittainen kaasujousi, joka sisältyy tuolin hintaan. Kaasujousella säädellään istumakorkeutta. Tuoli voidaan siis räätälöidä pituudellesi ja työskentelykorkeudelle sopivaksi.  Voit merkitä haluamasi kaasujousen mitan tilauksen lisätietoihin. Näin valitset sopivan kaasujousen käytettyyn satulatuoliin:

Näin valitset sopivan kaasujousen

Oletko ostamassa käytettyä satulatuolia itsellesi vai yritykselle? Tarjoamme monipuoliset maksutavat sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille. Voit maksaa tilauksesi kortilla, verkkomaksuna tai laskulla. Kuluttajat voivat valita Klarna- tai Jousto-laskun ja yrityksiä laskutamme itse 14-30pv maksuajalla. Tilauksen toimitus onnistuu Matkahuoltoon, lähellä pakettina (Matkahuollon noutopisteet kiskoilla ja kaupoissa) tai perille saakka / kotiinkuljetuksella.

Asiakaspalvelustamme saat asiantuntevaa apua käytetyn satulatuolin valintaan. Ota yhteyttä sähköpostilla asiakapalvelu(ät)satulatuolikeskus.fi, soittamalla 010 470 9610 (ark. 8-16) tai laittamalla viestiä verkkokaupan chat-palvelun kautta.

Maksa turvallisesti ja huoletta verkossa!

Maksa turvallisesti verkossaMaksa turvallisesti verkossaMaksa turvallisesti verkossa