Tarjouksessa

Suodata tuotteita Näytä kaikki 19 tulosta
Mitu00e4 tuotetta etsit
Ku00e4yttu00e4ju00e4
Vartalorakenne
Ku00e4yttu00f6ympu00e4ristu00f6
Istuimen verhoilu
Tuotemerkit
Lajittele tuotteet

Tarjouksessa

Satulatuoli- ja muut ergonomiatuotetarjoukset

Tutustu vaihtuviin tarjouksiimme! Etsitkö satulatuolitarjousta, edullista sähköpöytää tai vaikkapa hyvää ja seisontamattoalennusta. Tältä sivulta löydät kaikki voimassa olevat ergonomiatuotetarjouksemme. Pyrimme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat ja laadukkaat tuotteet. Tarjoushinnat ovat voimassa vain rajoitetun ajan, joten älä jää aikailemaan. Voit myös kysyä tarjousta satulatuolista/satulatuoleista tai muista ergonomiatuotteista lisäämällä tuotteet tarjouskoriin tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kaikilla tarjoustuotteilla on normaali 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus sekä takuuaika. Huomasitko myös, että satulatuolimalleillamme on myös kahden viikon tyytyväisyystakuu, joten tarjous satulatuoli on mahdollista palauttaa, jos malli ei olekaan sopiva.

Verkkokaupan kassalta löydät kuluttaja- ja yritysasiakkaan monipuoliset maksutavat. Jos olet ostamassa tarjoustuotetta itsellesi, voit maksaa tilauksen kortilla, verkkomaksuna tai Klarna/Jousto-laskulla. Yritysasiakas voi maksaa tilauksen verkkomaksulla, kortilla tai yritysasiakkaan laskulla täyttämällä kassasivun lomakkeen. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään käyttöösi sopivien ergonomiatuotteiden valinnassa ja muissa ostamiseen liittyvissä kysymyksissä.