Tilaa Salli-satulatuoli, niin saat seisontamaton kaupan päälle! Arvo 145 euroa!

Salli Solo Tilt

775,00  (625,00  alv 0 %)

Tilaa nyt – saat seisontamaton kaupan päälle (arvo 145€)!

Istuimen käyttö ja korkeus (kaasujousen pituus)

Pyydä tarjous

Salli Solo Tilt – laadukas yksiosainen satulatuoli naisille fi

  • Klassinen satulatuoli monelle eri vartalorakenteelle
  • Napakka pehmuste
  • Tehty kestämään

Salli Solo Tiltin hieman kapeampi istuinosa sopii erityisesti naisille, jotka haluavat yksiosaisen satulatuolin. Uuden anatomisen muotoilunsa ansiosta Salli Solo aiheuttaa lantionpohjalle niin vähän painetta kuin yksiosaiselle satulatuolille on mahdollista. Salli Solo Tilt korvaa perinteisen Salli Classicin, joka oli ehkä jopa kaikkien aikojen kestävin ja tunnetuin satulatuoli. Salli Solo Tilt jatkaa edeltäjänsä tiellä ollen yksinkertaisuudessaan laadukas ja äärimmäisen kestävä. Tuolissa on kestävä teräsrunkoinen istuin, jonka muotoilua on kehitetty jo vuosia. Tämä tuoli kestää äidiltä tyttärelle.

Istuimen kallistuksen ja tuolin korkeuden voi säätää portaattomasti. Istuinpehmuste on sopivan napakka, mutta pehmeyttä löytyy juuri sopivista kohdista. Laadun kruunaavat isot englantilaiset erikoispyörät. Neljänneksen suuremmat pyörät rullaavat huomattavasti paremmin kuin tavalliset pyörät.

Tuoli on saatavissa useissa eri nahka- ja keinonahkaväreissä. Tuolin runkovaihtoehdoissa on myös hierova Salli Base -jalka. Sen jalkaristikossa on pienet nystyrät, joilla voidaan hieroa jalkapohjaa ja näin edistää jalkojen verenkiertoa sekä parantaa vireyttä. Rakenna itsellesi mieluisa kokonaisuus!

Salli Solo Tiltiin on saatavissa myös useita eri lisävarusteita kuten sairaalakäyttöön hyvin soveltuva jalkasäätö ja Elbow Rest -kyynärtuki. Uusi Solo sopii erityisen hyvin hammaslääkäreille, sillä pienemmän istuimen ansiosta jalkapedaalia voi käyttää lähempänä vartaloa.

Salli Solo Tilt on kotimainen avainlipputuote, jolla on 10 vuoden takuu.

 

Mikä on kaasujousi ja miten se valitaan tuolin käytön mukaan?

Kaasujousella säädellään istumakorkeutta. Tuoleihimme on valittavissa S, M tai tai L -mittainen kaasujousi, joka sisältyy tuolin hintaan. Lisäksi saatavilla on ekstrapitkä (XL) kaasujousi, jonka lisähinta on 58 € (sis. alv). Käyttäjän pituus ja työpisteen korkeus vaikuttavat siihen, kuinka pitkä kaasujousi tuoliin tulee valita. Oletuksena satulatuoleissa on aina keskipitkä (M) kaasujousi, joka sopii useimmille käyttäjille ja käytettäväksi perinteisen noin 75 cm korkean työpöydän kanssa.
Näin valitset sopivan mittaisen kaasujousen:

Katso kaasujousien tarkat mitat.

 

Tarvitsetko apua kaasujousen valintaan? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme! 

Mitä eroa on perus- ja erikoispyörillä?

Tuolin hintaan sisältyy sarja vakiopyöriä, joiden tiedot näet tuotteen teknisistä tiedoista.

Valikoimassamme on myös useita muita pyörävaihtoehtoja. Voit esimerkiksi varustella satulatuolisi isoilla 75mm pyörillä! Paljon kiitosta saaneet isot pyörät ovat erinomainen lisä etenkin, jos tuolilla liikutaan paljon. Ne rullaavat pehmeästi ja lähes äänettömästi kaikilla yleisimmillä lattiapinnoilla. Muut pyörävaihtoehdot ja liukutallat löydät lisävarusteet-sivulta.

Tuotteiden toimitusajat ja -maksut

Tuotteidemme keskimääräinen toimitusaika on noin 3-7 vrk. Tilattavien erikoismallien/värien toimitusajat on ilmoitettu erikseen.

Toimituksissa yhteistyökumppanimme on Matkahuolto. Toimitusvaihtoehdot ovat:

  • Matkahuoltoon 10 € sis. alv. 24 %
  • Lähellä-paketti 10 € sis. alv. 24 % (Matkahuollon noutopisteet kioskeissa ja kaupoissa)
  • Kotiinkuljetus / Perilletoimitus 10 € sis. alv. 24 %

Lue tarkemmat tilaus- ja toimitusehdot

Lisätiedot

Leveys

40 cm

Syvyys

37 cm

Ristikon halkaisija

54 cm

Säädöt

Istuimen kallistuksen säätö, Istuinkorkeuden portaaton säätö

Istuimen korkeus

Kaasujousi S: 46-60 cm, Kaasujousi M: 57-75cm, Kaasujousi L: 62-88cm

Salli-värit

Black (nahka), Coral (nahka), Ferrari Red (nahka), Plum (nahka), Wine (nahka), Mandarin (nahka), Cognac (nahka), Vintage Cognac (nahka), Saddle (nahka), Denim Blue (nahka), Navy Blue (nahka), Grass (nahka), Pine (nahka), Light Grey (nahka), Stone Grey (nahka), Dark Grey (nahka), Heavenly Pink (keinonahka), Old Rose (keinonahka), Smoke Blue (keinonahka), Midnight Blue (keinonahka), Creamy Grey (keinonahka), Steel Grey (keinonahka), White (nahka), Black (keinonahka), Serendipity (villakangas), Fate (villakangas), Mix (villakangas), Affix (villakangas), Medley (villakangas), Kindness (villakangas), Musta (puuvilla), Sininen kipinäsuojattu (polyesteri), Black (ESD-keinonahka)

Runko

Kromi, Musta, Base metalli, Base musta

Istuimen verhoilu

Nahka, Keinonahka, Villakangas, Puuvilla, ESD-keinonahka, Kipinäsuojattu polyesteri

Pyörät

1 sarja, Guy Raymond, vapaasti rullaava

Painoraja

120 kg

Takuu

10 vuotta

Kuvaus

Klassinen muotoilu

Salli-satulatuoli on ehkä kaikkein tunnetuin satulatuoli. Sitä on valmistettu jo vuosikymmenien ajan ja sen muotoilua on edelleen kehitetty vuosien saatossa. Laakea yksiosainen istuin palvelee kaiken kokoisia ja mallisia käyttäjiä.

Salli Solo Tilt Satulatuolikeskus säädöt

Monipuoliset säädöt

Portaaton istuimen kaltevuuden ja korkeuden säätö takaavat mukavan sekä yksilöllisen asennon.

Ketterä ja kestävä

Uusi Solo sopii erityisen hyvin hammaslääkäreille, sillä pienemmän istuimen ansiosta jalkapedaalia voi käyttää lähempänä vartaloa. Lisäksi tuoli on erittäin kestävä ja laadukas. Tuolilla on jopa 10 vuoden takuu.

Salli Solo Tilt sopii erityisen hyvin hammaslääkärin työtuoliksi

Pehmeästi rullaavat pyörät

Perinteisiä toimistopyöriä suuremmat 65mm Guy Raymond -pyörät tekevät tuolilla rullailusta pehmeää ja miellyttävää.

Käyttäjät suosittelevat Salli Soloa:

”Salli Solo on sopiva pienelle ihmiselle. Tuoli on pehmeä ja kapea. Sain kokeilla myös Salli-tuolia, jossa oli tuotteelle ominainen keskiosan säätö ja joka jäi pienimmilläänkin liian leveäksi. Plussaa Satulatuolikeskukselle tuolien testausmahdollisuudesta ja sujuvasta asiakaspalvelusta.”

E. KORHONEN

(Julkaistu käyttäjien luvalla.)

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi