Muut tuotteet

Suodata tuotteita Näytä kaikki 13 tulosta
Mitu00e4 tuotetta etsit
Ku00e4yttu00e4ju00e4
Vartalorakenne
Ku00e4yttu00f6ympu00e4ristu00f6
Istuimen verhoilu
Tuotemerkit
Lajittele tuotteet

Muut tuotteet

Muut ergonomiatuotteet (mm. jalkatuet ja Humantool satulaistuimet)

Muut tuotteet valikoimastamme löydät työergonomiaa edistäviä tuotteita kuten laadukkaat Humantool jalkatuet, suositun Sitool seisomatuolin ja GetUpDesk -tason kannettavaa tietokonetta varten. Tuotevalikoiman tuotteet ovat valittu huolella ja pyrimme tarjoamaan asiakkaille aidosti laadukkaita ja käyttäjänsä hyvinvointia edistäviä tuotteita. Jos etsimääsi tuotetta ei löydy verkkokauppamme valikoimasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme etsimäsi tuotteen saatavuuden ja hinnan.

Oletko jalkatukea vailla? Kotimaisen Humantoolin Foot Roller jalkatuet eivät pelkästään tarjoa tukea, vaan ne myös hierovat jalkapohjia. Istumatyöskentelyssä jalkatukea tarvitaan, kun istutaan perinteisellä toimistotuolilla. Jotta tuolin reuna ei painaisi takareisiä ja näin vaikeuttaisi kehon nestekiertoa, on jalat hyvä nostaa jalkatuelle. Jos tuolin reuna pääsee painamaan takareisiä, on usein oireena jalkojen turpoaminen ja puutuminen. Suonikohjujen riski myös kasvaa, jos jalkojen verenkierto on estynyt. Humantool Footroller -tuki on saatavissa myös seisomatyöpisteeseen, jossa se tarjoaa jalkapohjille ihanan ja rentouttavan jalkahieronnan.

Sitool on oiva työtuoli seisomatyöpisteeseen, jossa liikutaan paljon, mutta tarvitaan tuolia ajoittaiseen levähdykseen. Esimerkiksi myymälöiden kassojen ja vastaanottotiskien työntekijät hyötyvät Sitoolista. Sitooliin on mahdollista nojata puoli-istuvassa asennossa. Siinä kimmoisa ja mukava istuin, joka on verhoiltu kestävällä teknisellä kankaalla. Tuoli palautuu käytön jälkeen aina takaisin pystyasentoon sen Self-Balancing-pohjan ansiosta. Sitoolia löytyy niin mustanvärisenä kuin useammassa pirteässä sävyssä.

Humantool-satulaistuin on kotimainen tuote, jolla voi parantaa perinteisen työtuolin ergonomiaa. Istuin asetetaan työtuolin tai vaikkapa kotisohvan päälle. Istuin on muotoiltu niin, että se ohjaa selän ryhdikkääseen asentoon ja keinuttaa ylävartaloa pienin liikkein. Se on myös erittäin mukava ja erinomainen vaihtoehto työpisteisiin, joissa halutaan pitäytyä perinteisissä työtuoleissa, mutta halutaan kiinnittää huomiota työhyvinvointiin. Humantool istuinta löytyy useissa eri värisävyissä niin teknisellä kankaalla, kuin villakankaallakin.

GetUpDesk Light on kannettavan tietokoneen käyttäjille kehitetty kotimainen uutuustuote. GetUpDesk Light on pöydän päälle asetettava taso, jonka korkeus on säädettävissä käyttäjälleen sopivaksi. Sen avulla voidaan perinteinen työpöytä muokata ergonomiseksi seisomatyöpisteeksi ja vaihdella työskentelyasentoa päivän mittaan. Tason materiaali on laminoitua puuta ja värivaihtoehtoina löytyvät valkoinen ja harmaa.

Huomasitko, että tuotteittamme on myös mahdollista koekäyttää ennen ostopäätöstä. Ota yhteyttä ja katsotaan työpisteeseesi sopivat ratkaisut ja tuotteet!