Stoo® MiniPlus

252,00  (203,23  alv 0 %)

Pyydä tarjous

Pelkistetyn tyylikäs Stoo® MiniPlus -aktiivituoli

  • Aktivoi istumista pienen liikkeen avulla.
  • Aktiivinen istuminen edesauttaa ryhtiä ylläpitävien lihasten hyvinvointia.
  • Selkeä kartiomainen muotoilu tekee tuolista mielenkiintoisen sisustuselementin.

Stoo®-aktiivituolit on kehitetty lisäämään aktiivisuutta nimenomaan silloin, kun pitää istua. Kuperan pohjan ansiosta keho pysyy liikkeessä tehostaen istujan aineenvaihduntaa, verenkiertoa sekä selkärangan välilevyjen aineenvaihduntaa. Aktiivinen istuminen myös mm. kehittää ja vahvistaa niitä lihaksia, jotka ylläpitävät hyvää ryhtiä ja kehon asentoa. Selän lihasten ja niiden vatsapuolen ”vastustajien” liikuttaminen parantaa ryhtiä ja lievittää selkärankaan kohdistuvaa jännitystä. Oli käyttöympäristö mikä tahansa, niin istuminen muuttuu varmuudella aktiiviseksi Stoo® aktiivituolien avulla!

Stoo® MiniPlus on aktiivituoli pyöreällä istuimella. Kätevä kantokahva helpottaa tuolin liikuttamista. Stoo® MiniPlus on suunniteltu käytettäväksi korkeamman pöydän kanssa pikaneuvottelutuolina tai toimistossa ja kotona puolikorkeana työtuolina. MiniPlus sopii myös esimerkiksi palvelutiskin taakse.

Stoo® MiniPlus on saatavilla vaalean- ja tummanharmaalla kangasverhoilulla.

Lisätiedot

Istuimen korkeus

68 cm

Istuimen verhoilu

Kangas

Stoo Mini -värit

vaaleanharmaa, tummanharmaa

Säädöt

Kiinteä runko, ei korkeudensäätöä

Takuu

3 vuotta

Tuotetunnus (SKU): stoo-miniplus Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Aktivoivaa liikettä istuessa

Stoo® MiniPlus -aktiivituoli tuo istumiseen liikettä istuimen kuperan pohjan ansiosta. Liikkeen myötä kehon ryhtiä ylläpitävät lihakset aktivoituvat. Stoo® MiniPlus on 68 cm korkea.

Sisusta yhdistelemällä

Stoo® Mini -aktiivituolit tuovat hauskan pelkistetyn muotonsa ansiosta tilaan mielenkiintoista sisustuksellista ulottuvuutta. Voit luoda haluamiasi istuinryhmiä yhdistelemällä eri korkuisia ja värisiä Stoo® Mini ja MiniPlus-tuoleja samaan tilaan.

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi