Satulatuoli

Filter Products Näytä kaikki 24 tulosta
Mitä tuotetta etsit
Lajittele tuotteet
Käyttäjä
Vartalorakenne
Käyttöympäristö
Istuimen verhoilu
Tuotemerkit

Satulatuoli

Satulatuolit ovat investointi hyvinvointiin ja työskentelyyn
Satulatuoli on investointi omaan tai työntekijöiden hyvinvointiin! Se maksaa itsensä nopeasti takaisin vähentämällä sairauspoissaoloja. Kärsitkö niska-, selkä tai päänsärystä? Turoavatko jalat työpäivän aikana? Väsytkö helposti? Satulatuolit ennaltaehkäisee ja hoitaa huonosta työasennosta syntyviä tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Kivut ja säryt vaikuttavat usein myös henkiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen. Satulatuolit ei pelkästään ennaltaehkäise huonosta työasennosta johtuvia vaivoja, vaan se myös parantaa tuottavuutta pitämällä kehon virkeänä koko työpäivän ajan.

Satulatuolissa istuma-asento on keholle luontainen, joten kehon neste- ja verenkierto pysyvät aktiivisina. Kun veri pääsee kiertämään aivoihin tasaisesti, on mielikin virkeä ja työnteko helpompaa. Työnantaja voikin hyötyä panostuksista työergonomiaan myös parantuneen työn tuottavuuden kautta. Onkin tutkittu, että ergonomiset kalusteet nostavat työn tuottavuutta jopa 38 prosentilla. Usein työasentoon aletaan kiinnittämään huomiota vasta, kun säryt ja vaivat vaikeuttavat työntekoa. Kannustammekin miettimään työergonomiaa ennaltaehkäisyn näkökulmasta, jolloin voidaan parhaimmillaan parantaa työssä jaksamista ja vähentää sairauspoissaoloja sekä välttyä työkyvyn menettämiseltä.

Satulatuoleja käytetään toimistotyön lisäksi myös useissa muissa työtehtävissä. Kampaajat ja hammaslääkärit ovat hyviä esimerkkejä ammattikunnista, joiden työn suorittamista satulatuolit helpottaa. Sillä pääsee lähelle asiakasta ja liikkumaan näppärästi asiakastuolin ympärillä. Satulatuoleja käytetään myös esimerkiksi kouluissa, joissa opettajien on helppo liikkua pulpettien välissä pienellä ja ketterällä työtuolilla. Satulatuolilla istuessa ei tarvitse kumartua pulpetin ääreen, vaan ergonominen asento pysyy myös oppilaita avustaessa. Korjaamoissa satulatuolilla voidaan kyykistymisen sijasta istua mukavasti ja ryhdikkäästi.

Me Satulatuolikeskuksella tarjoamme Suomen laajimman satulatuolivalikoiman, jotta voimme palvella kaikentyyppisiä istujia toimialaan katsomatta. Valikoimassa on erilaisia malleja useissa eri materiaali- ja värivaihtoehdoissa. Tuolimallit ovat myös mukailtavissa työpisteen ja työtehtävien vaatimuksiin. Meiltä löydät esimerkiksi painepestävän istuimen, antibakteerisella keinonahalla verhoillut mallit, riskimmänkin miehen painon kestävät tuolit sekä pienet mallit naisille ja lapsille. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mielellään sopivan tuolin valinnassa. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat apua valinnassa tai valikoimasta ei löydy täysin sellaista tuolia, jota olet etsimässä. Ja huomasitko, että tuoli on myös mahdollista saada koekäyttöön! Tee työpisteellesi ryhdikäs päivitys ja valitse työtuoliksi ergonomiset satulatuolit.