Saat kaupan päälle suklaata tai kahvia!

Fabello Pro

279,00 329,00  (225,00  alv 0 %)

Tilaa nyt ja valitse mukaan makoisa lahja!

Istuimen käyttö ja korkeus (kaasujousen pituus)

Lisävarusteet

Valitse makoisa lahjasi!

Pyydä tarjous

Fabello Pro – edullinen ja laadukas selkänojallinen satulatuoli

  • Siro satulatuoli naisille ja lapsille
  • Valittavissa kaksi eri kokoista selkänojaa
  • Ketterä tuoli liikkumista vaativaan työhön

Fabello Pro on suosikkimallin selkänojallinen versio erinomaisella hinta-laatusuhteella ja mainioilla säätömahdollisuuksilla. Voit säätää myös istuimen kallistusta, vaikka yleensä tämän hintaluokan satulatuoleissa ei ole kallistuksensäätöä lainkaan. Istuimen verhoilu on saatavissa laadukkaalla aidolla nahkalla tai pirteän värisellä keinonahkalla. Nahkavärejä on kuusi: musta, hiekka, kerma, rubiini, petroli ja teräs. Keinonahkaverhoilulla löytyy herkullisen värinen pinkki. Kangasvärinä on savun harmaa. Rungon saat kromisena tai mustana.

Siro Fabello Pro ei purista reisistä, eikä tee istuma-asennosta liian leveää. Osa satulatuolien lesteistä oli aikoinaan liian leveitä ja tekivät olon epämiellyttäväksi. Fabellon kanssa tätä ongelmaa ei ole!

Monipuoliset ja hyvät säädöt auttavat löytämään täydellisen istuma-asennon. Säädä korkeus ja kallistus itsellesi sopiviksi ja istut miellyttävästi pitkiäkin aikoja yhtäjaksoisesti. Säädettävä selkänoja antaa tukea ristiselälle.

Mikä on kaasujousi ja miten se valitaan tuolin käytön mukaan?

Kaasujousella säädellään istumakorkeutta. Tuoleihimme on valittavissa S, M tai tai L -mittainen kaasujousi, joka sisältyy tuolin hintaan. Lisäksi saatavilla on ekstrapitkä (XL) kaasujousi, jonka lisähinta on 58 € (sis. alv). Käyttäjän pituus ja työpisteen korkeus vaikuttavat siihen, kuinka pitkä kaasujousi tuoliin tulee valita. Oletuksena satulatuoleissa on aina keskipitkä (M) kaasujousi, joka sopii useimmille käyttäjille ja käytettäväksi perinteisen noin 75 cm korkean työpöydän kanssa.
Näin valitset sopivan mittaisen kaasujousen:

Katso kaasujousien tarkat mitat.

 

Tarvitsetko apua kaasujousen valintaan? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme! 

Mitä eroa on perus- ja erikoispyörillä?

Tuolin hintaan sisältyy sarja vakiopyöriä, joiden tiedot näet tuotteen teknisistä tiedoista.

Valikoimassamme on myös useita muita pyörävaihtoehtoja. Voit esimerkiksi varustella satulatuolisi isoilla 75mm pyörillä! Paljon kiitosta saaneet isot pyörät ovat erinomainen lisä etenkin, jos tuolilla liikutaan paljon. Ne rullaavat pehmeästi ja lähes äänettömästi kaikilla yleisimmillä lattiapinnoilla. Muut pyörävaihtoehdot ja liukutallat löydät lisävarusteet-sivulta.

Tuotteiden toimitusajat ja -maksut

Tuotteidemme keskimääräinen toimitusaika on noin 3-7 vrk. Tilattavien erikoismallien/värien toimitusajat on ilmoitettu erikseen.

Toimituksissa yhteistyökumppanimme on Matkahuolto. Toimitusvaihtoehdot ovat:

  • Matkahuoltoon 10 € sis. alv. 24 %
  • Lähellä-paketti 10 € sis. alv. 24 % (Matkahuollon noutopisteet kioskeissa ja kaupoissa)
  • Kotiinkuljetus / Perilletoimitus 10 € sis. alv. 24 %

Lue tarkemmat tilaus- ja toimitusehdot

Lisätiedot

Leveys

n.34 cm

Syvyys

n.32 cm

Ristikon halkaisija

62 cm

Säädöt

Portaaton korkeuden- ja kallistuksensäätö, Selkänojan korkeuden ja syyvyyden säätö

Istuimen korkeus

Kaasujousi S: 48-61 cm, Kaasujousi M: 58-73 cm, Kaasujousi L: 62-88cm

Istuimen verhoilu

Nahka, Keinonahka

Fabello-värit

Musta, Petroli, Rubiini, Hiekka, Kerma, Teräs, Karkki keinonahka, Musta desinf. keinonahka

Runko

Kromi, Musta

Pyörät

1 sarja, 60 mm, vapaasti rullaava

Painoraja

110 kg

Takuu

3 vuotta

Kuvaus

Siro istuinosa

Siro Fabello Pro ei purista reisistä, eikä tee istuma-asennostasi liian leveää. Osa satulatuolien lesteistä oli aikoinaan liian leveitä ja tekivät olon epämiellyttäväksi. Sirouden ansiosta Fabello Pro on oivallinen valinta etenkin naisille.

Tukeva jalkaristikko

Fabello Pron jalkaristikko on tukeva ja kestävä. Tavallista leveämpi jalkaristikko takaa turvallisen istumisen selkänojan kanssa.

Monipuoliset säädöt

Fabello Pron monipuoliset säätömahdollisuudet auttavat löytämään täydellisen istuma-asennon. Säädä korkeus, kallistus ja selkänojan asento itsellesi sopiviksi ja istut miellyttävästi pitkiäkin aikoja yhtäjaksoisesti.

Fabello-satulatuoli laadukas viimeistely

Laadukas viimeistely

Fabello Pro on viimeistelty laadulla. Sen istuinosa on aitoa nahkaa, joka on kestävä ja helposti puhdistettava. Tuolilla on 3 vuoden takuu.

Fabello-satulatuolin laadukas viimeistely

Käyttäjät suosittelevat Fabelloa:

”Tuoli on jalkahoitajan satulatuoli, joka on korkeimmassa asennossa hyvä tietokonepöydän ja aikuisten ruokapöydän ääressä. Ala-asennossa pystyn työskentelemään lastenpöytien ääressä, eikä selkä koukistu väärään asentoon. Liikkuminen onnistuu pöytien välillä ja ruokien jakaminen käy hyvin tarjoiluvaunun vierellä. Lasten pukeminen helpottuu ja etenkin kenkien laitossa säästyy selkä sekä polvet. Olen hyvin tyytyväinen tuoliin työssäni. Minulle suositteli työterveyslääkäri tällaista tuolia töihin ja huomaan ettei se ollut huono suositus! Työpaikkani on Sonkajärven kunnan Männikön päiväkoti, Sukevalla. ”

MARJA LIISA
lastenhoitaja, 35 vuotta työuraa takana

”Kiva työtuoli varsinkin huoltotehtäville. Pystymme nopeasti siirtymään eri työpisteiden välillä tuolista nousematta, pyörät ja pieni koko ovat iso plussa. Leveämpi satula voisi mahdollisesti olla mukavampi takapuolelle. Yllättävää oli kyllä se, että selkä ei väsy kuten normaaleissa toimistotuoleissa. Todella hyvä hinta-laatu-suhde!”

CONNY, MARTIN JA SAMI
ATK-huolto Kemiönsaarella

”Olen pienikokoinen nainen ja teen istumatyötä. Selkävikani takia olen hankkinut kotiini etätyöpäiviä ja omia kotitoimistohommiani varten satulatuolin.

Fabello-satulatuoli on kooltaan minulle sopiva, siro ja hyvä istua. Korkeuden ja kallistuksen säätöjen ansiosta se sopii hyvin erilaisissa työpisteissä käytettäväksi, myös tavallista kirjoituspöytää hieman korkeamman kirjoituslipaston kanssa. Pienenä ja ketteränä tuolina se on hyvä valinta kotiinkin.

Satulatuoli on mielestäni edullinen investointi, kun vertaa sen hintaa ja satulatuolin käytön ansiosta säästyneitä fysioterapiakäyntejä.

Etä- ja pätkätyöläisenä suosittelen muillekin omaan työtuoliin sijoittamista, ettei tarvitse aina istua siinä toimiston huonoimmassa ja loppuunistututussa, mitoiltaan usein sopimattomassa työtuolissa. Oma tuoli kulkee mukana työpaikalta toiselle, tai sitä voi käyttää kotona etätyöpäivinä.”

ANNE-MARI
pätkätyöläinen

”Minulla on ollut selkävaivoja niin kauan kuin muistan ja tuttuni suositteli satulatuolin hankkimista. Suunnittelin ostoa varmaan pari vuotta ja kun sattumalta törmäsin sopivan hintaiseen tuoliin tein ostopäätöksen todella nopeasti – ja nyt harmittaa ainoastaan se, että tuolin hommaamiseen meni näinkin pitkä aika. Fabellon sopivan pehmeä, nahkainen istuinosa tuntuu ihanalta, ryhti on kuin kuninkaallisen ja tuoli mahtuu hienosti pöydän alle kun sitä ei käytä. Olen suunnattoman iloinen ja tyytyväinen tähän tuotteeseen! ”

LARA
Savonlinna

(Julkaistu käyttäjien luvalla.)

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi