Skip to main content

Haluatko yksilöllisen suosituksemme sinulle sopivasta tuolimallista? Täytä lomake ja lähetä se meille.

Apua satulatuolimallin valintaan -lomake:

 

  Käyttäjä*

  NainenMiesSenioriLapsi

  Käyttäjän pituus (cm)

  Ruumiinrakenne*

  HoikkaNormaaliTukevaErittäin tukeva / isokokoinen (+120 kg)

  Käyttöympäristö*

  ToimistoTerveydenhuoltoKampaamo / kauneushoitolaKassa / vastaanottotiskiKoulu / oppilaitosPäiväkotiHuoltoliikeTeollisuusValvomoArjen askareet (ruuanlaitto, silitys yms.)Muu

  Työpisteen korkeus / työskentelykorkeus

  Perinteinen työpöytä (n. 70–75 cm korkea)Sähköpöytä / muu säädettävä pöytäKorkea työpiste (vastaanottotiski, kassa tai vastaava)Työskentely matalalla (esim. jalkahoitola, hitsaus lattian rajassa)Liikkuva työskentely (esim. kampaamot, kauneushoitolat, opettajien luokkatyö, huoltoliikkeet)

  Muuta tietoa, istumisesta aiheutuneita vaivoja, toivomuksia tuolilta yms.

  Nimesi*

  Sähköpostiosoite, johon voimme vastata*

  Puhelinnumero, jos haluat yhteydenoton puhelimitse


  Kiitos vastauksistasi! Otamme sinuun yhteyttä yhden arkipäivän kuluessa.

  Näin valitset sopivan satulatuolimallin

  Satulatuoli on erinomainen ja pitkäaikainen työkaveri, kun valinta tehdään huolella! Juuri sinulle sopiva satulatuoli tekee työpäivästäsi mukavamman. Voimme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi sopivan satulatuolin. Tuolimallin valintaa helpottavat verkkokaupan hakutekijät ja asiakaspalvelustamme saat myös henkilökohtaista palvelua. Täyttämällä apua satulatuolimallin valintaan kyselylomakkeen, saat meiltä yksilöllisen vastauksen yhden arkipäivän kuluessa.

  Kenelle tuoli tulee?

  Tuolimallin valintaan vaikuttaa tuolin käyttäjän vartalonrakenne. Satulatuolimallien istuimen koon ja muotoilun välillä on eroja. Laajasta valikoimastamme löytyy vaihtoehto niin siroille naisille kuin riskeille miehillekin ja kaikille siltä väliltä! Vartalorakenteelle optimaalisessa satulatuolissa on erittäin mukava istua! Yhteiskäyttöön tulevan tuolin tulee palvella kaikkia sen käyttäjiä, joten  avainasemassa on tuolin monipuoliset säädöt ja usealle eri vartalorakenteelle sopiva istuinosa.

  Millaiseen käyttötarkoitukseen tuolia haetaan?

  Onko tuoli tulossa toimistotyöhön, kassatyöskentelyyn vai kenties huoltoliikkeeseen? Tietyt satulatuolimallit kuten Pilvi-kassatuoli ja Tarmo Teollisuus ovat suunniteltu nimiensä mukaisiin työtehtäviin. Hygienia on erittäin tärkeää terveydenhuoltoalalla, joten istuimen verhoilumateriaalin valinnalla on väliä. Kampaajien tulee puolestaan päästä liikkumaan tuolilla ketterästi, joten kampaamoon tulevan tuolin jalkaristikko on hyvä olla pienikokoinen.

  Mikä on työpisteen korkeus / työskentelykorkeus?

  Sähköpöytä ja satulatuoli ovat unelmapari! Satulatuolin tarjoama ergonomia on huipussaan, kun työpisteen korkeus on mahdollista säätää käyttäjän mukaan. Tällöin jalat saadaan 135 asteen kulmaan suhteessa selkärankaan ja paino jakautuu tasaisesti tuolin istuinosan sekä jalkojen välille. Satulatuoli käy kuitenkin mainiosti myös perinteisen työpöydän kanssa. Perinteisen työpöydän kanssa istumakorkeus on matalampi, joten istujan paino keskittyy pääasiassa satulatuolin istuinosalle. Perinteisen työpöydän kanssa on hyvä valita satulatuoli, jonka istuimen takaosa on laakea. Näin takamukseen kohdistuva paine saadaan jaettua mahdollisimman suurelle pinta-alalle ja istuminen tuolissa on miellyttävää!

  Tuoliin on mahdollista valita S, M tai L -mittainen kaasujousi. Kaasujousen mitta määrittää istumakorkeuden vaihteluvälin. Kaasujousi valitaan istujan pituuden ja työskentelykorkeuden mukaan. Mikäli tuolilla on useampi käyttäjä ja työskenlykorkeus vaihtelee, suosittelemme M-mittaista kaasujousta. Valittu kaasujousi sisältyy tuolin hintaan!

  Minkälaiset pyörät tarvitaan? 

  Tarjoamme suurimpaan osaan satulatuolimalleista erilaisia pyörävaihtoehtoja. Peruspyörät sisältyvät luonnollisesti tuolin hintaan, mutta saatavilla on myös erikoispyöriä kuten pehmeästi ja ketterästi liikkuvat 75mm pyörät, kampaamoihin sopivat avattavat pyörät ja karkealle betonipinnalle soveltuvat teollisuuspyörät. Pääset tutustumaan eri pyörävaihtoehtoihin tuotevalikoiman lisävarusteissa.

  Maksa turvallisesti ja huoletta verkossa!

  Maksa turvallisesti verkossaMaksa turvallisesti verkossaMaksa turvallisesti verkossa