Lisävarusteet

Suodata tuotteita Näytä kaikki 12 tulosta
Mitu00e4 tuotetta etsit
Ku00e4yttu00e4ju00e4
Vartalorakenne
Ku00e4yttu00f6ympu00e4ristu00f6
Istuimen verhoilu
Tuotemerkit
Lajittele tuotteet

Lisävarusteet

Satulatuolin varaosat ja lisävarusteet

Etsitkö satulatuoliisi varaosaa tai lisävarustetta? Onko satulatuolisi renkaat mennyt rikki tai eikö tuoli pidä enää korkeutta? Kauttamme on mahdollisuus saada tuolisi uudet renkaat tai kaasujousi. Tuolin osien vaihto onnistuu ihan ”kotikonstein”. Satulatuoli on kestohyödyke, joten rikkoontunut osa on lähes aina mahdollisuus vaihtaa uuteen hyvinkin helposti. Varaosavalikoimasta löytyy eri pituisia kaasujousia ja pyörävaihtoehtoja niin toimistoon kuin teollisuuteenikin. Lisävarusteissa on esimerkiksi terveydenhoitoalalla paljon käytetyt jalkasäädöt ja Salli-satulatuolien venyttelytuki sekä kyynärtuki. Jos satulatuoliin etsimääsi varaosaa tai lisävarustetta ei löydy verkkokaupastamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin tarkistamme sen saatavuuden ja hinnan. Asiakaspalvelustamme saat myös asiantuntevaa apua satulatuolin huolto- ja varusteluasioissa.

Kaasujouset

Satulatuolin kaasujousi on istuimen alle tuleva putki. Kaasujousia on eri mittaisia ja sopiva mitta valitaan tuolin käyttäjän/käyttäjien pituuden sekä työpisteen korkeuden mukaan. S-mittaisella kaasujousella tuoli saadaan sopivan korkuiseksi alle 160cm pitkälle henkilölle. Lyhyt kaasujousi on myös sopiva mitta silloin, kun työpöytä on alle 70cm korkea. M eli medium on yleisimmin käytetty mitta ja se sopii 160-175cm pitkille käyttäjille, kun työpisteen korkeus on noin 75cm tai käytössä on korkeussäädettävä pöytä. Pitkää kaasujousta käyttävät yli 175cm pitkät henkilöt korkeussäädettävän työpöydän kanssa. Kaasujousi on kuluva osa ja se kestää keskimäärin 2-5 vuotta. Kun kaasujousi on tullut tiensä päähän, se ei enää pidä korkeuttaan.

Satulatuolin pyörät

Satulatuolin pyörät/renkaat ovat myös kuluva osa, mutta suhteellisen edullinen osa uusia. Kauttamme on mahdollisuus saada perus toimistopyöriä, pehmeästi ja helposti rullaavia pyöriä, teollisuuskäytön kestäviä renkaita, lukittuvia pyöriä ja pyörien tilalle tulevat liukutallat/tassut. Perus toimistopyörät sopivat toimistotyöhön, jossa tuolilla ei tehdä siirtymisiä, vaan työskentely tapahtuu pääasiassa vain oman pöydän ääressä. Jos tuolilla liikutaan tai tehdään siirtymisiä, normaalia toimistopyöriä suuremmat 75mm pyörät ovat varma valinta. Ne rullaavat todella pehmeästi ja tuolia saa liikuteltua kevyillä päkiän työnnöillä.

Teollisuuspyörät puolestaan sopivat niin karkealle betonipinnalle kuin kampaamoonkin. Renkaiden kumiseos on erittäin kestävää ja renkaan saa irrotettua puhdistusta varten. Etenkin kampaajat ja esimerkiksi koiratrimmaajat hyötyvät tästä ominaisuudesta, koska hiukset kiertyvät helposti pyörän navan ympärille ja pyörä on pian käyttökelvoton, jos sitä ei saa puhdistettua siihen kiertyneistä hiuksista/karvoista. Lukkopyöriä käytetään äärimmäistä tarkkuuta vaativissa työtehtävissä kuten hitsauksessa. Niiden avulla tuoli saadaan liikkumattomaksi siksi aikaa, kun sille on tarvetta. Liukutalloja puolestaan käytetään esimerkiksi laivoilla, jossa merenkäynti liikuttaisi perinteisillä pyörillä varustettua tuolia.

Satulatuoliin on mahdollista saada jalkatuki/jalkarengas, joka tulee tuolin kaasujousen/putken ympärille. Jalkarengasta tarvitaan, kun tuolilla istutaan niin korkealla, etteivät jalat ylety maahan. Tällaisia työpisteitä on esimerkiksi kaupan kassat ja vastaanottotiskit.

Satulatuoli jalkasäädöllä

Jalkasäätö on puolestaan lisävaruste, jota käytetään erityisesti terveydenhuollossa ja laboratorioissa, joissa hygienia on avainasemassa. Jalkasäädön avulla satulatuolin korkeutta voidaan säätää jalalla. Jalkasäätölevy tulee tuolin jalkaristikon alle, pyörien väliin. Kun korkeutta säädetään jalalla jää kädet vapaaksi ja desinfioidut kädet eivät likaannu, kun tuolia voi säätää jalalla.

Salli satulatuolin lisävarusteet

Salli satulatuoleihin on saatavissa useita erilaisia lisävarusteita kuten selkänojaa muistuttava Stretching Support -venyttelytuki ja Elbow Rest -kyynärtuki. Olemme Sallin valtuuttama jälleenmyyjä, joten kauttamme voit tilata tarvitsemasi Salli varaosat ja lisävarusteet. Jos etsimääsi tuotetta ei löydy verkkokaupan valikoimasta, ota yhteyttä, niin tarkistamme hinnan ja toimitusajan.