Skip to main content

Tietoa meistä

Suomen Satulatuolikeskus on johtava kotimainen satulatuolien kauppaan keskittynyt myynti- ja markkinointiyhtiö, joka on toiminut jo vuodesta 2005 lähtien. Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita sekä julkisia organisaatioita. Olemme vuosien varrella palvelleet onnistuneesti tuhansia eri toimialoilla toimivia yrityksiä, julkishallinnon organisaatioita ja yksityisasiakkaita. Toimitettuja tuoleja on kymmeniä tuhansia. Tuotevalikoimamme on laaja, joten voimme tarjota juuri Sinulle sopivimman satulatuolin.

Tiivis yhteistyö eri valmistajien kanssa auttaa meitä kehittämään entistä parempia satulatuoleja. Olemme tehneet verkkokauppamme mahdollisimman informatiiviseksi, jotta oikean tuotteen valinta olisi sinulle helppoa. Ota yhteyttä, kun haluat henkilökohtaista opastusta löytääksesi tarpeisiisi sopivimman tuolin.

Toimitamme tuotteet nopeasti omasta varastostamme koko Suomeen. Meiltä voit tilata myös erikoisempia satulatuolimalleja. Tuotteillamme on täysi 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Itsellesi tai työntekijöillesi sopivat satulatuolit voit tilata mistä ja milloin tahansa. Varastossa olevat mallit toimitamme sinulle noin viikossa. Tilattavien erikoismallien toimitusajat ilmoitamme mallikohtaisesti erikseen.

Maksa turvallisesti ja huoletta verkossa!

Maksa turvallisesti verkossaMaksa turvallisesti verkossaMaksa turvallisesti verkossa