Skip to main content

Satulatuoli ja ergonomiatuotteet tarjoushinnalla

Tutustu vaihtuviin tarjouksiimme! Etsitkö satulatuolitarjousta, edullista sähköpöytää tai vaikkapa hyvää ja seisontamattoalennusta. Tältä sivulta löydät kaikki voimassa olevat satulatuolitarjoukset ja muut tarjoushinnalla myytävät ergonomituotteet. Pyrimme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat ja laadukkaat tuotteet. Tarjoushinnat ovat voimassa vain rajoitetun ajan, joten älä jää aikailemaan. Voit myös kysyä tarjousta satulatuolista/satulatuoleista tai muista ergonomiatuotteista lisäämällä tuotteet tarjouskoriin tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kaikilla satulatuolitarjoustuotteilla on normaali 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus sekä takuuaika. Huomasitko myös, että satulatuolimalleillamme on myös kahden viikon tyytyväisyystakuu, joten tarjous satulatuoli on mahdollista palauttaa, jos malli ei olekaan sopiva.

Sinulle sopiva edullinen satulatuoli saattaa myös löytyä Outlet-kategoriastamme, jossa on myynnissä lyhytaikaisessa testikäytössä olleita satulatuoleja. Hinnat ovat uusia huomattavasti edullisempia, mutta tarjoamme tuotteelle saman takuun kuin vastaavalle uudelle tuotteelle. Tutustu Outlet-valikoimaamme täällä.

Verkkokaupan kassalta löydät kuluttaja- ja yritysasiakkaan monipuoliset maksutavat. Jos olet ostamassa tarjoustuotetta itsellesi, voit maksaa tilauksen kortilla, verkkomaksuna tai Klarna/Jousto-laskulla. Yritysasiakas voi maksaa tilauksen verkkomaksulla, kortilla tai yritysasiakkaan laskulla täyttämällä kassasivun lomakkeen. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään käyttöösi sopivien ergonomiatuotteiden valinnassa ja muissa ostamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Maksa turvallisesti ja huoletta verkossa!

Maksa turvallisesti verkossaMaksa turvallisesti verkossaMaksa turvallisesti verkossa