Tilaa Salli-satulatuoli, niin saat seisontamaton kaupan päälle! Arvo 145 euroa!

Salli Small SwingFit

829,00 849,00  (668,55  alv 0 %)

Tilaa nyt – saat seisontamaton kaupan päälle (arvo 145€)!

Istuimen käyttö ja korkeus (kaasujousen pituus)

Pyydä tarjous

Uusi Salli Small Swing Fit  – kapeampi Salli-satulatuoli fi

  • Ergonomisesti muotoiltu 6 cm kapeampi kaksiosainen istuin.
  • Aktiivinen istuin, joka mukailee kehon liikkeitä.
  • Laadukkaat helposti rullaavat pyörät.

Salli Small SwingFit on uusi, entistä kapeampi kaksiosainen satulatuoli. Sen ergonomisesti muotoiltu ja säädettävä istuin on 6 cm kapeampi, kuin tavallisessa Salli SwingFitissa. Sen vuoksi se sopii erityisen hyvin alle 170-senttisille käyttäjille, mutta tarjoaa kapeamman istuinosan ansiosta miellyttävän istuma-asennon myös monille muille käyttäjille.

Kapeampi istuin voi tuntua mukavammalta myös, jos sinulla on kireät lonkkalihakset ja/tai suhteellisen lyhyet jalat. Leveälanteisemmat henkilöt yleensä pitävät normaalia Salli SwingFitiä mukavampana, koska se tukee istuma-asentoa paremmin, erityisesti jos heillä on joustavat lihakset. Muilta ominaisuuksiltaan Salli Small SwingFit vastaa tavallista SwingFit-mallia.

Kaksiosainen istuin ei hiosta eikä paina haara-aluetta ja sen leveyden säädön ansiosta se muokkautuu sopivaksi kaiken kokoisille käyttäjille.

Tuoli mukailee kehon liikkeitä aktivoiden keskivartalon lihaksia ja pitäen kehon virkeänä koko työpäivän ajan. Keinunnan herkkyys on säädettävissä maun mukaan. Vakiona toimitettavat isot, englantilaiset erikoispyörät rullaavat huomattavasti paremmin kuin tavalliset toimistotuolien pyörät.

Tuoli on saatavissa useissa eri nahka- ja keinonahkaväreissä. Tuolin runkovaihtoehdoissa on myös hierova Salli Base -jalka. Salli Base -jalka on uutuustuote. Sen jalkaristikossa on pienet nystyrät, joilla voidaan hieroa jalkapohjan akupisteitä ja näin edistää jalkojen verenkiertoa sekä parantaa vireyttä. Rakenna itsellesi mieluisa kokonaisuus!

Mikä on kaasujousi ja miten se valitaan tuolin käytön mukaan?

Kaasujousella säädellään istumakorkeutta. Tuoleihimme on valittavissa S, M tai tai L -mittainen kaasujousi, joka sisältyy tuolin hintaan. Lisäksi saatavilla on ekstrapitkä (XL) kaasujousi, jonka lisähinta on 58 € (sis. alv). Käyttäjän pituus ja työpisteen korkeus vaikuttavat siihen, kuinka pitkä kaasujousi tuoliin tulee valita. Oletuksena satulatuoleissa on aina keskipitkä (M) kaasujousi, joka sopii useimmille käyttäjille ja käytettäväksi perinteisen noin 75 cm korkean työpöydän kanssa.
Näin valitset sopivan mittaisen kaasujousen:

Katso kaasujousien tarkat mitat.

 

Tarvitsetko apua kaasujousen valintaan? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme! 

Mitä eroa on perus- ja erikoispyörillä?

Tuolin hintaan sisältyy sarja vakiopyöriä, joiden tiedot näet tuotteen teknisistä tiedoista.

Valikoimassamme on myös useita muita pyörävaihtoehtoja. Voit esimerkiksi varustella satulatuolisi isoilla 75mm pyörillä! Paljon kiitosta saaneet isot pyörät ovat erinomainen lisä etenkin, jos tuolilla liikutaan paljon. Ne rullaavat pehmeästi ja lähes äänettömästi kaikilla yleisimmillä lattiapinnoilla. Muut pyörävaihtoehdot ja liukutallat löydät lisävarusteet-sivulta.

Tuotteiden toimitusajat ja -maksut

Tuotteidemme keskimääräinen toimitusaika on noin 3-7 vrk. Tilattavien erikoismallien/värien toimitusajat on ilmoitettu erikseen.

Toimituksissa yhteistyökumppanimme on Matkahuolto. Toimitusvaihtoehdot ovat:

  • Matkahuoltoon 10 € sis. alv. 24 %
  • Lähellä-paketti 10 € sis. alv. 24 % (Matkahuollon noutopisteet kioskeissa ja kaupoissa)
  • Kotiinkuljetus / Perilletoimitus 10 € sis. alv. 24 %

Lue tarkemmat tilaus- ja toimitusehdot

Lisätiedot

Leveys

39,5-42 cm

Ristikon halkaisija

54 cm

Säädöt

Istuinkorkeuden portaaton säätö, Keinunnan herkkyys

Istuimen korkeus

Kaasujousi S: 50-64cm, Kaasujousi M: 59-78 cm, Kaasujousi L: 67-93 cm

Istuimen verhoilu

Nahka, Keinonahka, Villakangas, Puuvilla, ESD-keinonahka, Kipinäsuojattu polyesteri

Salli-värit

Black (nahka), Coral (nahka), Ferrari Red (nahka), Plum (nahka), Wine (nahka), Mandarin (nahka), Cognac (nahka), Vintage Cognac (nahka), Saddle (nahka), Denim Blue (nahka), Navy Blue (nahka), Grass (nahka), Pine (nahka), Light Grey (nahka), Stone Grey (nahka), Dark Grey (nahka), Heavenly Pink (keinonahka), Old Rose (keinonahka), Smoke Blue (keinonahka), Midnight Blue (keinonahka), Creamy Grey (keinonahka), Steel Grey (keinonahka), Black (keinonahka), Serendipity (villakangas), Fate (villakangas), Mix (villakangas), Affix (villakangas), Medley (villakangas), Kindness (villakangas), Musta (puuvilla), Sininen kipinäsuojattu (polyesteri), Black (ESD-keinonahka)

Runko

Kromi, Musta, Base metalli, Base musta

Pyörät

1 sarja, Guy Raymond, vapaasti rullaava

Painoraja

120 kg

Takuu

10 vuotta

Kuvaus

Markkinoiden innovatiivisin satulatuoli

Salli Small Swing Fit on satulatuolimuotoilun mestariteos. Siinä yhdistyvät satulatuolien parhaat ominaisuudet: aktiivinen kaksiosainen istuin, jonka leveys mukautuu istujan mittoihin sekä laadukkaat materiaalit. Small-mallissa on tavallista kapeampi istuinosa, joten se on mainio valinta käyttäjille, joille leveämpi istuin ei sovi.

Aktiivinen istuin

Kehon liikkeitä mukaileva aktiivinen istuin vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia huomaamattasi, työn lomassa.

Laadukas viimeistely

Kotimaisen tuotekehittelyn ja työn tulos näkyy viimeistelyssä ja tuntuu käyttömukavuudessa.

Salli - pehmeästi rullaavat pyörät

Pehmeästi rullaavat pyörät

Perinteisiä toimistopyöriä suuremmat 65mm Guy Raymond -pyörät tekevät tuolilla rullailusta pehmeää ja miellyttävää.

Salli - laadukkaat pyörät

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi