Aktiivituolit

Suodata tuotteita Näytä kaikki 18 tulosta
Mitu00e4 tuotetta etsit
Ku00e4yttu00e4ju00e4
Vartalorakenne
Ku00e4yttu00f6ympu00e4ristu00f6
Istuimen verhoilu
Tuotemerkit
Lajittele tuotteet

Aktiivituolit

Aktiivituolit virkistävät kehoa ja mieltä!

Aktiivituolilla tarkoitetaan ergonomista työtuolia, jonka avulla kehoa saa liikettä työpäivän aikana. Jo pitkään ollut tiedossa, että pitkäaikainen istuminen on erittäin epäterveellistä ja ihmiset ovatkin alkaneet etsiä keinoja, joilla istumista saataisiin terveellisemmäksi. Satulatuolien suosio on jo vuosien ollut kasvussa ja nyt rinnalle on tullut aktiivituolit, jotka eivät sivuuta olemassa olevia vaihtoehtoja, vaan tarjoavat keinon saada liikettä työpäivään.

Valikoimastamme löydät useita erilaisia aktiivituoleja niin perinteisen toimistopöydän, sähköpöydän kuin seisomatyöpisteenkin ääreen. Kaikkia malleja yhdistää se, että tuoli liikkuu liikkeidesi mukana samalla aktivoiden keskivartaloa ja vahvistaen sen syviä lihaksia. Kun keho pysyy liikkeessä, pysyy myös kehon nestekierto aktiivisena. Tämä taas auttaa jaksamaan pitäen mielen virkeänä ja ajatuksen kulun selkeänä. On myös tutkittu, että pieni liike auttaa pitkäaikaisessa keskittymisessä, jonka vuoksi aktiivisia istuimia on käytössä myös kouluissa.

Apua aktiivituolin valintaan

Osta aktiivituoli sen mukaan minkälaiseen työpisteeseen ja työtehtävään tuoli on tulossa. Aktiiviset satulatuolit soveltuvat hyvin sellaisiin työtehtäviin, joissa tuolilla pitää päästä liikkumaan ketterästi, mutta myös perinteiseen toimitustyöhön. Satulatuoli-istuin tuo myös omat hyötynsä, koska istuin on ergonomisesta muotoiltu ja ohjaa lantion sekä selän sille ergonomiseen asentoon. Liikkeet kuten kurottelu on helpompaa, kun istuimen liikkuu lantion liikkeiden mukana. Esimerkiksi hammaslääkärit ja kampaajat pitävät aktiivisista satulatuoleista, koska istuin ikään kuin niiaa aina eteen tai sivuun suuntautuvan kurotuksen mukana. Keinuvia satulatuolimalleja ovat Active3D, Salli Swing ja Salli SwingFit. Kahdessa jälkimmäisessä liikkeen herkkyys on säädettävissä.

Jakkaran tyyppinen Sitool sopii korkeisiin työpisteisiin kuten asiakaspalvelu- ja vastaanottotiskille. Sitoolia käytetään seisomisen tukena, kun jaloille halutaan pientä lepuutusta. Siihen ikään kuin nojataan ja tuolin puolipallon muotoisen jalustan avulla tuoli liikkuu lantion liikkeiden mukana ja palautuu aina pystyasentoon, kun tuolia ei käytetä.

Stoo Active Ball sopii käytettäväksi niin perinteisen toimistopöydän kuin sähköpöydänkin kanssa. Stoo®-aktiivipallo on toimistokäyttöön suunniteltu jumppapallo, joka vahvistaa keskivartalon, selän ja jalkojen lihaksia sekä kehittää ryhtiä. Tasapainottelu jumppapallon päällä pitää kehon vireänä ja ehkäisee selän jännitystä sekä kipuja. Pitkän päivän aikana on myös mukava venytellä ja tehdä pientä toimistojumppaa jumppapallon avulla.

BackApp -tuoli on erinomainen vaihtoehto staattiseen toimistotyöhön, joka tehdään sähköpöydän tai muun staattisen työpöydän ääressä. BackApp on äärimmäisen mukana ja laadukas tuoli. Sen idea perustuu tuolin alla olevaan palloon, joka saa tuolin toimimaan tasapainolaudan tavoin. Istuimen liikkeen herkkyys on säädettävissä samaisesta pallosta. BackAppia saa joko ilman pyöriä tai pyörien kanssa.

Tarvitsetko apua aktiivituolin valintaan? Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Ja huomasitko, että tuotteillamme on 14 päivän tyytyväisyystakuu. Tavoitteemme on, että asiakas löytää juuri hänelle sopivan työtuolin, joka palvelee useita vuosia.