Ale!

seisomisen tueksi

Sitool

179,00  (144,35  alv 0 %)

Pyydä tarjous

Sitool – seisomatuoli / aktiivituoli

  • Mainio työtuoli seisomatyötä tekevälle
  • Aktivoi keskivartalon syviä lihaksia
  • Portaaton korkeuden säätö

Sitool on aktiivituoli, joka soveltuu käytettäväksi korkean työpisteen kuten sähköpöydän, pystypöydän tai asiakaspalvelutiskin kanssa. Jos teet työsi pääasiassa seisten ja kaipaat ajoittaista levähdyshetkeä, Sitool on erinomainen valinta. Sitoolia voidaan käyttää monissa eri asennoissa: jakkaran tapaan, puoli-istuvassa-asennossa ja eri korkeuksissa. Tuolin Self-Balancing pohjan ansiosta tuoli keinuu liikkeittesi mukana aktivoiden vatsan ja lantioalueen syviä lihaksia. Kumisessa pohjassa on hyvä pito alustalla kuin alustalla, joten tuoli ei karkaa istujan alta. Tuoli palautuu käytön jälkeen aina automaattisesti takaisin pystyasentoon.

Kulutusta kestävä kangasverhoilu on mahdollista saada mustana, harmaana, keltaisena, oranssina tai pinkkinä. Vaihtoehtona on myös laadukas musta nahkaverhoilu.

Lisätiedot

Istuimen halkaisija

33 cm

Säädöt

Istuinkorkeuden portaaton säätö

Istuimen korkeus

65-90 cm

Istuimen verhoilu

Kangas, Nahka

Sitool-värit

Musta, Harmaa, Keltainen, Oranssi, Pinkki, Musta nahka

Takuu

2 vuotta

Tuotetunnus (SKU): sitool Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Erinomainen tuoli korkeaan työpisteeseen

Sitool soveltuu erinomaisesti esimerkiksi asiakaspalvelutiskin tai pystypöydän ääreen, joissa tehdään töitä pääasiassa seisten.

Sitool ja sähköpöytä
Sitool -säädöt

Portaaton korkeuden säätö

Istuimen korkeus on säädettävissä kunkin istujan pituudelle sopivaksi.

Tuolin salaisuus piilee sen pohjassa

Kuminen self-balancing pohja aktivoi lihaksia, pitää tuolin vakaasti paikoillaan ja palauttaa tuolin aina pystyasentoon.

Sitool

Pirteät värivaihtoehdot

Klassisen mustan lisäksi Sitool on saatavissa pirteissä värivaihtoehdoissa, joilla voit raikastaa työpisteen ja yrityksen ilmettä.

Käyttäjät suosittelevat Sitoolia:

”Tuolissa on helppo pitää ryhdikäs työasento. Parasta on sen epästaattisuus – pieni liike aktivoi keskivartaloa niin ettei pääse vahingossa jumahtamaan yhteen asentoon. Ja onhan se nyt mukavaa heilutella näytön äärellä (ainakin ihmiselle, jolle perinteiset tuolit ja istuminen ylipäätänsä ovat vaikeita asioita).”

EMMA WESTIN
Digitalist Group

(Julkaistu käyttäjien luvalla.)

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi