Sähköpöytä

Filter Products Näytä kaikki 4 tulosta
Mitä tuotetta etsit
Lajittele tuotteet
Tuotemerkit

Sähköpöytä

Sähköpöydät terveytesi ja työhyvinvointisi tukena
Sähköpöydät edistää käyttäjänsä terveyttä ja ehkäisee sairauspoissaoloja! Se mahdollistaa ergonomisen työskentelyasennon sekä istuessa että seistessä! Kun työpöydän korkeus on säädetty käyttäjälleen juuri sopivaksi, voidaan saavuttaa ryhdikäs ja ergonominen työskentelyasento. Tuki- ja liikuntaelinsairaudet ovat nykypäivänä valitettavan yleisiä, mutta hyvä uutinen on se, että niitä voidaan ennaltaehkäistä ja hoitaa keholle terveellisellä työskentelyasennolla. Sähköpöydät ja satulatuolit ovat istumatyöläiselle unelma kaksikko, sillä satulatuolit ja sähköpöydät tuovat esiin toistensa parhaat puolet. Ergonominen työskentelyasento voidaan saavuttaa, kun istuma-asento on puoliseisova. Tämä onnistuu sähköpöydän avulla. Sähköpöydät voidaan säätää puoliseisovaan istuma-asentoon sopivaksi. Ergonomisessa istuma-asennossa kehon nestekierto pysyy aktiivisena, selän asento ryhdikkäänä ja hartiat rentoina.  Sähköpöydät mahdollistavat myös työskentelyasennon vaihtelun. Sen avulla on helppo työskennellä seisten, vaikka vain kerran tai kaksi päivässä.

Sopiva sähköpöydän korkeus saavutetaan, kun selkä on suorana ja käsivarret lepäävät pöydän päällä hartiat rentoina. Tämä pätee sekä seisoma- että istuma-asentoon. Istuessa satulatuolilla sähköpöydän korkeus säädetään sen jälkeen, kun tuoli on asetettu itselle sopivaan korkeuteen. Sopiva istumakorkeus on helppo löytää asettamalla tuoli ensiksi sen verran korkealle, että vain varpaat ylettävän maahan. Tämän jälkeen korkeutta vähitellen lasketaan, niin että myös jalkapohjat osuvat maahan. Oikea korkeus saavutetaan, kun jalat ottavat vastaan osan istumisen painosta. Sähköpöydän säätö onkin tämän jälkeen ihan lastenleikkiä.

Valikoimastamme löydät ominaisuuksiltaan erilaiset sähköpöydät: sähköpöytiä ergonomisella syvennyksellä/mahakololla, korkeudensäädön muistipaikoilla, nurkkaan asetettava sähköpöytä, pieniä ja suuria sähköpöytiä sekä eri kokoja siltä väliltä. Pöydän reunassa oleva syvennys/mahakolon tarkoitus on edistää keholle luontaista asentoa, jossa kädet ovat samassa linjassa keskivartalon kanssa, mahdollisimman lähellä kylkiä. Korkeudensäädön muistipaikoihin voidaan taas tallentaa itselle sopivat korkeudet ja näin on helppo vaihtaa työskentelyasentoa istumisesta seisoma-asentoon. Sähköpöytiä löytyy useissa eri kokovaihtoehdoissa. Pöydän koko kannattaa valita sen mukaan, kuinka paljon laskutilaa pöydälle tarvitsee. Tila, johon pöytä tulee luonnollisesti ohjaa myös koon ja muodon valintaa. Estetiikkaa ei kannata unohtaa. Valikoimastamme löytyy valkoista ja harmaata sähköpöydän runkoa. Samat värivaihtoehdot löytyvät myös pöytälevyvaihtoehdoista. Tutustu valikoimaamme ja löydä käyttöösi sopiva vaihtoehto. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mielellään valinnassa!