Saat kaupan päälle suklaata tai kahvia!

Salli Work Desk

438,00 488,00  (353,23  alv 0 %)

Tilaa nyt ja valitse mukaan makoisa lahja!

Valitse makoisa lahjasi!

Pyydä tarjous

Salli Small Desk – korkeussäädettävä pöytä kotitoimistoon

  • Kompaktin kokoinen korkeussäädettävä pöytä
  • Syvennys / mahakolo optimoi ergonomisen työskentelyasennon
  • Helppo kaasujousella toimiva korkeudensäätö

Salli Work Desk on kompaktin kokoinen työpöytä etätyöpisteeseen tai pieneen toimistoon. Pöytälevyn koko on 93 x 70 x 1,6cm, joten pöytälevylle mahtuu hyvin kannettava kone tai näyttö. Pöytälevyyn tehty syvennys / mahakolo optimoi työskentelyasennon ergonomisuuden, koska se mahdollistaa hyvän tuen kyynärvarsille ja hartioille. Työskentelymukavuuden kruunaa pöydän mukana tulevat ErgoRoll -kyynärpehmusteet, jotka on valmistettu kimmoisuutensa hyvin säilyttävästä polyuretaanista. Pöydän korkeus säätyy kaasujousella näppärästi ja portaattomasti. Korkeudensäätöväli on 74-118 cm. Pöydän ääressä voi siis työskennellä istuen, seisten tai vaikkapa tasapainolaudan kanssa. Salli Work Desk poikkeaa monesta saman kokoluokan pöydästä sillä, että se on kaksijalkainen. Useissa pienissä työpöydissä on yksi jalka ja suuri jalkavaste. Ongelma yksijalkaisten pöytien kanssa on se, että useimpien tuolien jalkaristikko ottaa kiinni jalkavasteeseen. Tätä ongelmaa ei ole Salli Small Deskin kanssa.

Salli Work Deskin hyvän ergonomian lisäksi se on myös näyttävä kokonaisuus, joka sopii hyvin skandinaaviseen sisustukseen.  Pöytä on saatavissa kokovalkoisena ja -mustana tai trendikäänä valko-mustana. Pöytälevy on vaneria ja kaunis puun sävy on jätetty näkyviin levyn reunoihin. Jalat ovat tukevaa metallia ja pöytää on helppo liikutella tuolin etuosassa olevien pyörien ansiosta.

 

Lisätiedot

Korkeuden säätö

74-118 cm (toimii kaasujousella)

Rungon nostokyky

25 kg

Salli Desk -värit

Valkoinen, Musta, Valko-musta

Materiaali

pöytälevy vaneria, jalat metallia

Vakiovarusteet

pyörät, ErgoRoll kyynärpehmusteet

Takuu

2 vuotta

Muuta

Tuote on koottava. Paketin mukana tulee hyvä suomenkielinen kasausohje ja työkalut kokoamista varten.

Tuotetunnus (SKU): salli-work-desk Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Vähän tilaa tarvitseva säädettävä työpöytä

Salli Work Desk on kompakti korkeussäädettävä työpöytä. Työpöytä on tarpeeksi suuri tavalliselle näytölle, mutta ei liian suuri pieneenkään toimistoon. Syvennys / mahakolo pöytälevyssä optimoi ergonomisen työskentelyasennon.

Salli Work Desk säädettävä työpöytä
Salli Work Desk säädettävä työpöytä

Mahdollistaa vaihtelut työskentelyasennossa

Portaattoman kaasujousella toimivan korkeudensäädön ansiosta pöytä mukautuu helposti eri työskentelykorkeuksiin.  Voit säätää korkeutta välillä 74-118 cm. Korkeus säätyy näppärästi pöytälevyn alareunaan kiinnitetyllä kahvalla.

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi