Ale!

 

Saat kauttamme nopeat toimitukset vielä ennen joulua ja vuodenvaihdetta!

 

Roll-Ergonomic, nahka

235,00  180,00  (145,16  alv 0 %)

Poista

Istuimen käyttö ja korkeus (kaasujousen pituus)

Lisävarusteet

Roll-Ergonomic – hyvä satulatuoli yhteiskäyttöön

Roll-Ergonomic -satulatuoli on yksi suosituimmista satulatuolimalleistamme, eikä suotta! Roll-E:ssa on mukava istua, koska sen muotoilussa on huomioitu kehon painon jakautuminen – istuimen leveä takaosa jakaa painon tasaisesti, jolloin häntäluuhun kohdistuva paine vähenee. Roll-E soveltuu moneen työtehtävään ja käytettäväksi sekä sähköpöydän että perinteisen työpöydän kanssa. Jyrkästi muotoiltujen istuinnokan korvakkeiden ansiosta istuma-asento ei ole liian leveä, toisin sanoen reisi-/lonkkakulma ei aukea liikaa.

Istuessasi Roll-Ergonomic -satulatuolissa voit säätää tuolin korkeutta ja kallistusta. Miellyttävän istuma-asennon löytäminen on helppoa, niin nais- kuin mieskäyttäjille. Verhoilultaan Roll-E on laadukasta nahkaa.

Roll-Ergonomic on nimensä veroinen, pieni jalkaristikko mahdollistaa työskentelyn ahtaassakin tilassa. Mikäli haluat hyvän työtuolin, joka sopii usealle eri vartalomallille, valintasi on Roll-E!

Tämän satulatuolin keskeiset ominaisuudet:

  • Usealle eri vartalorakenteelle sopiva istuin
  • Pehmeä, mutta napakka pehmuste
  • Ketterä tuoli pieneen tilaan

Huom! Tutustu myös Roll-Ergonomicin kangasverhoiltuihin vaihtoehtoihin.

Mikä on kaasujousi ja miten se valitaan tuolin käytön mukaan?

Kaasujousella säädellään istumakorkeutta. Tuoleihimme on valittavissa S, M tai tai L -mittainen kaasujousi, joka sisältyy tuolin hintaan. Käyttäjän pituus ja työpisteen korkeus vaikuttavat siihen, kuinka pitkä kaasujousi tuoliin tulee valita. Oletuksena satulatuoleissa on aina keskipitkä (M) kaasujousi, joka sopii useimmille käyttäjille ja käytettäväksi perinteisen noin 75 cm korkean työpöydän kanssa.


Näin valitset sopivan mittaisen kaasujousen:

 

Tarvitsetko apua kaasujousen valintaan? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme! 

Mitä eroa on perus- ja erikoispyörillä?

Tuolin hintaan sisältyy sarja vakiopyöriä, joiden tiedot näet tuotteen teknisistä tiedoista.

Valikoimassamme on myös useita muita pyörävaihtoehtoja. Voit esimerkiksi varustella satulatuolisi isoilla 75mm pyörillä! Paljon kiitosta saaneet isot pyörät ovat erinomainen lisä etenkin, jos tuolilla liikutaan paljon. Ne rullaavat pehmeästi ja lähes äänettömästi kaikilla yleisimmillä lattiapinnoilla. Muut pyörävaihtoehdot ja liukutallat löydät lisävarusteet-sivulta.

Tuotteiden toimitusajat ja -maksut

Tuotteidemme keskimääräinen toimitusaika on noin 3-7 vrk. Tilattavien erikoismallien/värien toimitusajat on ilmoitettu erikseen.

Toimituksissa yhteistyökumppanimme on Matkahuolto. Toimitusvaihtoehdot ovat:

  • Matkahuoltoon 15 € sis. alv. 24 %
  • Lähellä-paketti 17 € sis. alv. 24 % (Matkahuollon noutopisteet kioskeissa ja kaupoissa)
  • Kotiinkuljetus / Perilletoimitus 18 € sis. alv. 24 %

Lue tarkemmat tilaus- ja toimitusehdot

Lisätiedot

Leveys

41 cm

Syvyys

35 cm

Ristikon halkaisija

48 cm

Säädöt

Portaaton korkeuden- ja kallistuksensäätö

Istuimen korkeus

Kaasujousi S: 46-60 cm, Kaasujousi M: 54-74 cm, Kaasujousi L: 63-86 cm

Istuimen verhoilu

Nahka

Väri

Musta

Pyörät

1 sarja, 60 mm, vapaasti rullaava

Painoraja

90 kg

Takuu

2 vuotta

Miellyttävä istua

Miellyttävän istuma-asennon löytäminen on helppoa – säädät vain istuimen kaltevuuden ja korkeuden itsellesi sopivaksi. Kallistussäätö on tärkeä lantion kulman ja ergonomisen satulatuoli-istunnan saavuttamiseksi.

Taidokasta muotoilua

Jyrkästi muotoiltujen istuinnokan korvakkeiden ansiosta istuma-asento ei ole liian leveä, toisin sanoen reisi-lonkkakulma ei aukea liikaa. Verhoilultaan Roll-E on laadukasta ja kestävää nahkaa.

Laakea istuin

Roll-E:n muotoilussa on huomioitu kehon painon jakautuminen – istuimen leveä takaosa jakaa painon tasaisesti, jolloin häntäluuhun kohdistuva paine vähenee. Tämän ansiosta voit työskennellä Roll-E:n kanssa myös normaalikorkuisen työpöydän ääressä.

Roll-Ergonomic -satulatuoli

Ketterä ja kätevä

Roll-Ergonomic on nimensä veroinen, pieni jalkaristikko mahdollistaa työskentelyn ahtaassakin tilassa ja suuret 60 mm kalustepyörät rullaavat lattiapinnasta riippumatta ketterästi.

Käyttäjät suosittelevat Roll-Ergonomicia:

”Teen tutkimus- ja selvitystyötä. Suurin osa työstäni on kirjoittamista työpöydän äärellä. Tavallisilla työtuoleilla istuessani en ole onnistunut löytämään hyvää työskentelyasentoa. Pitkät kirjoitusrupeamat ovat jumittaneet hartianseutua ja selkää. Roll Ergonomic -satulatuolissa löysin helposti hyvän ja ryhdikkään istuma-asennon. Istuessa paino jakautuu miellyttävän tasaisesti. Ainoastaan aikaisempaa leveämpi istuma-asento vaatii hieman totuttelua.”

PIRJO
Helsinki

”Tuolin kangas on miellyttävän tuntuinen ja nätti. Hyvä istuma-asento löytyi, kun ymmärsin säätää satulatuolin kallistuksen tarpeeksi eteen. Satulatuoli liukuu sujuvasti renkaiden päällä. Kokemus satulatuolista oli miellyttävä.”

ANULIINA SAVOLAINEN
Itä-Suomen yliopisto
Kuopio

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi