Skip to main content

Selän hyvinvointi vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin. Siksi erilaisia huonosta ergonomiasta johtuvia vaivoja on hyvä ehkäistä jo ennalta. Satulatuoli mahdollistaa ryhdikkään istuma-asennon keholle luonnollisella tavalla. Me Satulatuolikeskuksella tarjoamme Suomen laajimmalla satulatuolivalikoimalla toimivan ratkaisun moniin erilaisiin ergonomian tarpeisiin.

  • Kolme syytä, miksi satulatuoli on hyvä:
  • Vaivaton selkä on yksi hyvinvointisi tärkeimmistä asioista
  • Olet energisempi ja tehokkaampi
  • Teet työskentelystä vaivattomampaa

Selkäsi hyvinvointi vaikuttaa koko kehosi ja mielesi hyvinvointiin. On helpompaa ennaltaehkäistä kuin hoitaa jo olemassaolevia selkävaivoja. Satulatuolilla istut luonnollisen ryhdikkäästi, eikä istuma-asento rasita hartioitasi tai alaselkääsi. Kun selkäsi on oikeassa asennossa, keuhkoille ja suolistolle jää tilaa toimia. Saat koko päivän tarpeeksi happea ja työskentelet energisemmin. Hyvä ryhti on osa terveyttäsi, siksi siihen kannattaa panostaa.

Satulatuolin ergonominen istuma-asento perustuu lantion etuviistoon kulmaan ja luuston tarjoamaan tukeen, jossa istuinluut kannattelevat kehoa. Satulatuolissa istuessasi sekä jalkasi että kätesi pääsevät liikkumaan vapaasti. Satulatuolissa nivelesi voivat hyvin ja hartiaseutusi pysyy rentona. Verenkiertosi toimii normaalisti reisissä, lantiossa ja pakaroiden alueella. Satulatuoli-istunnassa koko vartalosi nestekierto toimii hyvin, eikä istuma-asento puuduta jalkojasi. Työskentely satulatuolissa vähentää myös iskiaskipuja.

Satulatuolikeskus tarjoaa toimivan ratkaisun eri työtehtäviin. Kaikissa istumatöissä satulatuoli on terveyden ja työn tehokkuuden kannalta paras ratkaisu. Moni seisomatyöläinenkin voisi istua, jos käytössä olisi satulatuoli, koska satulatuoli-istunta perustuu puoliseisovaan asentoon. Satulatuoleja käytetään konepajoista kampaamoihin. Onko työskentelytilasi tilava vai ahdas? Tuoleissamme on erikokoisia jalkaristikoita, joista osa soveltuu erittäin ahtaisiin tiloihin. Satulatuoli voisi sopia sinunkin työhösi. Lue tuotekuvauksistamme satulatuolin soveltuvuudesta omiin tehtäviisi ja saat henkilökohtaista palvelua asiakaspalvelustamme.

Arvostat tyyliä! Huomioi tuolisi valinnassa ergonomian lisäksi myös tuolin estetiikka ja työympäristön visuaalinen ilme. Meiltä voit tilata ilmeeseesi sopivat satulatuolit. Valikoimastamme löytyy kymmeniä eri sävyjä ja lisätietoa värivaihtoehdoista saat asiakaspalvelustamme.

Kun investoit työhyvinvointiin, investoit koko yritykseesi. Mitä jos hankkisit satulatuolit koko yritykseesi? Työnantajana haluat hoitaa yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Arvostat työntekijöidesi hyvinvointia ja tiedät sen merkityksen koko yrityksesi tulokselle. Vaihda perinteiset työistuimet satulatuoleihin. Satulatuolissa työntekijäsi työskentelevät tehokkaammin ja pidempään kuin perinteisellä toimistoistuimella. Tutustu valikoimaamme, soita meille ja pyydä asiakaspalvelustamme apua toimialasi erityistarpeisiin. Kun investoit työhyvinvointiin, investoit koko yritykseesi. Toimitamme satulatuoleja myös julkishallinnon organisaatioille ja yksityishenkilöille.

Tutustu mallistoomme ja löydä tarpeisiisi sopiva satulatuoli! Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua valinnassa ja oivia valintaa helpottavia neuvoja löydät täältä.

TUTUSTU SATULATUOLIVALIKOIMAAMME

Katso kaikki tuotteet

Maksa turvallisesti ja huoletta verkossa!

Maksa turvallisesti verkossaMaksa turvallisesti verkossaMaksa turvallisesti verkossa