Tilaa Salli-satulatuoli, niin saat seisontamaton kaupan päälle! Arvo 145 euroa!

Salli MultiAdjuster

779,00 799,00  (628,23  alv 0 %)

Tilaa nyt – saat seisontamaton kaupan päälle (arvo 145€)!

Istuimen käyttö ja korkeus (kaasujousen pituus)

Pyydä tarjous

Salli MultiAdjuster – istujan mittoihin mukautuva satulatuoli fi

  • Istujan mittoihin mukautuva tuoli
  • Napakka pehmuste
  • Laadukkaat vapaasti rullaavat pyörät

Kotimainen avainlipputuote, jolla on 10 vuoden takuu. Salli MultiAdjuster -satulatuoli omaa nimensä mukaisesti monipuoliset säädöt. Voit säätää kaksiosaisen istuimen leveyttä, kaltevuutta ja korkeutta portaattomasti. Siksi tämä satulatuoli soveltuu hyvin usean henkilön yhteiskäyttöön ja miehille jatkuvaan käyttöön.

Salli MultiAdjuster -satulatuoli on innovaatioiden huipulta. Kotimaisessa suunnittelussa ja muotoilussa on huomioitu suomalaisten ruumiinrakenne ja tehty kerralla tuoli, joka sopii poikkeuksetta lähes kaikenkokoisille henkilöille. Läpi tuolin jatkuva rako viilentää mukavasti ja erityisesti mieskäyttäjät huomaavat sen tuoman edun. Tuolin kruunaa laadukkaat, englantilaiset Guy Raymond erikoispyörät, jotka rullaavat perinteisiä konttoripyöriä paremmin.

Tuoli on saatavissa useissa eri nahka- ja keinonahkaväreissä. Tuolin runkovaihtoehdoissa on myös hierova Salli Base -jalka. Salli Base -jalka on uutuustuote. Sen jalkaristikossa on pienet nystyrät, joilla voidaan hieroa jalkapohjan akupisteitä ja näin edistää jalkojen verenkiertoa sekä parantaa vireyttä. Rakenna itsellesi mieluisa kokonaisuus!

Salli MultiAdjusteriin on saatavissa myös useita eri lisävarusteita kuten sairaalakäyttöön hyvin soveltuva jalkasäätö ja Elbow Rest -kyynärtuki.

Mikä on kaasujousi ja miten se valitaan tuolin käytön mukaan?

Kaasujousella säädellään istumakorkeutta. Tuoleihimme on valittavissa S, M tai tai L -mittainen kaasujousi, joka sisältyy tuolin hintaan. Lisäksi saatavilla on ekstrapitkä (XL) kaasujousi, jonka lisähinta on 58 € (sis. alv). Käyttäjän pituus ja työpisteen korkeus vaikuttavat siihen, kuinka pitkä kaasujousi tuoliin tulee valita. Oletuksena satulatuoleissa on aina keskipitkä (M) kaasujousi, joka sopii useimmille käyttäjille ja käytettäväksi perinteisen noin 75 cm korkean työpöydän kanssa.
Näin valitset sopivan mittaisen kaasujousen:

Katso kaasujousien tarkat mitat.

 

Tarvitsetko apua kaasujousen valintaan? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme! 

Mitä eroa on perus- ja erikoispyörillä?

Tuolin hintaan sisältyy sarja vakiopyöriä, joiden tiedot näet tuotteen teknisistä tiedoista.

Valikoimassamme on myös useita muita pyörävaihtoehtoja. Voit esimerkiksi varustella satulatuolisi isoilla 75mm pyörillä! Paljon kiitosta saaneet isot pyörät ovat erinomainen lisä etenkin, jos tuolilla liikutaan paljon. Ne rullaavat pehmeästi ja lähes äänettömästi kaikilla yleisimmillä lattiapinnoilla. Muut pyörävaihtoehdot ja liukutallat löydät lisävarusteet-sivulta.

Tuotteiden toimitusajat ja -maksut

Tuotteidemme keskimääräinen toimitusaika on noin 3-7 vrk. Tilattavien erikoismallien/värien toimitusajat on ilmoitettu erikseen.

Toimituksissa yhteistyökumppanimme on Matkahuolto. Toimitusvaihtoehdot ovat:

  • Matkahuoltoon 10 € sis. alv. 24 %
  • Lähellä-paketti 10 € sis. alv. 24 % (Matkahuollon noutopisteet kioskeissa ja kaupoissa)
  • Kotiinkuljetus / Perilletoimitus 10 € sis. alv. 24 %

Lue tarkemmat tilaus- ja toimitusehdot

Lisätiedot

Leveys

39,5-42 cm

Ristikon halkaisija

54 cm

Säädöt

Portaaton korkeuden- ja kallistuksensäätö

Istuimen korkeus

Kaasujousi S: 48-52 cm, Kaasujousi M: 57-75cm, Kaasujousi L: 64-90 cm

Istuimen verhoilu

Nahka, Keinonahka, Villakangas, Puuvilla, ESD-keinonahka, Kipinäsuojattu polyesteri

Salli-värit

Black (nahka), Coral (nahka), Ferrari Red (nahka), Plum (nahka), Wine (nahka), Mandarin (nahka), Cognac (nahka), Vintage Cognac (nahka), Saddle (nahka), Denim Blue (nahka), Navy Blue (nahka), Grass (nahka), Pine (nahka), Light Grey (nahka), Stone Grey (nahka), Dark Grey (nahka), Heavenly Pink (keinonahka), Old Rose (keinonahka), Smoke Blue (keinonahka), Midnight Blue (keinonahka), Creamy Grey (keinonahka), Steel Grey (keinonahka), Black (keinonahka), Serendipity (villakangas), Fate (villakangas), Mix (villakangas), Affix (villakangas), Medley (villakangas), Kindness (villakangas), Musta (puuvilla), Sininen kipinäsuojattu (polyesteri), Black (ESD-keinonahka)

Pyörät

1 sarja, Guy Raymond, vapaasti rullaava

Runko

Kromi, Musta, Base metalli, Base musta

Painoraja

120 kg

Takuu

10 vuotta

Kuvaus

Istujan mittoihin mukautuva satulatuoli

Kaksiosaisen istuimen leveys on säädettävissä istujan mittoihin sopivaksi, joka tekee Salli MultiAdjusterista erinomaisen työtuolin yhteiskäyttöön. Istuimen leveys, kaltevuus ja korkeus säätyvät helposti ja nopeasti, joten tuolin käyttäjän vaihtuessa, säätöihin ei tarvitse tuhlata aikaa.

Laadukas viimeistely

Salli MultiAdjuster on pitkäaikaisen kotimaisen tuotekehittelyn tulos ja se näkyy tuolin viimeistelyssä sekä tuntuu käyttömukavuudessa.

Pehmeästi rullaavat pyörät

Perinteisiä toimistopyöriä suuremmat 65mm Guy Raymond -pyörät tekevät tuolilla rullailusta pehmeää ja miellyttävää.

Salli - pehmeästi rullaavat pyörät
Salli - pitkäikäinen kumppani

Pitkäikäinen kumppani

MultiAdjuster on rakennettu kestämään kulutusta, jonka vuoksi sille voidaan tarjota jopa 10 vuoden takuu. Lähes kaikki tuolin osat ovat helposti vaihdettavissa, joka pidentää tuolin käyttöikää.

Käyttäjät suosittelevat Salli MultiAdjusteria:

”Istun muutamia tunteja kerrallaan useita kertoja päivässä tietokoneen ääressä ja normaalilla hyvällä toimistotuolilla tuli selkäongelmia ja istututtua ryhdittömästi. Suomen Satulatuolikeskuksesta hankin Salli multiadjuster tuolin johon olen ollut erittäin tyytyväinen. Tuoli on jämäkkä ja monipuolinen säädöiltään.”

MIKA HEINO
Helsinki

(Julkaistu käyttäjien luvalla.)

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi