Saat kaupan päälle suklaata tai kahvia!

Salli Small Desk

398,00 418,00  (320,97  alv 0 %)

Tilaa nyt ja valitse mukaan makoisa lahja!

Valitse makoisa lahjasi!

Pyydä tarjous

Salli Small Desk – korkeussäädettävä pöytä kotitoimistoon

  • Pieni pöytä, joka sopii ahtaaseenkin tilaan
  • Pöytälevyn syvennys / mahakolo optimoi ergonomisen työskentelyasennon
  • Helppo kaasujousella toimiva korkeudensäätö

Etsitkö pientä korkeussäädettävää työpöytää? Salli Small Desk on laadukas kaasujousella säätyvä pöytä, joka mahtuu ahtaaseenkin tilaan. Pöydän kansi on kokoa 75 x 60 x 1,5cm. Kooltaan pöytä soveltuu parhaiten kannettavalle tietokoneelle tai koulupöydäksi. Salli Small Desk mahdollistaa työskentelyn niin istuen kuin seistenkin. Korkeus säätyy portaattomasti välille 74-118 cm. Pöytälevyyn tehty syvennys / mahakolo optimoi työskentelyasennon ergonomisuuden, koska se mahdollistaa hyvän tuen kyynärvarsille ja hartioille. Työskentelymukavuuden kruunaa pöydän mukana tulevat ErgoRoll -kyynärpehmusteet, jotka ovat valmistettu kimmoisuutensa hyvin säilyttävästä polyuretaanista. Salli Small Desk poikkeaa monesta muusta pikkupöydästä sillä, että se on kaksijalkainen. Useissa pienissä työpöydissä on yksi jalka ja suuri jalkavaste. Ongelma yksijalkaisten pöytien kanssa on se, että useimpien tuolien jalkaristikko ottaa kiinni jalkavasteeseen. Tätä ongelmaa ei ole Salli Small Deskin kanssa.

Salli Small Desk on hyvien ergonomisten ominaisuuksien lisäksi myös näyttävä kokonaisuus, joka sopii hyvin skandinaaviseen sisustukseen.  Pöytä on saatavissa kokovalkoisena ja mustana tai trendikkäänä valko-mustana. Pöytälevy on vaneria ja kaunis puun sävy on jätetty näkyviin levyn reunoihin. Jalat ovat tukevaa metallia ja pöytää on helppo liikutella tuolin etuosassa olevien pyörien ansiosta.

 

Lisätiedot

Korkeuden säätö

74-118 cm (toimii kaasujousella)

Rungon nostokyky

25 kg

Salli Desk -värit

Valkoinen, Musta, Valko-musta

Materiaali

pöytälevy vaneria, jalat metallia

Vakiovarusteet

pyörät, ErgoRoll kyynärpehmusteet

Takuu

2 vuotta

Muuta

Tuote on koottava. Paketin mukana tulee hyvä suomenkielinen kasausohje ja työkalut kokoamista varten.

Tuotetunnus (SKU): salli-small-desk Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ergonominen pieni työpöytä

Salli Small Desk sopii pienen koonsa ansiosta niin kotiin kuin pieneen toimistoon. Syvennys pöytälevyssä optimoi ergonomisen työskentelyasennon.

Salli Small Desk säädettävä työpöytä
Salli Work Desk säädettävä työpöytä

Kaasujousella toimiva portaaton korkeudensäätö

Portaaton korkeudensäätö mahdollistaa työskentelyasennon vaihtelut. Korkeus säätyy näppärästi pöytälevyn alapinnassa olevasta kahvasta.  Korkeudensäätöväli on 74–118 cm.

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi