Kaupan päälle kahvia!

Aeris Oyo

469,00 519,00  (378,23  alv 0 %)

 Tilaa nyt – saat lahjaksi 2 pkt kahvia!

Pyydä tarjous

Aeris Oyo – erilainen tuoli

  • Elegantisti muotoiltu ergonominen istuin.
  • Kannustaa käyttäjää keinuvaan liikkeeseen.
  • Sopii monenlaisiin käyttöympäristöihin.

Persoonallinen Aeris Oyo ei ole ihan tavallinen tuoli. Siinä yhdistyy elegantilla ja luovalla tavalla satulatuolin, keinutuolin ja yksijalkaisen tuolin ominaisuuksia. Voimakkaasti kutsuvan istuinosan muotoilu mahdollistaa myös monet erilaiset tavat istua: istu etuperin, käännä tuoli ympäri ja istu takaperin tai 90 asteen kulmassa sivuttain. Aeris Oyo on kuin moderni keinutuoli, joka kannustaa istujaansa liikkeeseen ja erilaisiin istuma-asentoihin. Antaudu Aeris Oyon syleilyyn!

Personoi tuolin ilme haluamaksesi valitsemalla monista verhoiluväreistä. Rungon jalusta on saatavilla kiiltävänä kromina tai valkoisena. Verhoilumateriaaleina on saatavilla polyesteri ja villasekoite. Hengittävä polyesterikangas on helppo puhdistaa ja kestää kulutusta, joten se sopii erityisen hyvin esimerkiksi neukkarituoliksi. Villasekoite tuntuu miellyttävän lämpimältä ja luo tuoliin kotoisan tunteen.

Lisätiedot

Istuimen korkeus

48,5 cm

Aeris Oyo -värit

Black Grey polyesteri, Beige Grey polyesteri, Blue polyesteri, Green polyesteri, Red polyesteri, Light Grey villasekoite, Dark Grey villasekoite

Istuimen verhoilu

polyesterikangas (hankauskestävyys 100 000 Martindalea), Felt-villasekoite (hankauskestävyys 70 000 Martindalea)

Istuinosan materiaali

Muovia ja lasikuitua

Runko

Kromi, Valkoinen

Jalustan materiaali

Metalli

Tuolin paino

9,8 kg

Painoraja

120 kg

Takuu

3 vuotta

Puhdistus

Puhdistus imuroimalla, tahrat haalealla vedellä ja valkoisella puuvillaliinalla (tarvittessa PH neutraalilla pesuaineella) (villakangas)

Tuotetunnus (SKU): aeris-oyo Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Aeris Oyo – rakkautta ensi-istumalla

Keinuvassa Aeris Oyossa yhdistyvät luova muotoilu ja funktio. Tuoli sopii monenlaiseen käyttötilanteeseen kodin ruokapöydästä, rentoon istuskeluun, työskentelyyn tai neukkaritilaan. Kurvikas muotoilu suorastaan halaa istujaansa.

Miellyttävä istua, miten sitten istutkin

Aeris Oyon pehmustettu istuinosa on muotoiltu äärimmäisen miellyttäväksi istua. Nerokas muotoilu mahdollistaa myös istumisen kolmella eri tapaa. Istu tavanomaisesti etuperin, käännä tuoli ympäri ja istu takaperin tai ehkäpä tällä kertaa istutkin sivuttain.

Sopii kaikille lattiapinnoille

Aeris Oyo sopii käytettäväksi aivan yhtä hyvin sileillä lattiapinnoilla ja maton päällä. Jos haluat ekstrasuojaa lattiallesi, kiinnitä jalkaosaan tuotepaketin mukana tulevat huopapehmusteet.

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi

Saatat myös pitää...