Stoo® Flex

252,00  (203,23  alv 0 %)

Pyydä tarjous

Stoo® Flex – aktiivisuutta hetkiin, jotka vietät istuen

  • Kätevä korkeussäätö mahdollistaa monipuolisen käytön eri tilanteissa.
  • Aktivoi istumista pienen liikkeen avulla.
  • Liike edesauttaa ryhtiä ylläpitävien lihasten hyvinvointia.

Stoo® Flex jakkaran kuperan pohjan ansiosta keho pysyy liikkeessä tehostaen istujan aineenvaihduntaa, verenkiertoa sekä selkärangan välilevyjen aineenvaihduntaa. Aktiivinen istuminen myös mm. kehittää ja vahvistaa niitä lihaksia, jotka ylläpitävät hyvää ryhtiä ja kehon asentoa. Selän lihasten ja niiden vatsapuolen ”vastustajien” liikuttaminen parantaa ryhtiä ja lievittää selkärankaan kohdistuvaa jännitystä.

Stoo® Flex on korkeussäädettävä jakkara, joka sopii esimerkiksi kouluihin, päiväkoteihin ja työpaikan taukotiloihin. Tuoli on verhoiltu pohjaa lukuun ottamatta kokonaan joustavalla kankaalla. Korkeussäätö on tehty mahdollisimman helpoksi ja tuolia voi säätää miltä tahansa puolelta istuinosan alta löytyvästä korkeussäätölaipasta.

Oli käyttöympäristö mikä tahansa, niin istuminen muuttuu varmuudella aktiiviseksi Stoon® avulla. Stoo® Flex on saatavilla violetilla ja mustalla kangasverhoilulla.

Lisätiedot

Istuimen korkeus

47–66 cm

Istuimen verhoilu

Kangas

Stoo Flex -värit

Musta, Violetti

Paino

5,4 kg

Takuu

3 vuotta

Tuotetunnus (SKU): stoo-flex Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Korkeussäädettävä aktiivituoli

Kätevän korkeussäädön ansiosta Stoo® Flex soveltuu monenlaiseen käyttötilanteeseen. Istuinosan joustava kangasverhoilu mukautuu korkeuden mukaan.

Kupera pohja
aktivoi istumista

Kuperan pohjan ansiosta kehoa voi liikuttaa istuessa monipuolisemmin kuin tavallisella istuimella. Aktiivinen istuin kehittävää niitä lihaksia, jotka ylläpitävät hyvää ryhtiä. Istuin on kevyt liikuteltava ja vie vähän tilaa.

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi