Kaupan päälle kahvia!

Aeris Swopper

679,00 829,00  (547,58  alv 0 %)

 Tilaa nyt – saat lahjaksi 2 pkt kahvia!

Kaasujousen pituus

Pyydä tarjous

Aeris Swopper  – aktiivituolien klassikko 

  • Ainutlaatuinen, kolmisuuntainen aktivoiva liike
  • Stimuloi verenkiertoa ja aineenvaihduntaa
  • Ei enää kumartunutta selkää työpöytäsi ääressä

Aeris Swopper -aktiivituoli on klassikko, jossa ainutlaatuinen muotoilu yhdistyy edistykselliseen tekniikkaan. Aeris Swopperin 3D-teknologia mahdollistaa istuimen liikkeen vapaasti kolmeen suuntaan: eteen/taakse, sivuille ja pystysuunnassa. Kimmoisan liikkeen ansiosta Aeris Swopperilla on ilo pomputella istuessa ja samalla vahvistaa selän lihaksia ja rakenteita luonnollisesti aivan kuten kävellessä tai juostessa. Aeris Swopperilla istuma-asento asettuu luonnollisesti ergonomisesti hyvään asentoon.

Aeris Swopper on saatavilla pyörillä tai tassuilla ja istuinkorkeutta voi säätää portaattomasti. Monet värivaihtoehdot antavat mahdollisuuksia personoida istuinta juuri oman maun mukaiseksi. Erilaiset materiaalivaihtoehdot verhoilussa laajentavat istuimen käyttömahdollisuuksia moniin ympäristöihin. Esimerkiksi kotiin tai toimistoon sopiva villasekoite on helppohoitoinen ja miellyttävän pehmoinen, kun taas helposti puhdistettava antibakteerinen keinonahka (valkoinen) soveltuu erinomaisesti vaikkapa terveydenhuollon tarpeisiin.

Huom! Pitkä kaasujousi on valittavissa vain tassulliseen malliin turvallisuussyistä!

Lisätiedot

Säädöt

Istuinkorkeuden portaaton säätö, Keinunnan herkkyys

Istuimen korkeus

Kaasujousi L: 56-76cm, Kaasujousi M: 52-66cm, Kaasujousi S: 50-64cm

Istuimen verhoilu

Nahka, Keinonahka

Aeris Swopper -värit

Black villasekoite, Platinum Gray villasekoite, Gray villasekoite, Pink-Red villasekoite, Red villasekoite, Green-Beige villasekoite, Green villasekoite, Black mikrokuitu, Gray mikrokuitu, Blue mikrokuitu, Green mikrokuitu, Red mikrokuitu, Black keinonahka, White keinonahka antibakt., Black nahka

Runko

Musta tassuilla, Musta pyörillä, Valkoinen tassuilla, Valkoinen pyörillä

Jalusta

Liukutallat, Pyörät

Painoraja

120 kg

Takuu

10 vuotta

Tuotetunnus (SKU): aeris-swopper Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Hyväksy markkinointievästeet nähdäksesi YouTube videon.

Helli selkääsi

Aeris Swopperin ainutlaatuinen monisuuntainen liike aktivoi selkääsi ja pitää selän lihakset kunnossa. Istuma-asentosi asettuu ergonomiseen asentoon luonnollisesti. Sitä paitsi Aeris Swopperilla pompottelu on hauskaa!

Liiku samalla kun istut

Aeris Swopperin joustava rakenne mahdollistaa laajan liikkeen vaikka tuoli pysyykin paikallaan. Kurkottele sivuille, pompottele, kumarru eteen ja nojaa taakse. Liikut huomaamatta samalla kun keskityt työhösi.

Uusi terveempi tapa istua

Aktiivinen istuminen Aeris 3D -tekniikalla vaikuttaa vartaloon samalla tavalla kuin rento kävely. Se harjoittaa jatkuvasti selän lihaksia ja ehkäisee istumisesta johtuvia verenkierron häiriöitä, sekä kipua selässä ja hartian seudulla. Tämä luo täysin uudenlaisen elämänasenteen ja tavan istua, jossa on vähemmän väsymystä, enemmän energiaa ja elämänlaatua!

Säädä itsellesi sopivaksi

Aeris Swopperissa on portaaton istuinkorkeuden säätö, joten se on helppo säätää erilaisiin työpisteisiin. Lisäksi voit säätää jousen pehmeyttä yksinkertaisesti kiertämällä kaasujousen alaosassa olevaa säädintä.

Hyväksy markkinointievästeet nähdäksesi YouTube videon.

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi

Saatat myös pitää...