Ale!

Stoo® Ripple -aktiivituoli

189,00  (152,42  alv 0 %)

Alin hinta 30 pv aikana: 189,00 .

Pyydä tarjous

Stoo® Ripple aktiivituoli pitää liikkeessä

  • Pitää virkeänä
  • Sopii niin lapsille kuin aikuisille
  • Portaaton korkeuden säätö

Stoo® Ripple on tyylikäs aktiivituoli, joka sopii niin lapselle kuin aikuisellekin. Se soveltuu käytettäväksi toimistossa, kotona, koulussa tai vaikkapa asiakaspalvelutiskillä. Tasaisesti kaartuvan kuperan pohjan ansiosta tuoli keinuu kehon liikkeiden mukana samalla aktivoiden keskivartalon syviä lihaksia. Liukumaton pohja estää tuolin karkaamisen alta. Tuolin tarjoama liike auttaa keskittymisessä ja pitää yllä kehon vireystilaa sekä aineenvaihduntaa.

Tuolin korkeutta säädetään istuimen alta, tuolia kiertävästä renkaasta. Korkeudensäätö onnistuu näppärästi mistä tahansa suunnasta laittamalla käsi istuimen alle. Korkeudensäätöväli on 46-63 cm. Istuin on jakkaramallinen, joten tuolia voidaan käyttää jakkaratyyppisesti istumalla sen päällä ja tuolia voidaan käyttää myös seisomisen tukena, jolloin tuoli vedetään viistottain takamuksen alle.

Stoo® Ripplen runkoa saa mustana tai valkoisena ja istuinosa on saatavissa mustanvärisellä napakalla EVA Pad pehmusteella tai näyttävänä luonnonkorkkina. Valitse silmääsi miellyttävä kokonaisuus!

Lisätiedot

Istuimen ja jalkaosan halkaisija

34 cm

Säädöt

Istuinkorkeuden portaaton säätö

Istuinpehmusteen halkaisija

28,5 cm

Istuimen korkeus

43-63 cm

Stoo Ripple -värit

Musta, Musta + korkki, Valko + musta, Valko + korkki, Keltainen, Punainen, Vihreä

Istuimen verhoilu

Eva Pad, Korkki

Takuu

2 vuotta

Tuotetunnus (SKU): stoo-ripple Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Avain aktiiviseen päivään

Stoo® Ripple aktiivituoli soveltuu erinomaisesti niin toimistoon, kotiin, kouluun tai vaikkapa asiakaspalvelutiskin tai pystypöydän ääreen, joissa tehdään töitä pääasiassa seisten.

Portaaton korkeuden säätö

Istuimen korkeus on säädettävissä kunkin istujan pituudelle sopivaksi. Tuoli sopii niin lapsille kuin aikuisillekin. Korkeudensäätöväli on 46-63 cm.

Kupera pohja pitää liikkeessä

Kupera pohja tarjoaa kehoa ja mieltä virkistävää liikettä samalla aktivoiden keskivartalon syviä lihaksia. Liukumaton pohja pitää tuolin vakaasti paikoillaan ja pohjan muoto palauttaa tuolin aina pystyasentoon.

Tyylikäs kokonaisuus

Stoo® Ripple -aktiivituolit sopivat moneen tyyliin ja sisustukseen. Muotokieli ja värit ovat ajattomia ja tyylikkäitä. Valitse vaihtoehdoista omaan makuusi sopiva kokonaisuus.

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi