keinuva! pitkille käyttäjille

Salli Swing

675,00 791,00  (544,35  alv 0 %)

 
Poista

Istuimen käyttö ja korkeus (kaasujousen pituus)

Salli Swing – aktiivinen työtuoli miehille fi

  • Kaksiosainen istuin
  • Keskivartalon lihaksia aktivoiva aktiivinen istuin
  • Laadukkaat helposti rullaavat pyörät

Kotimainen avainlipputuote ja 10 vuoden takuu. Salli Swing -satulatuoli keinuu mukaillen kehon luontaisia liikkeitä ja näin treenaa keskivartalon syviä lihaksia lähes huomaamattomasti, työn lomassa. Pienet edestakaiset liikkeet ja kevyet taivutukset sivuille aktivoivat lihaksia. Liikkuva istuinosa ohjaa selän ergonomisesta oikeaan asentoon myös eteenpäin kurottavissa liikkeissä. Keinunnan herkkyys on säädettävissä, vaikka lähes liikkumattomaksi.

Salli Swing -mallissa on melko suurikokoinen istuinosa, jonka kaltevuus säätyy keinunnan myötä ilman vipuja. Istumakorkeus on säädettävissä portaattomasti. Leveän istuimen ansiosta tuoli sopii erityisesti miehille ja pitkille naisille. Tuolin isot englantilaiset erikoispyörät rullaavat huomattavasti paremmin kuin tavalliset pyörät.

Tuoli on saatavissa useissa eri nahka- ja keinonahkaväreissä. Tuolin runkovaihtoehtoja on kolme: krominvärinen runko, musta runko ja hierova Salli Base -runko (+86€). Salli Base -runko on uutuustuote. Sen jalkaristikossa on pienet nystyrät, joilla voidaan hieroa jalkapohjan akupisteitä ja näin edistää jalkojen verenkiertoa sekä parantaa vireyttä. Rakenna itsellesi mieluisa kokonaisuus!

Mikä on kaasujousi ja miten se valitaan tuolin käytön mukaan?

Kaasujousella säädellään istumakorkeutta. Tuoleihimme on valittavissa S, M tai tai L -mittainen kaasujousi, joka sisältyy tuolin hintaan. Lisäksi saatavilla on ekstrapitkä (XL) kaasujousi, jonka lisähinta on 55 € (sis. alv). Käyttäjän pituus ja työpisteen korkeus vaikuttavat siihen, kuinka pitkä kaasujousi tuoliin tulee valita. Oletuksena satulatuoleissa on aina keskipitkä (M) kaasujousi, joka sopii useimmille käyttäjille ja käytettäväksi perinteisen noin 75 cm korkean työpöydän kanssa.
Näin valitset sopivan mittaisen kaasujousen:

Näin valitset sopivan kaasujousen

Katso kaasujousien tarkat mitat.

 

Tarvitsetko apua kaasujousen valintaan? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme! 

Mitä eroa on perus- ja erikoispyörillä?

Tuolin hintaan sisältyy sarja vakiopyöriä, joiden tiedot näet tuotteen teknisistä tiedoista.

Valikoimassamme on myös useita muita pyörävaihtoehtoja. Voit esimerkiksi varustella satulatuolisi isoilla 75mm pyörillä! Paljon kiitosta saaneet isot pyörät ovat erinomainen lisä etenkin, jos tuolilla liikutaan paljon. Ne rullaavat pehmeästi ja lähes äänettömästi kaikilla yleisimmillä lattiapinnoilla. Muut pyörävaihtoehdot ja liukutallat löydät lisävarusteet-sivulta.

Tuotteiden toimitusajat ja -maksut

Tuotteidemme keskimääräinen toimitusaika on noin 3-7 vrk. Tilattavien erikoismallien/värien toimitusajat on ilmoitettu erikseen.

Toimituksissa yhteistyökumppanimme on Matkahuolto. Toimitusvaihtoehdot ovat:

  • Matkahuoltoon 10 € sis. alv. 24 %
  • Lähellä-paketti 10 € sis. alv. 24 % (Matkahuollon noutopisteet kioskeissa ja kaupoissa)
  • Kotiinkuljetus / Perilletoimitus 10 € sis. alv. 24 %

Lue tarkemmat tilaus- ja toimitusehdot

Lisätiedot

Leveys

41 cm

Syvyys

36 cm

Ristikon halkaisija

54 cm

Säädöt

Portaaton korkeuden- ja kallistuksensäätö

Istuimen korkeus

Kaasujousi S: 49-63 cm, Kaasujousi M: 58-77 cm, Kaasujousi L: 65-91 cm

Istuimen verhoilu

Keinonahka, Nahka

Salli-värit

Black (nahka), Coral (nahka), Ferrari Red (nahka), Plum (nahka), Wine (nahka), Mandarin (nahka), Cognac (nahka), Vintage Cognac (nahka), Saddle (nahka), Denim Blue (nahka), Navy Blue (nahka), Grass (nahka), Pine (nahka), Light Grey (nahka), Stone Grey (nahka), Dark Grey (nahka), White (nahka), Coconut (keinonahka), Ash (keinonahka), Hibiscus (keinonahka), Azurite (keinonahka), Black (keinonahka), Highland Strech Stone (kangas), Highland Stretch Slate (kangas), Serendipity (villakangas), Fate (villakangas), Mix (villakangas), Seek (villakangas), Piquet Red (erikoisnahka), Piquet Black (erikoisnahka), Black (ESD-keinonahka)

Rungon väri

Kromi, Musta, Base metalli, Base musta, Pieni kromi, Pieni musta

Pyörät

1 sarja, Guy Raymond, vapaasti rullaava

Painoraja

120 kg

Takuu

10 vuotta

Aktiivinen istuin

Aktiivinen istuin mukailee kehon liikkeitä vahvistaen keskivartalon syviä lihaksia.

Salli Swing Fit keinumekanismi
Salli Swing -satulatuoli

Mukava työtuoli miehelle

Leveästi muotoiltu kaksiosainen istuin tarjoaa miellyttävän ja ergonomisen istuma-asennon. Istuin soveltuu erityisesti miehille, mutta on suosittu myös pitkien naisten keskuudessa.

Pehmeästi rullaavat pyörät

Perinteisiä toimistopyöriä suuremmat 65mm Guy Raymond -pyörät tekevät tuolilla rullailusta pehmeää ja miellyttävää.

Salli laadukkaat pyörät
Satulatuoli kaksiosainen istuin

Laadukas viimeistely

Salli Swing on pitkäaikaisen kotimaisen tuotekehittelyn tulos ja se näkyy tuolin viimeistelyssä sekä tuntuu käyttömukavuudessa. Tuolilla on jopa 10 vuoden takuu.

Salli Swing -satulatuoli

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi