Stoo® Mini

223,00  (179,84  alv 0 %)

Pyydä tarjous

Pelkistetyn tyylikäs Stoo® Mini – tyylikäs ja ergonominen

  • Aktivoi istumista pienen liikkeen avulla.
  • Liike edesauttaa ryhtiä ylläpitävien lihasten hyvinvointia.
  • Selkeä kartiomainen muotoilu tekee tuolista mielenkiintoisen sisustuselementin.

Stoo®-tuolit on kehitetty lisäämään aktiivisuutta nimenomaan silloin, kun pitää istua. Kuperan pohjan ansiosta keho pysyy liikkeessä tehostaen istujan aineenvaihduntaa, verenkiertoa sekä selkärangan välilevyjen aineenvaihduntaa. Liike istumisen aikana kehittää ja vahvistaa niitä lihaksia, jotka ylläpitävät hyvää ryhtiä ja kehon asentoa. Selän lihasten ja niiden vatsapuolen ”vastustajien” liikuttaminen parantaa ryhtiä ja lievittää selkärankaan kohdistuvaa jännitystä. Oli käyttöympäristö mikä tahansa, niin istuminen muuttuu varmuudella aktiiviseksi Stoo® aktiivituolien avulla!

Stoo® Mini tuo aktiivisuuden aulakalusteisiin, kouluihin, päiväkoteihin tai vaikkapa kotiin lastenhuoneeseen. Se toimii myös rahina, jolle jalat nostaessasi pääset käyttämään lihaksiasi. Aktiivituoli, jota voidaan käyttää sisustuksen osana. Minin pyöreä pohja auttaa aktivoimaan syviä lihaksia sekä jalkoja, näin lyhyempikin hetki istuallaan kuluu aktiivisemmin. Istuminen on myös mukavampaa, kun tuoli liikkuu istujan mukana ja voit näin omalla painollasi säätää sen sinulle sopivaan istumakulmaan.

Tuoli on pehmustettu ja toimii hyvin pieninä ryhminä vaikkapa aulakalusteena tai aktiivisessa askartelutilassa.

Stoo® MiniPlus on saatavilla vaalean- ja tummanharmaalla kangasverhoilulla.

Lisätiedot

Istuimen korkeus

47 cm

Istuimen verhoilu

Kangas

Stoo Mini -värit

vaaleanharmaa, tummanharmaa, violetti

Säädöt

Kiinteä runko, ei korkeudensäätöä

Takuu

3 vuotta

Tuotetunnus (SKU): stoo-miniplus-2 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Aktivoivaa liikettä istuessa

Stoo® Mini -aktiivituoli tuo istumiseen liikettä istuimen kuperan pohjan ansiosta. Liikkeen myötä kehon ryhtiä ylläpitävät lihakset aktivoituvat. Stoo® Mini on 47 cm korkea.

Sisusta yhdistelemällä

Stoo® Mini -aktiivituolit tuovat hauskan pelkistetyn muotonsa ansiosta tilaan mielenkiintoista sisustuksellista ulottuvuutta. Voit luoda haluamiasi istuinryhmiä yhdistelemällä eri korkuisia ja värisiä Stoo® Mini ja MiniPlus-tuoleja samaan tilaan.

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi