Tilaa Salli-satulatuoli, niin saat seisontamaton kaupan päälle! Arvo 145 euroa!

Salli Twin

689,00 709,00  (555,65  alv 0 %)

Tilaa nyt – saat seisontamaton kaupan päälle (arvo 145€)!

Istuimen käyttö ja korkeus (kaasujousen pituus)

Pyydä tarjous

Salli Twin – erinomainen satulatuoli miehille fi

  • Leveä, erityisesti miehille sopiva kaksiosainen istuin
  • Napakka pehmuste
  • Laadukkaat helposti rullaavat pyörät

Kotimainen avainlipputuote, jolla on 10 vuoden takuu. Miehille yksi parhaimmista satulatuoleista. Salli Twin on Salli Classicin maskuliinisempi versio. Sen kiinteä, kaksiosainen istuinosa tekee miehen istumisesta miellyttävämpää, koska tuolin nokka ei ole painamassa genitaaleja. Samalla kun istut miellyttävästi, läpi tuolin jatkuva rako viilentää mukavasti.

Tälle satulatuolille ominaista on melko suurikokoinen istuinosa, jonka korkeuden ja kallistuksen voi säätää portaattomasti. Laadun kruunaavat isot, englantilaiset erikoispyörät. Neljänneksen suuremmat pyörät rullaavat huomattavasti paremmin kuin tavalliset pyörät.

Tuoli on saatavissa useissa eri nahka- ja keinonahkaväreissä. Tuolin runkovaihtoehdoissa on myös hierova Salli Base -jalka. Salli Base -jalka on uutuustuote. Sen jalkaristikossa on pienet nystyrät, joilla voidaan hieroa jalkapohjan akupisteitä ja näin edistää jalkojen verenkiertoa sekä parantaa vireyttä. Rakenna itsellesi mieluisa kokonaisuus!

Salli Twiniin on saatavissa myös useita eri lisävarusteita kuten sairaalakäyttöön hyvin soveltuva jalkasäätö ja Elbow Rest -kyynärtuki.

Mikä on kaasujousi ja miten se valitaan tuolin käytön mukaan?

Kaasujousella säädellään istumakorkeutta. Tuoleihimme on valittavissa S, M tai tai L -mittainen kaasujousi, joka sisältyy tuolin hintaan. Lisäksi saatavilla on ekstrapitkä (XL) kaasujousi, jonka lisähinta on 58 € (sis. alv). Käyttäjän pituus ja työpisteen korkeus vaikuttavat siihen, kuinka pitkä kaasujousi tuoliin tulee valita. Oletuksena satulatuoleissa on aina keskipitkä (M) kaasujousi, joka sopii useimmille käyttäjille ja käytettäväksi perinteisen noin 75 cm korkean työpöydän kanssa.
Näin valitset sopivan mittaisen kaasujousen:

Katso kaasujousien tarkat mitat.

 

Tarvitsetko apua kaasujousen valintaan? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme! 

Mitä eroa on perus- ja erikoispyörillä?

Tuolin hintaan sisältyy sarja vakiopyöriä, joiden tiedot näet tuotteen teknisistä tiedoista.

Valikoimassamme on myös useita muita pyörävaihtoehtoja. Voit esimerkiksi varustella satulatuolisi isoilla 75mm pyörillä! Paljon kiitosta saaneet isot pyörät ovat erinomainen lisä etenkin, jos tuolilla liikutaan paljon. Ne rullaavat pehmeästi ja lähes äänettömästi kaikilla yleisimmillä lattiapinnoilla. Muut pyörävaihtoehdot ja liukutallat löydät lisävarusteet-sivulta.

Tuotteiden toimitusajat ja -maksut

Tuotteidemme keskimääräinen toimitusaika on noin 3-7 vrk. Tilattavien erikoismallien/värien toimitusajat on ilmoitettu erikseen.

Toimituksissa yhteistyökumppanimme on Matkahuolto. Toimitusvaihtoehdot ovat:

  • Matkahuoltoon 10 € sis. alv. 24 %
  • Lähellä-paketti 10 € sis. alv. 24 % (Matkahuollon noutopisteet kioskeissa ja kaupoissa)
  • Kotiinkuljetus / Perilletoimitus 10 € sis. alv. 24 %

Lue tarkemmat tilaus- ja toimitusehdot

Lisätiedot

Leveys

41 cm

Syvyys

36 cm

Ristikon halkaisija

54 cm

Istuimen korkeus

Kaasujousi S: 47-60 cm, Kaasujousi M: 57-75cm, Kaasujousi L: 62-88cm

Säädöt

Portaaton korkeuden- ja kallistuksensäätö

Istuimen verhoilu

Nahka, Keinonahka, Villakangas, Puuvilla, ESD-keinonahka, Kipinäsuojattu polyesteri

Salli-värit

Black (nahka), Coral (nahka), Ferrari Red (nahka), Plum (nahka), Wine (nahka), Mandarin (nahka), Cognac (nahka), Vintage Cognac (nahka), Saddle (nahka), Denim Blue (nahka), Navy Blue (nahka), Grass (nahka), Pine (nahka), Light Grey (nahka), Stone Grey (nahka), Dark Grey (nahka), Heavenly Pink (keinonahka), Old Rose (keinonahka), Smoke Blue (keinonahka), Midnight Blue (keinonahka), Creamy Grey (keinonahka), Steel Grey (keinonahka), Black (keinonahka), Serendipity (villakangas), Fate (villakangas), Mix (villakangas), Affix (villakangas), Medley (villakangas), Kindness (villakangas), Musta (puuvilla), Sininen kipinäsuojattu (polyesteri), Black (ESD-keinonahka)

Runko

Kromi, Musta, Base metalli, Base musta

Pyörät

1 sarja, Guy Raymond, vapaasti rullaava

Painoraja

120 kg

Takuu

10 vuotta

Tuotetunnus (SKU): salli-twin Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ergonominen työtuoli miehelle

Leveästi muotoiltu kaksiosainen istuin tarjoaa miellyttävän ja ergonomisen istuma-asennon. Istuin soveltuu erityisesti miehille, mutta on suosittu myös pitkien naisten keskuudessa.

Satulatuoli Salli Twin
Salli Twin kaksiosainen istuin

Patentoitu muotoilu

Kansainvälisen patentin saavuttanut kaksiosainen istuin on niittänyt kiitosta ja kunniaa, eikä suotta. Laadukas kotimainen työnjälki näkyy viimeistelyssä ja tuntuu käyttömukavuudessa.

Monipuoliset säädöt

Istuimen kaltevuuden ja korkeuden säätö tarjoaa yksilöllisen istuma-asennon. Säätäminen onnistuu kirjaimellisesti kädenkäänteessä.

Satulatuoli Salli Twin säädöt
Salli laadukkaat pyörät

Laadukkaat pyörät

Perinteisiä toimistopyöriä suuremmat 65mm Guy Raymond -pyörät tekevät tuolilla rullailusta pehmeää ja miellyttävää.

Salli pyörät

Käyttäjät suosittelevat Salli Twinia:

“Sairastin pahan iskiaksen enkä pystynyt tekemään töitä n 3 viikkoon. Hierojani ehdotti että työtuolin vaihto olisi paikoillaan, jolloin otin yhteyttä Satulatuolikeskukseen, josta suositeltiiin minulle Salli-satulatuolia, jonka sitten tilasin. Olen nyt käyttänyt Salli-satulatuolia n. kaksi viikkoa ja ei voi kuin kehua. (ainoa muutos mikä täytyi ensin tehdä oli että työpöytää täytyi korottaa n. 8 cm) Selkäoireet katosivat, ja työ luistaa jälleen.”

MATTI PIILI
kelloseppä
Kuhmoinen

(Julkaistu käyttäjien luvalla.)

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi