Kaasujousi

37,00 58,00  (29,84  alv 0 %)

Pyydä tarjous

Onko satulatuolisi sinulle liian korkea tai matala? Vai onko ongelmana se, että satulatuolisi pidä enää korkeutta? Jos tuoli ei pysy asetetussa korkeudessa, syynä on todennäköisesti se, että kaasujousi on tullut tiensä päähän. Kaasujousen vaihto onnistuu ”kotikonstein”. Katso ohjeet kaasujousen valintaan ja pyydä tarvittaessa lisäapua asiakaspalvelustamme.

Valitse vaihtoehdoista käyttöösi sopiva mitta. Huomioithan, että teknisissä tiedoissa annetut istuimen korkeudet ovat viitteellisiä. Istuimen korkeus kullakin kaasujousen mitalla riippuu tuolimallista.

Jos olet etsimässä kaasujousta vanhaan työtuoliisi ja mietit soveltuuko valittavissa oleva kaasujousi tuoliisi, niin toimi näin:

Tutki tämän sivun pääkuvan alta lisäkuvista löytyvää taulukkoa jossa on kaasujousien mitat ja tekninen piirustus. Kiinnitä huomiota erityisesti taulukon V-mittaan. Tarkasta rikkonaisen kaasujousesi V-mitta ja vertaa sitä taulukkoon. Huomioi, että osa kaasujousen pituudesta saattaa olla jalkaristikon sisällä, jos tuolisi on vielä purkamatta. Irrota kaasujousi tuolista ja ota kokonaismitta.

Mittaa myös kaasujousen halkaisija. Sen tulisi olla noin 50 mm.

Kaasujousen pohjaosa on halkaisijaltaan n. 40 mm ja se laajenee paksuudeltaan n. 50 mm:in halkaisijaan ylemmäksi mentäessä. Tämä kartiomainen muutos tapahtuu n. 55 mm matkalla (taulukon X-mitta). Ilman tätä kartioliitosta kaasujousi ei kiinnittyisi kunnolla jalkaristikkoon.

HUOM! XS-pituus on saatavilla vain mustana.

Lisätiedot

Kaasujousi

XXS/mini, XS/ekstralyhyt, S/lyhyt, M/medium, L/pitkä, XL/ekstrapitkä

Istuimen korkeus

Kaasujousi S: 48-61 cm, Kaasujousi M: 58-73 cm, Kaasujousi L: 62-88cm

Kaasujousi-värit

Kromi, Musta

Värien saatavuus

XXS: kromi
XS: musta
S: kromi tai musta
M: kromi
L: kromi
XL: kromi tai musta

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi