Salli Expert

1 449,00  (1 168,55  alv 0 %)

Istuimen käyttö ja korkeus (kaasujousen pituus)

Lisävarusteet

Pyydä tarjous

Salli Expert – äärimmäistä tarkkuuta vaativaan työhön

  • Salli Expert vie ergonomian uudelle tasolle
  • Soveltuu esimerkiksi leikkaussaliin ja hammashuoltoon
  • Jalkasäätö jättää kädet vapaaksi työskentelylle ja kyynärtuki tukee käsivarsia tarkassa työssä

Kotimainen Salli Expert -tuoli sopii äärimmäistä tarkkuutta vaativiin tehtäviin, kuten leikkaussalityöskentelyyn ja hammashuoltoon. Salli Expert on saatavilla kolmella Salli-istuinmallilla: Twin, MultiAdjuster ja Small MultiAdjuster. Tuolissa on patentoitu kaksiosainen istuin, joka ei paina tai hiosta genitaalialuetta. Istuimen leveys on säädettävissä MultiAdjuster ja Small MultiAdjuster -malleissa istujan mittoihin sopivaksi. Istuimen kallistus ja korkeus säätyvät kaikissa malleissa portaattomasti. Tämän lisäksi tuoli on varusteltu kätevällä jalkasäädöllä. Se mahdollistaa tuolin korkeudensäädön jalalla, jättäen kädet vapaaksi ja steriileiksi. Tuolissa on myös käsivarsia tukevat kyynärtuet, joiden avulla kyynärvarret saavat hyvän tuen ja pysyvät vakaana. Ryhdikästä istuma-asentoa on tukemassa selkänoja, joka kallistuu asennon mukana. Kyynärtukien ja samalla myös selkänojan korkeus säätyy portaattomasti. Istuimen pehmuste on napakka ja verhoilun saa aitona nahkana tai laadukkaana desinfioivia puhdistusaineita kestävänä keinonahkana. Tutustu Sallin värikarttaan.

Mikä on kaasujousi ja miten se valitaan tuolin käytön mukaan?

Kaasujousella säädellään istumakorkeutta. Tuoleihimme on valittavissa S, M tai tai L -mittainen kaasujousi, joka sisältyy tuolin hintaan. Lisäksi saatavilla on ekstrapitkä (XL) kaasujousi, jonka lisähinta on 58 € (sis. alv). Käyttäjän pituus ja työpisteen korkeus vaikuttavat siihen, kuinka pitkä kaasujousi tuoliin tulee valita. Oletuksena satulatuoleissa on aina keskipitkä (M) kaasujousi, joka sopii useimmille käyttäjille ja käytettäväksi perinteisen noin 75 cm korkean työpöydän kanssa.
Näin valitset sopivan mittaisen kaasujousen:

Katso kaasujousien tarkat mitat.

 

Tarvitsetko apua kaasujousen valintaan? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme! 

Mitä eroa on perus- ja erikoispyörillä?

Tuolin hintaan sisältyy sarja vakiopyöriä, joiden tiedot näet tuotteen teknisistä tiedoista.

Valikoimassamme on myös useita muita pyörävaihtoehtoja. Voit esimerkiksi varustella satulatuolisi isoilla 75mm pyörillä! Paljon kiitosta saaneet isot pyörät ovat erinomainen lisä etenkin, jos tuolilla liikutaan paljon. Ne rullaavat pehmeästi ja lähes äänettömästi kaikilla yleisimmillä lattiapinnoilla. Muut pyörävaihtoehdot ja liukutallat löydät lisävarusteet-sivulta.

Tuotteiden toimitusajat ja -maksut

Tuotteidemme keskimääräinen toimitusaika on noin 3-7 vrk. Tilattavien erikoismallien/värien toimitusajat on ilmoitettu erikseen.

Toimituksissa yhteistyökumppanimme on Matkahuolto. Toimitusvaihtoehdot ovat:

  • Matkahuoltoon 10 € sis. alv. 24 %
  • Lähellä-paketti 10 € sis. alv. 24 % (Matkahuollon noutopisteet kioskeissa ja kaupoissa)
  • Kotiinkuljetus / Perilletoimitus 10 € sis. alv. 24 %

Lue tarkemmat tilaus- ja toimitusehdot

Lisätiedot

Leveys

41 cm

Syvyys

36 cm

Ristikon halkaisija

54 cm

Säädöt

Istuimen leveydensäätö (mallit MultiAdjuster ja Small MultiAdjuster), Jalkasäätö, Istuimen kallistuksen säätö, Selkänojan korkeuden ja syyvyyden säätö

Istuimen verhoilu

Nahka, Keinonahka, ESD-keinonahka

Salli-värit

Black (nahka), Coral (nahka), Ferrari Red (nahka), Plum (nahka), Wine (nahka), Mandarin (nahka), Cognac (nahka), Vintage Cognac (nahka), Saddle (nahka), Denim Blue (nahka), Navy Blue (nahka), Grass (nahka), Pine (nahka), Light Grey (nahka), Stone Grey (nahka), Dark Grey (nahka), Heavenly Pink (keinonahka), Old Rose (keinonahka), Smoke Blue (keinonahka), Midnight Blue (keinonahka), Creamy Grey (keinonahka), Steel Grey (keinonahka), Black (keinonahka), Serendipity (villakangas), Fate (villakangas), Mix (villakangas), Affix (villakangas), Medley (villakangas), Kindness (villakangas), Musta (puuvilla), Sininen kipinäsuojattu (polyesteri), Black (ESD-keinonahka)

Pyörät

1 sarja, Guy Raymond, vapaasti rullaava

Painoraja

120 kg

Takuu

Tuolin takuu 10 vuotta, lisävarusteiden 2 vuotta

Kuvaus

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi