Sähköpöydät

Sähköpöydät

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Sähköpöydät säätävät toimistoergonomian kuntoon

Sähköisesti säädettävät työpöydät eli sähköpöydät edistävät käyttäjiensä terveyttä ja ehkäisevät sairauspoissaoloja! Ne mahdollistavat ergonomisen työskentelyasennon sekä istuessa että seistessä. Kun työpöydän korkeus on säädetty käyttäjälleen juuri sopivaksi, voidaan saavuttaa ryhdikäs ja ergonominen työskentelyasento. Tuki- ja liikuntaelinsairaudet ovat nykypäivänä valitettavan yleisiä, mutta hyvä uutinen on se, että niitä voidaan ennaltaehkäistä ja hoitaa keholle terveellisellä työskentelyasennolla.

Sähköpöytä ja satulatuoli ovat istumatyöläiselle unelma kaksikko, sillä ne tuovat esiin toistensa parhaat puolet. Ergonominen työskentelyasento voidaan saavuttaa, kun istuma-asento on puoliseisova ja työpöydän korkeus on säädetty istumakorkeuteen sopivaksi. Sähkösäädettävä työpöytä ja satulatuoli mahdollistavat tämän. Ergonomisessa istuma-asennossa kehon nestekierto pysyy aktiivisena, selän asento ryhdikkäänä ja hartiat rentoina.  Sähköinen työpöytä antaa myös mahdollisuuden työskentelyasennon vaihteluun! Sen avulla on helppo työskennellä seisten, vaikka vain kerran tai kaksi päivässä.

Sopiva sähköpöydän korkeus saavutetaan, kun selkä on suorana ja käsivarret lepäävät pöydän päällä hartiat rentoina. Tämä pätee sekä seisoma- että istuma-asentoon. Sähköisen työpöydän korkeus säädetään sen jälkeen, kun tuoli on asetettu itselle sopivaan korkeuteen. Sopiva istumakorkeus on helppo löytää asettamalla tuoli ensiksi sen verran korkealle, että vain varpaat ylettävän maahan. Tämän jälkeen korkeutta vähitellen lasketaan kunnes jalkapohjat osuvat maahan. Oikea korkeus saavutetaan, kun jalat ottavat vastaan osan istumisen painosta. Sähköisen työpöydän säätö onkin tämän jälkeen ihan lastenleikkiä.

Valikoimastamme löydät ominaisuuksiltaan erilaisia sähköpöytiä: sähköpöydät ergonomisella syvennyksellä/mahakololla, korkeudensäädön muistipaikoilla, nurkkaan asetettavan sähköpöydän, pieniä ja suuria sähköpöytiä sekä eri kokoja siltä väliltä. Pöydän reunassa olevan syvennyksen/mahakolon tarkoitus on edistää keholle luontaista asentoa, jossa kädet ovat samassa linjassa keskivartalon kanssa, mahdollisimman lähellä kylkiä. Korkeudensäädön muistipaikoihin voidaan taas tallentaa itselle sopivat korkeudet ja näin on helppo vaihtaa työskentelyasentoa istumisesta seisoma-asentoon. Sähköpöytiä löytyy useissa eri kokovaihtoehdoissa. Pöydän koko kannattaa valita sen mukaan, kuinka paljon laskutilaa pöydälle tarvitsee. Tila, johon pöytä tulee luonnollisesti ohjaa myös koon ja muodon valintaa. Estetiikkaa on luonnollisesti myös tärkeää! Valikoimastamme löytyy valkoista ja harmaata sähköpöydän runkoa. Samat värivaihtoehdot löytyvät myös pöytälevyvaihtoehdoista.

Tutustu valikoimaamme ja osta sähköpöytä tai sähköpöydät. Sähköisen työpöydän hinta ei enää kaada taloutta. Edullisten hintojen ansiosta moni voi myös ostaa sähköpöydän kotiin. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mielellään sopivan pöydän valinnassa!