Ale!

GetUpDesk Single & Roll-Ergonomic

565,00  (455,65  alv 0 %)

Alin hinta 30 pv aikana: 565,00 .

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

GetUpDesk Single & Roll-Ergonomic – Pienen kotitoimiston lyömätön kaksikko

  • Kotitoimiston kalusteet, jotka mahtuvat ahtaaseenkin tilaan
  • Laadukkaat ergonomiset ominaisuudet
  • Tyylikäs kokonaisuus

GetUpDesk Single & Roll-E tuotepaketti on väliaikaisesti loppu suuren kysynnän vuoksi. Pääset tutustumaan korvaavaan tuotteeseen tästä.

Tämä kaksikko mahtuu pieneenkin tilaan! GetUpDesk Single on laadukas ja pieni sähkösäätöinen pöytä erinomaisilla ominaisuuksilla. Roll-Ergonomic satulatuoli on puolestaan yksi suosituimmista satulatuolimalleistamme ja se sopii monelle erilaiselle käyttäjälle. Ergonomista työskentelyasentoa ei siis tarvitse jättää toimistolle, vaan kotonakin voi työskennellä kehoa kunnioittaen.

Pöytä mahtuu kaiken kokoisiin kotitoimistoihin. 60 x 60 cm kokoisen pöytälevyn päälle mahtuu läppäri tai näyttö ja näppis. Pöytää on näppärä siirrellä sen alla olevien pyörien ansiosta ja pöydän korkeus säätyy pehmeästi  hyvän ja hiljaisen moottorin ansiosta. Säätöyksiköstä löytyy kolme muistipaikkaa, joihon voi tallentaa sopivat työskentelykorkeudet. Jos satut jämähtämään paikoillesi, pöydän hälytystoiminto muistuttaa sinua vaihtamaan työasentoa. Säätökorkeutta riittää pidemmällekin käyttäjälle, aina 128cm asti. Pöydässä on myös turvallisuutta tuova törmäyssuoja, eli pöydän korkeutta ei voi säätää, jos alla tai päällä on este.

Roll-E:ssa on mukava istua, koska sen muotoilussa on huomioitu kehon painon jakautuminen – istuimen leveä takaosa jakaa painon tasaisesti, jolloin häntäluuhun kohdistuva paine vähenee.  Jyrkästi muotoiltujen istuinnokan korvakkeiden ansiosta istuma-asento ei ole liian leveä, toisin sanoen reisi-/lonkkakulma ei aukea liikaa. Istuimessa on laadukas pehmuste ja pystyt säätämään istuimen kallistuskulmaa portaattomasti.

Pöytä on saatavissa valkoisena tai mustana. Roll-E:n istuin on mustaa nahkaa ja rungon värivaihtoehdot ovat kromi ja musta.  Kotitoimiston kalusteet voivat olla sekä tyylikkäitä että ergonomisia. Rakenna makuusi ja tilaan sopiva kokonaisuus!

Tuotteiden toimitusajat ja -maksut

Tuotteidemme keskimääräinen toimitusaika on noin 3-7 vrk. Tilattavien erikoismallien/värien toimitusajat on ilmoitettu erikseen.

Toimituksissa yhteistyökumppanimme on Matkahuolto. Toimitusvaihtoehdot ovat:

  • Matkahuoltoon 10 € sis. alv. 24 %
  • Lähellä-paketti 10 € sis. alv. 24 % (Matkahuollon noutopisteet kioskeissa ja kaupoissa)
  • Kotiinkuljetus / Perilletoimitus 10 € sis. alv. 24 %

Lue tarkemmat tilaus- ja toimitusehdot

Lisätiedot

Pöytälevyn koko

60 x 60 cm

Pöydän korkeuden säätö

62 – 128 cm

Rungon nostokyky

50 kg

GetUpDesk Single värit

musta, valkoinen

Vakiovarusteet

Renkaat, säätötassut, muistipaikkapaneeli ja pöytälevy

Roll-E värit

Musta

Istuimen leveys

41 cm

Istuimen syvyys

35 cm

Ristikon halkaisija

48 cm

Satulatuolin säädöt

portaaton korkeuden- ja kallistuksensäätö

Pyörät

1 sarja, 60 mm, vapaasti rullaava

Satulatuolin painoraja

110 kg

Takuu

Pöytä 5 vuotta, satulatuoli 2 vuotta

Muuta

Toimitetaan osissa. Mukana hyvät kasausohjeet.

Tuotetunnus (SKU): getupdesk-single-rolle-e Osastot: , , , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Vähän tilaa tarvitseva säädettävä työpöytä

GetUpDesk Single -työpöytä soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kotiin etätyöpisteeseen tai pieneen tilaan toimistolle. Laadukkaassa pöytärungossa on hiljainen koneisto. GetUpDesk Single on helppo siirreltävä siron rakenteensa ansiosta.

GetUpDesk Single -sähköpöytä, musta
GetUpDesk Single korkein asento

Sähköinen korkeuden säätö

Portaattoman korkeudensäädön ansiosta pöytä mukautuu helposti eri työskentelykorkeuksiin. Voit säätää korkeutta välillä 62–128 cm ja muistipaikat mahdollistavat yleisimpien korkeuksien tallentamisen. Rungon nostokyky on 50 kg.

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi