Skip to main content

Aktiiviset ja ergonomiset designtuolit

Aeris on tunnettu palkituista laadukkaista, tyylikkäistä ja liikettä lisäävistä istumaratkaisuista kotiin ja toimistoon. Aerista ohjaa tavoite pitää kehomme liikkeessä koko päivän – myös istuessa. Siksi Aeris on kehittänyt tuotteisiinsa ainutlaatuisen tekniikan, joka mahdollistaa istuessa liikkeen kolmessa ulottuvuudessa: eteen-taakse, ylös-alas ja sivuille. Liike syventää hengitystä, stimuloi aineenvaihduntaa, vahvistaa lihaksia ja pitää selän nikamavälilevyt terveinä. Kaiken lisäksi tuotteet näyttävät kerrassaan upeilta!

Katso kaikki Aeris-tuotteemme

Aeris Swopper

Aeris Swopper on jännittävä aktiivituoli kotiin ja toimistoon. Istuimen aktiivinen kolmisuuntainen liike vahvistaa selän lihaksia, kohentaa ryhdikästä istuma-asentoa, lisää keskittymiskykyä. Kaiken lisäksi istuminen Aeris Swopperilla on hauskaa!

Osta Aeris Swopper

Aeris Swoppster

Aeris Swoppster on monipuolinen aktiivituoli kaikkein pienimmille. Se sopii erityisesti päiväkoti- ja kouluikäisille lapsille. Aeris Swoppsterin joustava liike aktivoi istujaa liikkeeseen ja tekee istumisesta hauskaa. Houkuttelevat värit sopivat moneen sisustukseen ja tuovat väriä lastenhuoneeseen.

Osta Aeris Swoppster

Aeris Numo

Istu tyylillä! Aeris Numo tarjoaa täysin uniikin aktiivisen tavan istua tyylistä tinkimättä. Muotoilustaan palkitun Aeris Numo -designtuolin lukuisat väri- ja jalustavaihtoehdot mahdollistavat sen, että tästä tuolista löytyy taatusti sopiva malli monenlaiseen käyttötarpeeseen kotiin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin.

Osta Aeris Numo

Aeris Oyo

Aeris Oyo on kuin moderni versio perinteisestä keinutuolista. Aeris Oyo on kuitenkin paljon enemmän kuin pelkkä keinutuoli – ergonomisesti muotoiltu istuinosa kutsuu istumaan etu-, takaperin tai kenties sivuttain. Istu ja koe Aeris Oyon syleily!

Osta Aeris Oyo

Aeris 3Dee

Aeris 3Dee on toimistotuoli, joka on paljon enemmän kuin vain pelkkä toimistotuoli. Tyylikkään muotoilun lisäksi siinä yhdistyy Aeriksen ainutlaatuinen 3D-teknologia, joka mahdollistaa joustavan monisuuntaisen liikkeen samalla kuin istut.

Osta Aeris 3Dee

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi

Maksa turvallisesti ja huoletta verkossa!

Maksa turvallisesti verkossaMaksa turvallisesti verkossaMaksa turvallisesti verkossa