Ale!

Saat kaupan päälle suklaata tai kahvia!

Stoo® Desk Single & StandUp Cork

529,00 549,00  (426,61  alv 0 %)

Alin hinta 30 pv aikana: 529,00 .

Tilaa nyt ja valitse mukaan makoisa lahja!

Pyörät

Valitse makoisa lahjasi!

Pyydä tarjous

Stoo® Desk Single ja StandUp Cork – Tyylikäs kokonaisuus

  • Pöydän näppärä koko
  • Optimoi seisten tehdyn työn ergonomisuuden
  • Pitää kehon virkeänä koko työpäivän ajan

Tämä tyylikäs pari tekee seisomisesta miellyttävää! Stoo -sähköpöydän ja StandUp Cork -seisontamaton avulla työskentely seisten on ergonomista ja virkistävää! Saat säädettyä pöydän korkeuden sinulle optimaaliseen korkeuteen ja kimmoisa seisontamatto siirtää jalkojen painopistettä pois kantapäiltä kohti päkiöitä samalla vähentäen kehon kuormitusta.

Pöytälevyn kokovaihtoehtoja on kolme: 60 x 60 ja 80 x 60 cm. Valkotammista väriä on saatavilla vain 80 x 60 cm -kokoisena. Jopa pienemmän kokoisen pöytälevyn päälle mahtuu hyvin läppäri tai näyttö ja näppis. Pöydän korkeutta on ilo säädellä hyvän ja hiljaisen moottorin ansiosta. Korkeudensäätö väli on 60-125 cm. Pöydässä on myös turvallisuutta tuova törmäyssuoja, eli pöydän korkeutta ei voi säätää, jos alla tai päällä on este. Pöytä toimitetaan osissa ja mukana tulee hyvä kokoamisohje. Huomioithan, että pöytälevyn kiinnittämistä varten tarvitaan akkuruuvinväännin ja mitta.

StandUp Cork on yksi tyylikkäimmistä seisontamatoista ja se onkin ilo pitää esillä. Maton pinta on lämpöä hyvin eristävää aitoa korkkia ja pohja joustavaa vinyyliä. Matto siirtää kehon painopistettä päkiöille vähentäen jalkoihin ja selkään kohdistuvaa rasitusta. Kimmoisa alusta aktivoi myös aivojen tasapainokeskusta ja pitää kehon virkeänä sekä nestekierron aktiivisena. Matto on täysin PVC-vapaa, eikä sen valmistamisessa ole käytetty eläinperäisiä materiaaleja.

Lisätiedot

Korkeuden säätö

60 – 125 cm

Rungon nostokyky

80 kg

Stoo Desk -värit

valkoinen, valkoinen + musta, valkotammi + musta, valkotammi + valkoinen

Stoo DS -pöytälevyn koko

60 x 60 cm, 80 x 60 cm

Pöydän vakiovarusteet

Säätötassut ja pöytälevy

Pöydän maksullinen lisävaruste

pyörät, 4kpl

Muuta

Pöytä toimitetaan osissa. Mukava tulee hyvä kasausohje. Pöytälevyn kiinnittämistä varten tarvitaan akkuruuvinväännin ja mitta.

Maton koko

77 x 53 x 1,6 cm

Maton materiaali

Korkki ja polyuretaani (PVC-vapaa)

Maton puhdistus

Harjaus, imurointi tai pyyhkäisy kostealla liinalla

Takuu

Pöytä 5 vuotta, matto 2 vuotta

Tuotetunnus (SKU): getupdesk-single-1-1 Osastot: , , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Vähän tilaa tarvitseva säädettävä työpöytä

Stoo® Desk Single on pieni sähköpöytä, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kotiin etätyöpisteeseen tai pieneen tilaan toimistolle. Laadukkaassa pöytärungossa on hiljainen koneisto, joten työskentelyasennon muuttaminen sujuu vaivattomasti.

Stoo Desk Single – pieni sähköpöytä
Stoo Desk Single – pieni sähköpöytä

Sähköinen korkeuden säätö

Portaattoman korkeudensäädön ansiosta pöytä mukautuu helposti eri työskentelykorkeuksiin. Voit säätää korkeutta välillä 60–125 cm. Rungon nostokyky on 80 kg.

StandUp auttaa jaksamaan

StandUp-maton tehtävä on tehdä seisomisesta miellyttävää! Maton pehmeys ja kimmoisuus vähentää ja vaimentaa jalkoihin kohdistuvaa kuormitusta.

StandUp Cork -seisontamatto

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi