kimmoisa tasapainotuoli

Jumbba

179,00  (144,35  alv 0 %)

Istuimen käyttö ja korkeus (kaasujousen pituus)

Pyydä tarjous

Jumbba – hauska ja ergonominen tasapainotuoli

  • Korvaa toimistoissa käytettävän jumppapallon
  • Aktivoi keskivartalon syviä lihaksia
  • Portaaton korkeuden säätö

Tasapainotuolit ovat nyt todella suosittuja! Jumbba on uusi ja innovatiivinen tasapainotuoli, jota voit käyttää niin sähköpöydän kuin perinteisen työpöydän kanssa! Jumbba tarjoaa toimivan ja ergonomisen vaihtoehdon jumppapallolla istumiselle. Puolipallon muotoisessa istuimessa on kimmoisa ja napakka pehmuste, joka mukautuu miellyttävästi takamuksen ympärille. Keinuva jalusta täydentää pallomaisen elämyksen.

Istuessasi Jumbballa selkä ohjautuu automaattisesti ryhdikkääseen asentoon ja keinuva alusta yhdessä pyöreän istuimen kanssa tarjoaa liikettä keskivartalolle ja lantiolle. Pieni liike pitää kehon virkeänä ja laittaa ajatuksen juoksemaan. Liike vahvistaa myös keskivartalon syviä lihaksia ja ehkäisee si-nivelen aiheuttamia alaselkävaivoja. Istuimen korkeus on säädettävissä portaattomasti, joten ryhdikäs asento säilyy istujan pituuteen tai työpöydän korkeuteen katsomatta. Jumbballa on mukava istua vaikka työpöytä olisikin matala.

Jumbban istuin on verhoiltu mustalla teknisellä verkkokankaalla. Verkkokangas tarjoaa pitoa ja hengittää. Jumbba sopii niin toimistoon kuin kotiinkin. Sitä voi käyttää sekä aikuiset että lapset. Kokeile ja ihastu Jumbbaan!

Mikä on kaasujousi ja miten se valitaan tuolin käytön mukaan?

Kaasujousella säädellään istumakorkeutta. Tuoleihimme on valittavissa S, M tai tai L -mittainen kaasujousi, joka sisältyy tuolin hintaan. Lisäksi saatavilla on ekstrapitkä (XL) kaasujousi, jonka lisähinta on 55 € (sis. alv). Käyttäjän pituus ja työpisteen korkeus vaikuttavat siihen, kuinka pitkä kaasujousi tuoliin tulee valita. Oletuksena satulatuoleissa on aina keskipitkä (M) kaasujousi, joka sopii useimmille käyttäjille ja käytettäväksi perinteisen noin 75 cm korkean työpöydän kanssa.
Näin valitset sopivan mittaisen kaasujousen:

Katso kaasujousien tarkat mitat.

 

Tarvitsetko apua kaasujousen valintaan? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme! 

Mitä eroa on perus- ja erikoispyörillä?

Tuolin hintaan sisältyy sarja vakiopyöriä, joiden tiedot näet tuotteen teknisistä tiedoista.

Valikoimassamme on myös useita muita pyörävaihtoehtoja. Voit esimerkiksi varustella satulatuolisi isoilla 75mm pyörillä! Paljon kiitosta saaneet isot pyörät ovat erinomainen lisä etenkin, jos tuolilla liikutaan paljon. Ne rullaavat pehmeästi ja lähes äänettömästi kaikilla yleisimmillä lattiapinnoilla. Muut pyörävaihtoehdot ja liukutallat löydät lisävarusteet-sivulta.

Lisätiedot

Istuimen halkaisija

40 cm

Säädöt

Istuinkorkeuden portaaton säätö

Istuimen korkeus

Kaasujousi M: 57-77 cm, Kaasujousi S: 50-65 cm, Kaasujousi L: 67-93 cm

Istuimen verhoilu

Kangas

Väri

Viininpunainen, Vaaleanharmaa, Musta

Painoraja

90 kg

Takuu

2 vuotta

Tuotetunnus (SKU): Jumbba Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Portaaton korkeudensäätö

Jumbba sopii perinteisen toimistopöydän tai korkeussäädettävän pöydän ääreen. Voit valita pituudellesi ja työpöydälle sopivan kaasujousen, jonka avulla saat säädettyä tuolin juuri itsellesi sopivaan korkeuteen.

Hengittävä tekninen kangas

Verhoilu on hengittävää teknistä keinokuitua, joka kestää hyvin kovaakin kulutusta. Istuimen päällinen on irrotettavissa käsinpesua varten, joten istuin on helppo pitää puhtaana.

Aktiivinen pohja

Aktiivinen kupera pohja heiluu miellyttävästi liikkeen mukana. Pohjan kuvioinnin ansiosta tuoli ei karkaa tai luisu alta pois.

Aktiivinen pohja, joka keinuttaa tuolia

Käyttäjät suosittelevat Jumbbaa:

”Teen välillä työpäiviä kotona ja huomasin, että keittiönpöytä ja siihen kuuluvat tuolit eivät takaa hyvää ergonomiaa ja niska-hartia kivut ovet yleistyneet koti päivien jälkeen. Otin testiin jumbba tuolin ja huomasin tämän olevan ratkaisu ongelmaani. Tuoli on helposti säädettävissä omien mittojen mukaan ja aktiivijalan ansiosta keskityn myös ryhdin ylläpitämiseen koko päivän ajan.”

MARJO HYNYNEN

(Julkaistu käyttäjien luvalla.)

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi