Saat kaupan päälle suklaata tai kahvia!

Ponychair, nahka

378,00  (304,84  alv 0 %)

Tilaa nyt ja valitse mukaan makoisa lahja!

Istuimen käyttö ja korkeus (kaasujousen pituus)

Lisävarusteet

Valitse makoisa lahjasi!

Pyydä tarjous

Ponychair® – perinteitä kunnioittava satulatuoli

  • Klassinen satulatuoli-istuin
  • Pehmeä pehmuste
  • Erinomainen satulatuoli naisille

Tämä tuoli on kuin hevosen satula: istut automaattisesti hyvässä ja ryhdikkäässä asennossa. Fysioterapeutit ja ergonomian asiantuntijat ovat kehittäneet tämän mallin Suomessa yli 20 vuotta sitten. Ponychairissa ei ole kallistuksen säätöä – eikä sitä tässä mallissa tarvita. Muita malleja voimakkaammin muotoiltu, syvä istuinosa ottaa istujan napakasti kyytiinsä.

Tuoli palvelee parhaiten naisia. Naiskäyttäjät kehuvat Ponychair-satulatuolin pehmeyttä. Alle 50 cm halkaisijaltaan oleva jalkaristikko auttaa istujaa rullailemaan hieman ahtaammassakin tilassa. Malli sopii hyvin niin toimistoon, kampaamoihin, kouluihin kuin koteihinkin.

Huom! Tutustu myös Ponychairin keinonahkaisiin värivaihtoehtoihin.

Mikä on kaasujousi ja miten se valitaan tuolin käytön mukaan?

Kaasujousella säädellään istumakorkeutta. Tuoleihimme on valittavissa S, M tai tai L -mittainen kaasujousi, joka sisältyy tuolin hintaan. Lisäksi saatavilla on ekstrapitkä (XL) kaasujousi, jonka lisähinta on 58 € (sis. alv). Käyttäjän pituus ja työpisteen korkeus vaikuttavat siihen, kuinka pitkä kaasujousi tuoliin tulee valita. Oletuksena satulatuoleissa on aina keskipitkä (M) kaasujousi, joka sopii useimmille käyttäjille ja käytettäväksi perinteisen noin 75 cm korkean työpöydän kanssa.
Näin valitset sopivan mittaisen kaasujousen:

Katso kaasujousien tarkat mitat.

 

Tarvitsetko apua kaasujousen valintaan? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme! 

Mitä eroa on perus- ja erikoispyörillä?

Tuolin hintaan sisältyy sarja vakiopyöriä, joiden tiedot näet tuotteen teknisistä tiedoista.

Valikoimassamme on myös useita muita pyörävaihtoehtoja. Voit esimerkiksi varustella satulatuolisi isoilla 75mm pyörillä! Paljon kiitosta saaneet isot pyörät ovat erinomainen lisä etenkin, jos tuolilla liikutaan paljon. Ne rullaavat pehmeästi ja lähes äänettömästi kaikilla yleisimmillä lattiapinnoilla. Muut pyörävaihtoehdot ja liukutallat löydät lisävarusteet-sivulta.

Tuotteiden toimitusajat ja -maksut

Tuotteidemme keskimääräinen toimitusaika on noin 3-7 vrk. Tilattavien erikoismallien/värien toimitusajat on ilmoitettu erikseen.

Toimituksissa yhteistyökumppanimme on Matkahuolto. Toimitusvaihtoehdot ovat:

  • Matkahuoltoon 10 € sis. alv. 24 %
  • Lähellä-paketti 10 € sis. alv. 24 % (Matkahuollon noutopisteet kioskeissa ja kaupoissa)
  • Kotiinkuljetus / Perilletoimitus 10 € sis. alv. 24 %

Lue tarkemmat tilaus- ja toimitusehdot

Lisätiedot

Leveys

43 cm

Syvyys

34 cm

Ristikon halkaisija

50 cm

Säädöt

Istuinkorkeuden portaaton säätö

Istuimen korkeus

Kaasujousi S: 50-70cm, Kaasujousi M: 57-82 cm, Kaasujousi L: 66-90 cm

Ponychair nahkavärit

Musta, Valkoinen, Ruskea, Sininen, Vihreä, Punainen

Istuimen verhoilu

Nahka

Pyörät

1 sarja, 55mm, vapaasti rullaava

Painoraja

120 kg

Takuu

5 vuotta

Paino

noin 8,4kg

Kuvaus

Perinteitä kunnioittava satulatuolimalli

Ponychair satulatuolin voimakkaasti muotoiltu istuin ottaa istujan napakasti kyytiinsä!

Korkealuokkainen työnlaatu

Ponychair satulatuolit valmistetaan Suomessa ja korkealuokkainen työn laatu näkyy viimeistelyssä.

Pehmeä istuin

Ponychairin istuin tunnetaan pehmeydestään.

Toimiva kokonaisuus

Kapea jalkaristikko mahtuu ahtaaseenkin tilaan ja tekee liikkumisesta ketterää. Pyörien reunat ovat pehmeää seosta tarjoten mainion liikkuvuuden ja pidon eri lattiapinnoilla.

Käyttäjät suosittelevat Ponychairia:

“Työssäni Lahden CityMarketin Launeen liikkeen kassanhoitajana olen parin viimeisen kuukauden ajan istunut Ponychair®-satulatuolilla. Olen tyytyväinen, että tulin kokeilleeksi tätä vaihtoehtoa. Satulatuoliin totuttelu vei muutaman päivän. Koska selkänojaa ei ole, satulatuoli pakottaa istumaan selkä suorana ja jalat maassa. Aluksi se tietysti tuntui lihaksissa, mutta nykyisin työasento on luonteva, hartiat pysyvät alhaalla ja työpäivän päätyttyä olo on kevyempi aiempaan verrattuna. Hartian tai niskan seutua ei enää kiristä. Lisäksi me kassoilla työskentelevät nostamme ja siirrämme päivän mittaan valtavan määrän tavaraa, jolloin nostoliikkeestä tulee väkisinkin kiertävä. Pakkauskoot ja -painot kasvavat jatkuvasti, joten voimaa tarvitaan. Satulatuolista ulottuu kumartumaan eteen ja sivulle joustavammin kuin perinteisestä istuma-asennosta. Hymy ei hyydy kesken päivän ja vireä olo heijastuu toivottavasti kassapöydän toisellekin puolelle. Kuormaa pitäisi voida jakaa tasaisemmin ylä- ja alavartalolle, mutta kassanhoitajan varsin minimaaliseksi mitoitetussa työtilassa se ei aina onnistu. Koen, että selkänojattomasta tuolista on joustavampi nousta auttamaan asiakasta tai käsitellä suurpakkauksia.

Satulatuolin korkeudensäätö kaasujousen avulla käy nopeasti ja myös tauottaja tulee säätäneeksi istuimen mitoilleen sopivaksi. Kassapöydän runkoon kiinnitetyn tuolin saa lähemmäksi skanneria tai kassakonetta tai kokonaan pöydän alle. Kun kassanhoitajan työtila on pieni, antaa satulatuoli lisää vapautta pieneen tilaan. Tuolin kehikkokaan ei vie jalkatilaa. Mielestäni Ponychair®-satulatuolia käyttämällä voi keventää fyysisesti voimaa vaativaa istumatyötä.”

RONJA
kassahoitaja
Lahti

“Olen 46-vuotias ja tehnyt yli 20 vuotta erilaisia taloushallinnon työtehtäviä (=istumatyötä tietokoneen ääressä). Työhistoriani viimeiset 2 vuotta olen istunut Ponychair-satulatuolissa.

Alle 30-vuotiaana minulla alkoi olla ongelmia alaselän kanssa – noidannuoli iski lukuisia kertoja. Nuorempana pidin vatsa- ja selkälihakseni kunnossa säännöllisellä jumpalla, mutta ruuhkavuosina perhe- ja työelämä kadotti säännöllisyyden liikunnasta. Ennen satulatuolin käyttöönottoa hoidatin selkävaivoja mm. hierontakuureilla.

Hierojalta sainkin vinkin kokeilla satulatuolia työtuolina, johon työnantajani näytti vihreää valoa. Kokeilin 2 viikon ajan kolmea eri satulatuolimallia, joista Ponychair tuntui minusta parhaimmalta. Aluksi jaksoin istua satulatuolissa yhtäjaksoisesti vain muutaman tunnin, mutta jo parin kolmen viikon totuttelun jälkeen jätin vanhan tuolin kokonaan syrjään. Satulatuolin käyttöönotto vaati työpöydän korkeuden säätöä ja sinnikästä uuden istuma-asennon opettelua. Satulatuolissa istuma-asento on luonnostaan ryhdikäs, sillä vatsa- ja selkälihakset joutuvat tekemään töitä asennon ylläpitämiseksi – siispä säännöllinen lihasharjoitus kuuluu nykyisin työpäivään. Olen ollut tyytyväinen valintaani ja selkävaivat ovat huomattavasti vähentyneet.”

TARJA
taloushallinnon ammattilainen
Vierumäki

(Julkaistu käyttäjien luvalla.)

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä, niin autamme!

010 470 9610

asiakaspalvelu@
satulatuolikeskus.fi